Prijava

Једне ноћи сам три дана спавао.

ЈЕДНОМ САМ СА ДВА ДРУГА ПРЕБИЈО КРАЈИШНИКА!!

JA I SKOČIMIŠ PIJEMO RAKIJU OD 85 GRADI!

УСПЕО ДА УБАЦИМ У КОШ ИЗ ПРВЕ !

Бурзум се куне да сам му једаред рекао да сам прешао Сејкрид, а ја сам ту игру цепао једно десетак минута. Лажем за најнолајферскије срање на планети, узимам награду и идем гајби да је полирам.

drzim se ja za sipku, pogledam ka prednjem dijelu autobusa, krenem da povicem:"MAJSTORE ZADNJA!!", kad se ona sama otvorise. Stadoh na koji sekund da vidim ko me zajebava, pa iskocih.

Ja nešto radim u bašti, i vidim ja kruži mi avion oko kuće. Popnem na merdevine i on me pita kuda za Beograd. Ja reka' samo pravo i neš ga promašit.

(pričao seoski biser mog mesta)

Kad sam bio mali moji su me, kad krenu na posao, ostavljali kod strica koji me nije zlostavljao, niti je to snimao. Posebno me nije terao ništa da pričam dok me snima, niti me je ikada vezao za nešto i zvao svoje prijatelje na čajanku. Ne volim čajanke. Ništa se nije desilo i to sam i rekao policiji. Posle je to nastavilo da se ne dešava, bar jednom dnevno.

Jednom sam pojeo samo dva ćevapa a resto bacio!

Plivam ti ja zapadnom Moravom, kad zakači mi noga nešto!
Ja pogledam, ono smederevac polako isplivava! Doplutava ti smederevac do obale, ja prilazim, otvaram rernu kad ono unutra pečeno pile!
Još uvek vruće, tek se malo ladnulo!
Ja pomislim odlično, baš sam gladan i sam pojedem celo pile!

A joj, šta mi se juče desilo!
Vozim ti ja mog fiću, al otkazale mi kočnice! Ja puštam gas i mislio polako da ga zaustavim, ali jebiga udarim u banderu na krivini!
10 dana sam bio u bolnici!

Ovo sam cuo od nekog lika u skolskom dvoristu..Ne mozete da verujete kako lik izmislja...
Kaze:
Spustam ti se ja niz jastrebac letos jugom bez kocnica..i idem ti ja 60,70, 100, 120 i kako cu da zakocim ono ne radi rucna ne radi nozna uzmem ti ja razbijem ti onu tablu i smanjim kazaljku brzinometra na 30 i nastavim lepo da vozim...

I druga:

idem ti ja u parunovac pre neko leto, i prelazim skuterom preko mosta kad odjednom padnem i krenem da se klizam...i klizam se ka mostu i taman da padnem u vodi uhvatim se za kraj mosta, na jednoj nozi drzim skuter...Kad prolazi neka plavusa sa sisama i dupetom i da ne ispadnem budala ja ti uzmem radim zgibove ii posle sam je kresno...

opasni parunovčanii nema šta... da je pao ne bi otišo daleko, mala je Rasina :-)...

Nekad devedesetih, dođem ja kući s posla, jedem, i taman lego da odmorim malo, kad ispred kuće neko brujanje, krljanje, poče. Ja na prozor da vidim šta je, kad ono ovi iz IFOR-a, okreću tenk ispred kuće, i sav onaj šoder što sam nasipo-izroviše. Tu ja odma popizdim, izletim vani, stanem pred onaj tenk, počnem jebat oca i majku okupatorsku i šutat u gusjenicu. Tenk stade, a kroz onu gore rupu izviri crnac i poče mi trtljat nešto na engleskom...Ja njemu (sad njemu lično) oca i majku garavu (nisam rasista, al tad sam baš ljut bio jebeš ga), on meni opet nešto na engleskom. Razgalamio se crnac, skoči s tenka, krenu ka meni, a ne prestaje da drobi na engleskom...Kad mi je skroz prišo, razvalim mu takvu šamarčinu, umal mu šljem ne spade...Uvati se crnac za obraz, okrenu se i vrati pokunjen u tenk..Kad eto ga za minut ponovo, smije se, nosi bombonjeru i flašu rakije, pruži ruku i veli: "E Džonovane, svaka ti čast, u životu me nikad niko vako nije odgulio po labrnji!" Tim rječima, krua mi.

Ma nije iz parunovca negde tamo kod centra je :) gde je kasarna..
Al gde nadje da je vido neku dobru vidu kod parunovackog mosta heej :)
Ja tu ribu nisam video nikad, sem kad sam gledao u vodu...

Plivam ti ja zapadnom Moravom, kad zakači mi noga nešto!
Ja pogledam, ono smederevac polako isplivava! Doplutava ti smederevac do obale, ja prilazim, otvaram rernu kad ono unutra pečeno pile!
Još uvek vruće, tek se malo ladnulo!
Ja pomislim odlično, baš sam gladan i sam pojedem celo pile!

AHAHAHAHAHAAHHAHAAHHA, ovo si ukrao!

VOLIM NIKŠIĆKO PIVO I STALNO GA PIJEM DECHKO!

Imam dojavu od trećeg golmana Grenobla