Ко последњи победник - 120

1. Оооооо де сте еееее

2. Tu smo... De si ti? :))

3. Đes Jocka, šta ima?

4. Побееееееееееда

5. Eo me, Šalabejberu, sad nema ništa, ali počela sam da sremam neke fioke, kad mi iskoči vanzemaljac pa me odnese, onda će biti svašta!

6. Ćuti, bolje i to nego da keva sprema sobu, pa naleti na, nedajbože, kakav dildo il' štatijaznam. ;)

7. Aaxaxaxaxaxxaxaxaxaxa Šalabe, bogami, razmišljaš ko veliki!
    Al' što ne bi na štogod živo i opipljivo ispod kreveta... Kakav dildo i pičke materine... To je za očajne! :))))))))

8. Jebemliga, Jocka, ti pucaš na veliko ( nemoj pogrešno shvatiti :P ), pa zar nije naš životni san imati nešto živo za kad zatreba, a da ne zvoca i nema prohtjeve, iiiihhhh ;)

9. Pa, Šalabe, moram da pucam. Ko nije za sebe nije ni za druge! :))) A za to zvocanje... ne može meni niko da zvoca glasnije nego što ja mogu da pojačam muziku! Probaj... :)

10. Nemo' se kačite sa Jacom! :)))

11. Ijao, Gogo, nisam te videla. :)) Šta radiš, sem što plašiš ljude mojom pojavom? :)))

12. Зар морам увијек постовати :)

13. Хехехехехе...

14. Evo me,ja banem ko čupavac iz kutije,moja Jaco :))
    I bre-plašim ljude...samo ih upozoravam da ne stupaju u verbalni okršaj sa tobom :))

Gle ovaj madafaka šta se klisi.. :)

Cokuliću,nije ti to teško padalo do sad,cenim :)))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.