FK Crvena Zvezda

1. dobro gađa ristić
    golmana sada bog pogledo

2. Poptuno si u pravu Janpi, ovo je totalna seljanija. Mnogo je avangardnije kada pesmu o tvom klubu pevaju ona dva klošara Sha i Ila.

3. najbolje je kada zapevaju vesa,kralj i mandic.

4. Nesto sto se zove Crvena Zvezda je osvojilo titulu sampiona u odbojci. Dva nagradna pitanja za delije:

1. Sta znaci skracenica CZM (odbojkaski klub)?
    2. Imate li osim fudbalskog jos neki klub koji je formalno-pravno clan SD Zvezda? Ne racunam naravno sportove koji se prenose na Eurosport 2

http://s27.postimg.org/lj3excjg3/flor.jpg

5. Ne znamo brt, odgovori nam ti pošto vidim da pratiš sve vesti o nama, naše forume i tako to na tu temu, pa ono... Verovatno znaš bolje :)

6. Evo Slepi... ne postoji. Navijate za tudje klubove.

7. Ovaj peder registrovan na vise zvezdinih foruma nego svi mi zajedno

sta ti je stokholmski sindrom jbt

8. Evo Slepi... ne postoji. Navijate za tudje klubove.

OK

A što to tebe zanima? Evo ja navijam za Crvenu zvezdu Telekom u košarci, a u fudbalu protiv Zvezde i Partizana. Objasni mi šta tu tebi smeta i što te to dotiče uopšte?

9. I pritom je glup. Na oba pitanja odgovori, sam si ih postavio

10. A posle odg i na jedno nase pitanje jer je tako fer: koliko si puta do sada rekao fmp ja sam se brate zabrojao

11. Evo,pošto ne znam gde drugde ovde ću vam čestitati odbojkašku titulu.

12. I potencijalno vicešampionsko mesto u fudbalu,dobro,barem osigirano treće.Za klub koji je trebao da igra u petoj be ligi i to je ogroman uspeh

13. stvarno sta je ovo jbt ja sam mislio da smo mi namestili ovo prvenstvo pa nisam ni pratio :(

14. Ma ko jos prati fudbal pseto, mi smo rent navijaci, trenutno su kosarka i odbojka najbitniji.

15. Aha. Jel smo prvi jos negde makar u nekom tenisu, atletici ili sahu?

16. 1. Sta znaci skracenica CZM (odbojkaski klub)?

A kako se tvoj voljeni klub zove, ako nije tajna, posto kad guglam "Odbojkaski klub Partizan" izlazi mi članak sa Vikipedije, sajta nema. I neki OK Vizura, ne znam šta je to, da li ti je poznato možda ?

17. Potiskivanje je znak patnje i nemira :D

18. Da ne ostane ne prošloj strani...

Voleo bih da dobijem odgovor na pitanje

http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=840#post_3199967

19. A kako se tvoj voljeni klub zove, ako nije tajna, posto kad guglam "Odbojkaski klub Partizan" izlazi mi članak sa Vikipedije, sajta nema. I neki OK Vizura, ne znam šta je to, da li ti je poznato možda ?

nije to istina tj tako je bilo do skoro ali su odjebali direktivu neki dan i sad se zovu "OK ponosni clan sportskog drustva partizan vizura samo pare daje nema ucesce u vodjenju kluba hehe"

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.