Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
dobro gađa ristić
golmana sada bog pogledo
Poptuno si u pravu Janpi, ovo je totalna seljanija. Mnogo je avangardnije kada pesmu o tvom klubu pevaju ona dva klošara Sha i Ila.
najbolje je kada zapevaju vesa,kralj i mandic.
Nesto sto se zove Crvena Zvezda je osvojilo titulu sampiona u odbojci. Dva nagradna pitanja za delije:
1. Sta znaci skracenica CZM (odbojkaski klub)?
2. Imate li osim fudbalskog jos neki klub koji je formalno-pravno clan SD Zvezda? Ne racunam naravno sportove koji se prenose na Eurosport 2
http://s27.postimg.org/lj3excjg3/flor.jpg
Ne znamo brt, odgovori nam ti pošto vidim da pratiš sve vesti o nama, naše forume i tako to na tu temu, pa ono... Verovatno znaš bolje :)
Evo Slepi... ne postoji. Navijate za tudje klubove.
Ovaj peder registrovan na vise zvezdinih foruma nego svi mi zajedno
sta ti je stokholmski sindrom jbt
OK
A što to tebe zanima? Evo ja navijam za Crvenu zvezdu Telekom u košarci, a u fudbalu protiv Zvezde i Partizana. Objasni mi šta tu tebi smeta i što te to dotiče uopšte?
I pritom je glup. Na oba pitanja odgovori, sam si ih postavio
A posle odg i na jedno nase pitanje jer je tako fer: koliko si puta do sada rekao fmp ja sam se brate zabrojao
Evo,pošto ne znam gde drugde ovde ću vam čestitati odbojkašku titulu.
Sad 2 penala.
I potencijalno vicešampionsko mesto u fudbalu,dobro,barem osigirano treće.Za klub koji je trebao da igra u petoj be ligi i to je ogroman uspeh
stvarno sta je ovo jbt ja sam mislio da smo mi namestili ovo prvenstvo pa nisam ni pratio :(
Ma ko jos prati fudbal pseto, mi smo rent navijaci, trenutno su kosarka i odbojka najbitniji.
Aha. Jel smo prvi jos negde makar u nekom tenisu, atletici ili sahu?
A kako se tvoj voljeni klub zove, ako nije tajna, posto kad guglam "Odbojkaski klub Partizan" izlazi mi članak sa Vikipedije, sajta nema. I neki OK Vizura, ne znam šta je to, da li ti je poznato možda ?
Potiskivanje je znak patnje i nemira :D
Da ne ostane ne prošloj strani...
Voleo bih da dobijem odgovor na pitanje
http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=840#post_3199967
nije to istina tj tako je bilo do skoro ali su odjebali direktivu neki dan i sad se zovu "OK ponosni clan sportskog drustva partizan vizura samo pare daje nema ucesce u vodjenju kluba hehe"