Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Пиши ође како играју, ако ти није тешко , немам ди да гледам. :)
Ako ne možeš da gledaš, čitaj ovde: http://www.mojacrvenazvezda.net/18560/2011/12/10/mcz-na-marakani-tekstualni-prenos-meca-crvena-zvezda-vojvodina/
Brže od strima.
za sve one koji vole vojvodinu:
http://sportuzivo.weebly.com/ch3.html
фала најлепше :)
koji blam
Мислио сам да ове сезоне нећу морати то да кажем, али сад и дефинитивно - оде титула. . . РЕМОНТ!!!
...чемер, смрт и јад..
To jedino da dovate posle utakmice, oplave ih od batina pa zaprete i da vidis kako ce igraju sledeci put.
е курац тако! какве батине, пичке материне... ако бог да, три петине овог тима неће ни да игра следећи пут. јеб'оимпасматерненормалну.
Ti sto ce da idu iz tima njima treba noge izlomiti, a ovim ostalima sto nazalost ostaju treba lupati svaki dan po 30 roditeljskih...
Ja zaista ne vidim drugi nacin.
Најгоре од свега је то што кад ти играчи оду из Звезде, одједном заблистају у тим другим клубовима. Огроман број примера постоји. Ја стварно не знам шта се дешава ово, жао ми је Робија, он ће платити цех на крају изгледа, а најмања је његова кривица. Чемер, смрт и јад као што написа Акисики...
Ne može svako da igra u Zvezdi, odnosno u klubu u kome navijači na svakom meču očekuju pobedu... Gomila igrača je tako propala u Real Madridu, upravo zbog tog pritiska sa kojim se nosi igrač kada izađe na teren. A drugo je da ti igrači koji su otišli, nisu otišli ni u približno velik klub kakav je Zvezda. To je sve u psihi igrača, a u Zvezdi u ovom trenutku postoji možda par igrača koji umeju da se nose sa tim pritiskom. Mogu kuću da stavim da će većina igrača koji sada odu iz Zvezde, biti mnogo bolji u tom narednom klubu.
Što jeste, jeste. Ali, kako se u Partizanu igrače nose nekako sa tim pritiskom uvek? I njima je slično... Jes' da ih ima 5 iljada na tribinama max, ali opet se očekuje pobeda uvek. A i igraju protiv ekipa kao što je Metalac, Kula, Javor i mogu da se žale na pritisak ili bilo šta...
A što radiš ovo Selajčino Alfa Seljačino, dećko? Šo na ovu temu?
Људи не вреди полемисати више шта не ваља и ко је крив. Сетите се цитата из филма Кад порастем бићу кенгур кад Живац каже:''Има да одем у тај Гронинген да им јебем кеву од управе до голмана, свима''. То је оно што нама треба. Сви из Звезде и апсолутно нови људи предвођени Џајом, али шта вреди да ми овде пискарамо рационалне идеје кад је све то постало мафија и криминал..
Simpati... Ja njih ne opravdavam ni malo! Ja govorim samo da mi imamo igrače u timu sa slabom psihom. Igrače na koje utiče važnost utakmice, igrače koji nemaju ni fizičkih ni psihičkih kvaliteta da te važne utakmice dobiju. Mi smo dobili skoro sve te male utakmice, Javor, Metalac, Kula, ali smo protiv iole jačih ekipa izgubili bodove. Protiv ekipa kao što su Sloboda, Radnički, Vojvodina, Spartak, Partizan mi imamo gol razliku 2 8 i 2 remija i 3 poraza!
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/390262_288893981154410_106283266082150_820349_1710101846_n.jpg
IGRATE U GRAD, NA MARAKANU BELOGRADSKU!
1. Калуђер - шупак и у поређењу са Спалевићем.
2. Петковић - најгори леви бек у историји клуба.
3. Микић - најгори десни бек у историји клуба
4. Ковачевић - некада колико-толико добар играч, сада је после Аџића и Коромана најгори капитен у историји клуба.
5. Вилотић - након операције постао куроња и мисли да је Богом дан, пре 10 година би грејао клупу на позајмици у Чукаричком.
6. Евандро и Каду - против лошијих екипа добри, против бољих лоши.
7. Мали Чава - нема ни 1% талента његовог маторог, који није био ни толико велико име, већ солидан фудбалер.
8. Бајковић - Ранђеловић је појам за њега. Добар би био на клупи, али не међу стативама.
9. Ли Ади - да њега нема у одбрани бушила би нас и Војводина и Партизан са већом разликом. Уз Лазовића је за класу изнад осталих.
10. Дарко Лазовић - Продај га Лукићу, јер се момак својим залагањем не уклапа у ову тужну и јадну игру Звезде.
11. Урош Ћосић - Са 19 година квалитетан играч, барем за наше услове.
12. Мијаиловић - Таленат.... Само да не оде ускоро....
13. Борха - да га Роби стави на шпица ефикаснији би био од Калуђера, труди се, враћа се у одбрану, трчи, залаже се, ал' га некако неће гол....
14. Просинечки - покушава од жбуња да направи секвоје, ал' не иде.... Доста кривице пада на њега, али реално са оваквим играчима ни Хидинк не би успео нешто више да уради....
Кратко и јасно - екипа је срање и никад горе играче нисмо имали....