Da možete da li biste oplodili sami sebe?

1. Kolko zbuči gej ne verujem xD !

Opet me potcenjujeŠ, to ti ne valja, ne želiš da posle 2 sata postuješ na http://vukajlija.com/forum/teme/30931-pretnje-manijaka

2. BeboP ne ume nebukvalno da razgovara, a meni ova tema obiluje nejasnoćama.

3. Rekao sam da zvuče pederski moje dve prethodne rečenice..
    DECXKO !

4. BeboP ne ume nebukvalno da razgovara,

Prilažem kao dokaz odbrane.

5. Ne bih se oplodio jer sam previše seksi da plodim sebe.

6. I`m way out of my league

7. DECXKO ZASXTO MI SPEMUJETE TEMU, OVDE SE RADI O OZBILJNIM STVARIMA DECXKO DEVOJCXICE!

8. Nisam citala temu, izvinjavam se.
    Ne, zasto bih kad ima nekog ko ce to mnogo bolje uraditi?

9. Ja mislim da kad bih krenuo u akciju plođenja sebe, da bih samog sebe iskulirao, jer sam isuviše dobar pičak. Tako da ne, ali ako bih se slučajno napijo k'o dupe, i ne bih digao takav gard, onda verovatno da. Probaću jednom.

10. Ja bi sebe tako posedovao!

11. A jel to uključuje i oral? Mislim da gimnastičari mogu sami sebi da blajvnu tuki tuki.

12. Da se oplodiš, da zatrudniš, nesto kao djeva Marija, pa onda da lazes da te bog oplodio!

13. Превише сам секси за своје критеријуме, децхко. . .

14. oh bi naravno da bi, mada ista sam vještca kao moja majka a ona je ista vještica kao jjena majka koja je ista vještica bila kao svoja majka.... već generaciski smo sve iste vještice tako da ne sumnjma da ću i ja roditi vješticu bilo da oplodim samu sebe il da me oplodi neko drugi, mada oplodila bi samu sebe da imam tu mogućnost, bez razmišljanja bi to učinila :)

15. ja se slažem sa mojom klipsi.

16. Хммм... да се оплодим ? Да имам малог Тришу уза себе ?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.