U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kako smo zasrali jebeno, najbolje odigrano poluvreme od Perice maestra Ognjenovića i primimo ga ovako fušarski u 45.
Opustite se momci, 3:1 kraj. Upravo ovako neki šupački gol sam i očekivao. Do nekog šezdesetog 2:1, posle 75-og treći i etooo.
Ovako smo od Kairata primili isto.
Šta je stoka pominjala Čović legenda-auoa?
Na foru kolko para da vam čović plati, da se u predsedničkoj fotelji klati. Parafrazirano.
Negoo, ako smo ih ovako urnisali u prvom, dobro, primili smo gol, al pta sad, a poznato je da mnogo bolje igramo drugo (ofk zna zašto), kolko li ćemo da im utrpamo sad? Zlooo.
P.S. Ponovo radi tunel, lol. (ko razume shvatiće)
Pa ovaj nece smeti u kraju da bleji boga nema
Ko da bleji, šta?
EDIT: Aaaa Alen, hahaha
ZVEZDA JEBE POČINJE KARANJEEEEEEEEEEEEE
Sunce ti jebem, šta ovo bi
AJOOOOOOOOOOOOJ KRV TI JEBEM
AJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ
2:1
AU LEPOG FUZBALA NEVERUEM ŠTA GLEDAM
Au...
HAHAHA PA PLAČEM JEBENO KAKAV KURAC MANČA LUZERPUL
PA OVO NIJE POGOĐENO JOŠ OD ŽIGIĆA
MADA ME PODSEĆA MOŽDA VIŠE NA LUKU MILIVOJEVIĆA I GOL U DERBIJU ŠTO SMO DOBILI 3:2
OVO JE TEK PREDIGRA...
I ŠTA SAM REKAO
Aj što je lep gol nego što trče i napadaju i jedni i drugi, lepi pasovi, lepa otvaranja, nevera.