Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
dobar dan :)
ima li koga, da je voljan zapjevati malo?
ja imam volje samo za pobjedu, ništa drugo više nije bitno :)
ne znam jesi li nečiji dupli ili šta, ali vidi se da si neupućena u igru...
naime, ovdje se svi igramo, ali samo JA POBJEĐUJEM!!! tako je, kako je, pa ti vidi :)
zemljače ti si nekad davno rekao da ću ja pobjediti i niko više :))
JA САМ ДОШО ДА ПОБЕДИМ
LOLOLOLO, TO SE VAŽILO DOK CITIZEN NIJE IZAŠLA SA PONUDOM KOJA SE NE ODBIJA...
ĐE SI ZEMLJAKINJO :) ŠTA IMA NOVOGA?
evo me, nema ništa posebno, učo se malo i tako....
kod tebe zemo?
Opet ja.
OPET !!!
pa stvarno više RD, pa dokle ovakvo ponašanje sa tvoje strane ?? :))
Skoro da me je sramota.
pa i treba da te bude, ponašaš se krajnje nekorektno.
ali samo skoro :D
Nemam ni stida, ni srama.
Kakve su ovo budalaštine sa strane???
Hoću moju sivu boju, neću ovu gvaš zelenu. :((((
Zdravo... :)
Dobrro veče. :)
Ćao, Milka. :)
Šta ima?
Ево мене
Neka te :))
De Kassière (The Cashier)
Јацка да не знаш можда где да скинем овај филм (важи за све на теми) :)
Мистр Ендрсон , ви мит аген .....