Ко последњи победник - 120

1. pa ja sam uvijek tako raspolozena, sva sam ljupko ljupkasta :)))

2. E,blago nama kad si takva uvek! :))

3. sva sam ljupko ljupkasta :)))

AMIN BOŽE!

4. Buri,pa jesi srećnik u ovakvom društvu! :)
    I gde sad Jaca nestade?

5. Ooo,madafaka ;))
    Kako bilo na koncertu? :)

6. Ooo, kakva je ovo žurka ovde! :))

7. Skupilo se druuuuštvoooo.. :))
    Ćao,FMN :))**

8. bolja nego na beer festu, FMN :)samo si nam ti falila

ja gledam bitange i princeze po stoti put

9. Ćao svima :)) Ja sam samo došla da malo odmorim glavu, obećavam da neću pobediti ovog puta :)

10. I gde sad Jaca nestade?

Išla sam da me analiziraju psiholozi... Bolje da nisam... Jedan me nagrdi, drugi me prepade, ko da mi je najbolja drugarica me opisao!

Ćao toj dobroj starijoj seki i ćao tom malom što čekam da mi referiše kakav je bio nastup! :))

11. Šta fali Jaco,ja im tamo odvukla krevet-čerez bolje psihoanalize :))
    FMN,rano je da zalokotimo temu,sedi ovde bre :))

12. Jao, Gogo, ostala bih ja, ali moram još neke stvari da obnovim do sutra, imam ispit... A ne da je smor, nego nemam reči... Ali sad me oraspoložila pozitivna atmosfera ovde :))

13. Fali... Opisa me čovek ko neku pinki princezu na sedmom nebu. Ta idi begaj... Ja sebi i ne dam da se zanosim. :)
    A za krevet ti hvala u ime sledećih pacijen... Ovaj, klijenata tamošnjih. :)

14. FMN,srećno ti sutra bilo,razbićeš ispit ko dete zvečku! :))
    (u stvari,nek njima tamo bude sa srećom kadli im se ti pojaviš!) :))
    Jaco,idem sad da pročitam :)

15. Hvala, Gogo, nadam se :))

16. Nego kako,FMN! :))

Jaco,šta da ti kažem kad muški uvatili da komentarišu tananu žensku dušu...
    ko da im daš da vezu goblen kopljem.. :))

17. Pa FMN, da obe noge sutra slomiš! :))

Ahahahhaahaha, Gogo, kako ti to slikovito objasniš, reči nemam! :)))
    Al' opasan onaj Grujan...

18. More,svi su oni na isti kalup moja ti-svi imadu zajednički imenitelj!Samo neke ne mrze da kuckaju duže postove,inače im je mišljenje o žeMskama identično.
    Muškarci...:)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.