ništa, nešto dobacivo za nastavnikov astal, on mi drmno čvoku nekim svojim prstenom, i ja nastavio, a on meni ''prpislave zatvori vrata s druge strane''... bio je to peti razred, al drugo polugodište...
Ja sam po kazni sve stajala u ćošku, i pošto se ni u ćošku nisam uljudila, jelte, izbaci me čovek, matoru kobilu! Al' bar nisam kao ti dobila u vugla! :))
Ne bih znala... Ja na btjunkie izbunarim sve, nije omanuo dosad. Probaj...
L@ki, ti ovih dana sprski jok, m? :)
ВИШЕГРАД ЈЕ СРБИЈА !
Promenila se geografija otkad je ja ne učim... :))
Ејјјј до 1800 смо били у саставу Србије :)
Ene, sad me i istoriju propituje...
Tu ću dobiti keca sa sve postoljem!
Jel ti znaš da je istorija prvi predmet sa čijeg sam ja časa bila odstranjena???
u kom razredu?
kod mene biologija, al' ne zato što me nije zanimalo pa sam mljeo bezveze nego nastavnik i ja ćerali sprdnju i ja ga prećero :)
dobar dan
U drugom srednje!
Takođe beše predmet iz kog sam zapatila prvog topa, u cenim, šestom. Ma volim istoriju, u pičku materinu!
Ni biologiju ne volim. A prati me dan danas... :/
No, šta si radio, crni ti?
1!
Знате шта има ново?
Ne.
Ново је то да ЈЕЛЕН ТРЧИ ПО ПОЉУ НОСИ ПАПАГАЈА!!! http://www.youtube.com/watch?v=mWGfvgjHvfg&feature=related
Tol'ko je novo da znamo i Koštunica i ja! :P
Ko poslednji Šanzamm - 120
Pa ti ni slova ne znaš zglavno!
Ne piše se Šanzamm nego jacka! E, čoveka...
Ču narode nebeski šta ova vračara i veštica govori!! Huli!! Eh Grgure moj, da si samo živ! Sve bi ti to na lomaču!
http://www.youtube.com/watch?v=hElms3Jk1Ls&feature=feedlik
L@@@@ki, on mi kaže da sam veštica! :((((
e ja se izgubi maloprije...
ništa, nešto dobacivo za nastavnikov astal, on mi drmno čvoku nekim svojim prstenom, i ja nastavio, a on meni ''prpislave zatvori vrata s druge strane''... bio je to peti razred, al drugo polugodište...
Ja sam po kazni sve stajala u ćošku, i pošto se ni u ćošku nisam uljudila, jelte, izbaci me čovek, matoru kobilu! Al' bar nisam kao ti dobila u vugla! :))
Šalim se, šalim se... Mojne Lakija da zoveš! Čuo sam da diže omanji traktor iz benča!
Zdravo Buri.