Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne bih znala... Ja na btjunkie izbunarim sve, nije omanuo dosad. Probaj...
L@ki, ti ovih dana sprski jok, m? :)
ВИШЕГРАД ЈЕ СРБИЈА !
Promenila se geografija otkad je ja ne učim... :))
Ејјјј до 1800 смо били у саставу Србије :)
Ene, sad me i istoriju propituje...
Tu ću dobiti keca sa sve postoljem!
Jel ti znaš da je istorija prvi predmet sa čijeg sam ja časa bila odstranjena???
u kom razredu?
kod mene biologija, al' ne zato što me nije zanimalo pa sam mljeo bezveze nego nastavnik i ja ćerali sprdnju i ja ga prećero :)
dobar dan
U drugom srednje!
Takođe beše predmet iz kog sam zapatila prvog topa, u cenim, šestom. Ma volim istoriju, u pičku materinu!
Ni biologiju ne volim. A prati me dan danas... :/
No, šta si radio, crni ti?
1!
Знате шта има ново?
Ne.
Ново је то да ЈЕЛЕН ТРЧИ ПО ПОЉУ НОСИ ПАПАГАЈА!!! http://www.youtube.com/watch?v=mWGfvgjHvfg&feature=related
Tol'ko je novo da znamo i Koštunica i ja! :P
Ko poslednji Šanzamm - 120
Pa ti ni slova ne znaš zglavno!
Ne piše se Šanzamm nego jacka! E, čoveka...
Ču narode nebeski šta ova vračara i veštica govori!! Huli!! Eh Grgure moj, da si samo živ! Sve bi ti to na lomaču!
http://www.youtube.com/watch?v=hElms3Jk1Ls&feature=feedlik
L@@@@ki, on mi kaže da sam veštica! :((((
e ja se izgubi maloprije...
ništa, nešto dobacivo za nastavnikov astal, on mi drmno čvoku nekim svojim prstenom, i ja nastavio, a on meni ''prpislave zatvori vrata s druge strane''... bio je to peti razred, al drugo polugodište...
Ja sam po kazni sve stajala u ćošku, i pošto se ni u ćošku nisam uljudila, jelte, izbaci me čovek, matoru kobilu! Al' bar nisam kao ti dobila u vugla! :))
Šalim se, šalim se... Mojne Lakija da zoveš! Čuo sam da diže omanji traktor iz benča!
Zdravo Buri.