Ко последњи победник - 120

1. 'Bar veče narode vukajlijaški :)

2. ma ne psuju one radnike, nego nako uzgred...

ja volim psovati i ne mrzim to... jedino ne volim kad neko psuje Boga ili tako nešto... odma' ga stavim na OFF...

đe si gogo, druže stari, šta ima kod tebe?

3. Gogiliiii! :))

Šta znam, buri... Nije damski, ja se borim, al mi ne ide pa to ti je... Al' stvarno ima ljudi kojima stoji, pa ne mogu ni da zamislim drugačije. I normalno mi.

4. POBJEDAAAAAAAAAAAAAA

5. Jok bre Eclipse,tek sam stigla,a ti bi da zakatančiš igru :))
    Jaco :)))Di si ti meni? :))*
    Buri,evo me malo da vam pokvarim prosek :))

6. JBG TAKO TI JA KAKO TI JE :)))

7. NE ČUJE BABA,ECLIPSE! :))
    GLASNIJE MALO! :)))

8. Ljdi, znate šta ima novo?

9. JA SAM POBJEDNIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jel dovoljno glasno :)))

10. Tu sam, Gogili... Uvek tu u ovo vreme... :)
    I kome ti da kvariš prosek, kad si nam ovde najmlađa, m?! :)

Eclipse... Dođi sutra da probaš još jedared! :)

11. Reci, Zezatore??? Mene živo zanima! :)

12. reci zezatore i mene jako zanimaaa :)))

13. Sasvim dovoljno glasno,'fala čedo moje :)))Kažeš da ideš u rasadnik-jasno i glasno :))
    Jaco,šalim se malicko,približava se septembar,devetka mi se smeška uz tricu,pa me malo vata prpa...trabunjam-šta da ti kažem slatka moja :))

14. Gogo, koga briga za godine... Ja ionako znam da brojim do 17! To mi je dosta i taman! :))

15. Ma neću da vam pričam, jako je tužna priča.

16. Dideš dođavola za to prosipanje buve! :P

:)))

17. pa me malo vata prpa

ovo je zajebancija na moj račun... jest da nisi znala, al' ipak je zajebancija... ja se prezivam PRPA :)

18. Ahahahahaaaaaaaaaaaaaa!!! :))

19. Nešto nam ljupkasto raspoložena naša Eclipse :)))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.