Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
'Bar veče narode vukajlijaški :)
ma ne psuju one radnike, nego nako uzgred...
ja volim psovati i ne mrzim to... jedino ne volim kad neko psuje Boga ili tako nešto... odma' ga stavim na OFF...
đe si gogo, druže stari, šta ima kod tebe?
Gogiliiii! :))
Šta znam, buri... Nije damski, ja se borim, al mi ne ide pa to ti je... Al' stvarno ima ljudi kojima stoji, pa ne mogu ni da zamislim drugačije. I normalno mi.
POBJEDAAAAAAAAAAAAAA
Jok bre Eclipse,tek sam stigla,a ti bi da zakatančiš igru :))
Jaco :)))Di si ti meni? :))*
Buri,evo me malo da vam pokvarim prosek :))
JBG TAKO TI JA KAKO TI JE :)))
NE ČUJE BABA,ECLIPSE! :))
GLASNIJE MALO! :)))
Ljdi, znate šta ima novo?
JA SAM POBJEDNIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jel dovoljno glasno :)))
Tu sam, Gogili... Uvek tu u ovo vreme... :)
I kome ti da kvariš prosek, kad si nam ovde najmlađa, m?! :)
Eclipse... Dođi sutra da probaš još jedared! :)
Reci, Zezatore??? Mene živo zanima! :)
reci zezatore i mene jako zanimaaa :)))
Sasvim dovoljno glasno,'fala čedo moje :)))Kažeš da ideš u rasadnik-jasno i glasno :))
Jaco,šalim se malicko,približava se septembar,devetka mi se smeška uz tricu,pa me malo vata prpa...trabunjam-šta da ti kažem slatka moja :))
Gogo, koga briga za godine... Ja ionako znam da brojim do 17! To mi je dosta i taman! :))
Ma neću da vam pričam, jako je tužna priča.
Dideš dođavola za to prosipanje buve! :P
:)))
ovo je zajebancija na moj račun... jest da nisi znala, al' ipak je zajebancija... ja se prezivam PRPA :)
Ahahahahaaaaaaaaaaaaaa!!! :))
:*
Nešto nam ljupkasto raspoložena naša Eclipse :)))