Ко последњи победник - 120

1. Ne bih znala... Ja na btjunkie izbunarim sve, nije omanuo dosad. Probaj...

L@ki, ti ovih dana sprski jok, m? :)

2. ВИШЕГРАД ЈЕ СРБИЈА !

3. Promenila se geografija otkad je ja ne učim... :))

4. Ејјјј до 1800 смо били у саставу Србије :)

5. Ene, sad me i istoriju propituje...
    Tu ću dobiti keca sa sve postoljem!

Jel ti znaš da je istorija prvi predmet sa čijeg sam ja časa bila odstranjena???

6. u kom razredu?

kod mene biologija, al' ne zato što me nije zanimalo pa sam mljeo bezveze nego nastavnik i ja ćerali sprdnju i ja ga prećero :)

dobar dan

7. U drugom srednje!
    Takođe beše predmet iz kog sam zapatila prvog topa, u cenim, šestom. Ma volim istoriju, u pičku materinu!

Ni biologiju ne volim. A prati me dan danas... :/
    No, šta si radio, crni ti?

8. Знате шта има ново?

9. Ново је то да ЈЕЛЕН ТРЧИ ПО ПОЉУ НОСИ ПАПАГАЈА!!! http://www.youtube.com/watch?v=mWGfvgjHvfg&feature=related

10. Tol'ko je novo da znamo i Koštunica i ja! :P

11. Ko poslednji Šanzamm - 120

12. Pa ti ni slova ne znaš zglavno!

Ne piše se Šanzamm nego jacka! E, čoveka...

13. Ču narode nebeski šta ova vračara i veštica govori!! Huli!! Eh Grgure moj, da si samo živ! Sve bi ti to na lomaču!

14. L@@@@ki, on mi kaže da sam veštica! :((((

15. e ja se izgubi maloprije...

ništa, nešto dobacivo za nastavnikov astal, on mi drmno čvoku nekim svojim prstenom, i ja nastavio, a on meni ''prpislave zatvori vrata s druge strane''... bio je to peti razred, al drugo polugodište...

16. Ja sam po kazni sve stajala u ćošku, i pošto se ni u ćošku nisam uljudila, jelte, izbaci me čovek, matoru kobilu! Al' bar nisam kao ti dobila u vugla! :))

17. L@@@@ki, on mi kaže da sam veštica! :((((

Šalim se, šalim se... Mojne Lakija da zoveš! Čuo sam da diže omanji traktor iz benča!

Zdravo Buri.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.