Ко последњи победник - 120

1. A neće valjda, Gogili. Ne dira me niko, nego ja i Šalabajzer nešto proćaskali. :)))

2. Da li je moguće da porodica od tri člana (zec otišao u zečja lovišta) napravi toliko prljavih sudova da ti dođe da sve pofrkaš kroz prozor???
    Niđe spasaaa!!!

3. Могу се убацити у ћаскање ?

4. Konj ti brani :)))

5. Могу се ја убацити у ћаскање ?

6. Zaglavila repeticija,Devetko? :))

7. Могу се ја убацити у ћаскање ?

8. Јебе ме нет :)
    Него што постујете оволико, јел се то закључава

9. Otkud znam,mi uvek postujemo ovde-lepČije nego chat :)

10. Па од 130 стране сам ође а никад ниста вако куцкали :)))))))))

11. Pa,vredni ljudi,moj starešino! :)))

12. Опаааааааааааааа :) све се не зна :)

13. E,lako je tebi-tebi ne čuči dete za vratom da ga pustiš za kompjuter i ne čekaju te goropadni sudovi kao aždaja iz sudopere...eh! :)

14. Ван гого имам једног мајмуна за вратом :) 4 године старијег и исто суђе, јербо сам добро дјете па помажем мајци :)

15. Ooo,ima jošte finijeh sinova na ovijem namučenom svetu...:suza radosnica kreće:

16. sve se riba, sve se pusi...

17. E,baš tako.Samo,mene malo mrzi...

18. Добро дијете, вазда био :) само мало безобразан :)
    Устао болан јутрос у 7 и наложио ватру :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.