Prijava

Pre neki dan dobio sam za rodjendan helihopter i sada da vidim kako leti uzeo ja da se vozam, ono ide ko besno i za 15 minuta došao ja do kine, i vidim oni seljaci na žitu se muče zbog onih poplava kaže sjebale im se mašine i ne mogu da kose i ja aj da budem dobar uzem moji helihopter okrenem ga naopačke i sve im pokosim i ovi mi u znak zahvalnosti dali čokoladu od riže.

Продавао сам причу људима са Вуке, па чак и уживо да је ова дефка http://vukajlija.com/uputstvo-za-angazovanje-prostitutki/140442 написана из личног искуства. То је немогуће, јер ја никад нисам јебао, био сам близак са доста људи који изнајмљују курве, па ми је из тог разлога познато до детаља. Хтедох и сам да узмем, али нисам имао где да водим.

Извињавам се свима што сам уживо лагао да сам јебао, и што лажем да јебем овде по форуму.

Nalog Bruce je u stvari kompozitni nalog osam visoko rangiranih službenika državne bezbednosti koji ovde postavljaju definicije u cilju anonimnog anketiranja javnosti i beleženja eventualnih regruta i lica koja su za eliminisanje.

EDIT: Ovo je notorna laž koju je napisao deveti član grupe jer smo ga juče izbacili. Ne verujte ni reč.

EDIT EDITA: Nije istina da lažem, sve je baš tako kako je napisano, a ne kako oni demantuju.

meni je Dzimi rekao da su mi definicije odlicne

Bila je to davna 2002. godina,bio sam u vosjci,na granici sa Rvatskom.Jedan od zadataka je tog vrelog dana bio da se roni u Dunavu.Aj sto sam morao ja nego hoce i ker jedan od onih ultra dobrih i pametnih pasa.Krenuli nas dvoje polako..ronimo..
Kad odjednom keru su upalila crvena lampica na glavi (signalizacija da je nesto video,nanjusio, jer nemoze da laje od disaljke) bili su to sverceri.U toku borbe u kojoj je jedan od zlikovaca pokusao da mi zapusi disaljku ali ga je ker zgrabio za ruku i ujeo. Covek se predao,ali vucka nigde nije bilo,zrtvovo se za mene.Od tada smatram da je pas coveku stvarno najbolji prijatelj.

Prestao sam da prskam na šimejl pornjavu i prestao sam da muvam kaizenovu unuku.

Једну јебем а друга ми пуши. Трећу сам чачкао по пичић, док ми је лизала прстић.

sylar011

da, pa šta ću volim plavuše...

* pre 5 minuta

znao sam da hoćeš samo da me iskoristiš!!!

fejlovaćeš i ti jednom, a kad fejluješ ja ću biti tu i čekaću!

Prestao sam da pijem!

То! МРЗИМ ВИЊАК!

Postao sam normalan. Toliko da su počeli zajedljivo da me gledaju želeći da budu kao ja.

fejlovaćeš i ti jednom, a kad fejluješ ja ću biti tu i čekaću!

http://vukajlija.com/neces-biti-jebana/254404

zovite mrmuna da ga ne jebe...

Stigo mi račun za struju, ja odem da uplatim, predjem ulicu i drot mi kaze - gospodine kazna! Presli ste na pjesackom kroz crveno. Velim pisi - sta cu, prekrsih zakon i odem da uplatim racun i skrenem do trafike da uzmem cokoladicu velim, da nesto prezalogajim. Kupim! I taman otvorim i stvori se lik, kaze daj racun za cokoladicu, ja velim nisam uzeo - on meni kazna! Hajd velim kad sam glup - idem sve po zakonu. I taman dodjem do poste, presretnu me dva lika, kontam sta hoce - i otmu mi mobitel i novcanik i jos mi opale samarcinu, a drota ni za lijeka! Nemam mob da prijavim, sta cu odem do policije ispricam, oni slegnu ramenima. Vratim se kuci po lovu da uplatim racun od struje, kad nemam struje - vec iskljucili kontam, hajd do elektroprivrede da vidim sta je problem, kad ono dug od 0,5KM zateznih kamata platim ponovno ukljucenje i da predjem ulicu, opet drot - preso na crveno, kazna! zveknem ga u glavu i odlezim 2 dana da se smirim. Jebem ti drzavu!

Plaćam pretplatu na RTS.

Ne kradem kablovsku koju su mi presekli, a ja samo opet spojio.

ja jednom napravio jedan sajt, i kaže mi neki lik aj mi prodaš za 100 kinti i ja reko ma može i za džabe samo nek se zove vukajlija...