Ко последњи победник - 120

1. Divni ste, hvala :)) Lakše je kad znam da imam podršku sa tribina, da se tako sportski izrazim :))

Gogo, slažem se, dovoljno je samo reći 'muškarci...' i tu bolja definicija ne treba :)

2. Kekekeke,tačno tako FMN :)))))
    Aj sutra da zalivamo ovde jedan ispit manje :))
    A šta uopšte polažeš? :)P

3. ух, ево ме сад, морао сам да пошаљем неке ПВТове...
    десте, шта има? бре...

4. Dobro, Burija izuzimam, toliko je vremena proveo ovde sa nama, nema smisla da ga stavljam u isti koš sa ostalima :))

Verbalnu i neverbalnu komunikaciju, Gogo... Izborni predmet, nije težak i ima tu interesantnih stvari, ali učim iz neke skripte gde je sve malo zbrkano, pa mi nešto nije ni najjasnije i tako... Videćemo šta će biti :)

5. Ma buri je naš... Gde u isti koš... :)

Meni se to provlačilo kroz X predmeta, forget... Nije dosadno, u pravu si. :))

Nego, vidite vi ovu klinčadiju, i ovog malog frajera... :)))
    http://www.youtube.com/watch?v=iEN-kHe5o_Y&feature=share

6. A biće superica,sestro mila-ko i uvek ,ne brigaj ti ič :))
    Jeste,čast izuzecima,to vala respektujem :))
    Madafaka,care ti da unajmiš jednog sekretara da ti odrađuje te tehnikalije.Mož' da napraviš kasting ovde,pa da opravimo komisiju i da ispitujemo novajlije :))

Breee,al' su udav definicije,ubijaju me ova deca..da nije "praćenih",tačno bih otišla sa Vuke,ozbiljno.

7. Ма јок, то нешто за Хакс, добровољно... ;)
    Иначе ја не шаљем много порука овде, кога ја занимам... :)

Кад смо код праћења аутора, ЈА ПРАТИМ!

8. Ijao, Gogili... Ne pričaj mi ništa... Ja sirota probam, sve ko velim mora jednom na bolje da krene al' uvek mrka kapa... :/
    I ja uvek čitam jedne te iste.

9. Piii,baš bi bilo kulj da opravimo tako neki kasting,pa da se zavitlavamo.. :))
    (Joj,što je progovorila zmija iz mene,heheheh)
    A šta bulazniš madafaka "koga ja zanimam"-svašta od tebe! :P
    Pa viš' da se lepo družimo ovdi,šta trućkaš tu.. :)

10. САМО ЈЕДНИ ТЕ ИСТИ!!!
    Па добро, извини Гого, сем вас... :)

11. Jao, to su slatki klinci :))) Kako je on samo srećan :)) Sećam se da sam ja tako jurila svoju prvu simpatiju po dvorištu u nadi da ću ga uhvatiti i poljubiti i uspela sam na kraju, ali u obraz :)) Ova deca su napredna... :)

12. e odo ja na kunt...

laku noć

13. лаку ноћ бури... ;)

14. Laku noć, Buri :) Idem i ja, možda dođem kasnije :) Poz vas!

15. Laku noć buri :)
    More,za par godina šta će da vija ovaj klinja...kakve frajerske face pravi,mangup jedan,c,c,c!

ED:Laku noć,FMN :))*

16. ћао нећемо-те-заборавити :)

17. Meni je presladak. :)

A ti si, forgeta, bila neko vragolasto dete...
    Ja vazda smotana i stidljiva... :)))

madafaka, aman, kakva je bil čorba, što me ignorišeš!!! :P

18. Jeste,Jaco i ja sam ga to pitala još onomad! :))

19. ја те игноришем!!! кад си ме питала?

ма фантастично је било бреееееее!!!
    него сам био са неким ортацима који не слушају баш чорбу плус је један повео још гомилу ортака и они сви мртви стоје па ми било глупо да ја ту у сред гробља скачем и урлам...
    срећа били неки ликови поред, чини ми се из Земуна, па сам се приближио њима, јуче кажем ортаку, било би ми боље да сам дошао с тим ликовима...
    а после сам рекао, зајебите се ви, одох ја испред бине (пошто су ови мртваци били на 20ак метара, код десног монитора), па су још тројица кренули са мном, стигли смо негде испред зучника, на 4-5м од ограде, ту нисам јебап живу силу, уживео сам се скакао певао, јебо кеве...
    овај један је и снимао, али је лош звук јер смо били наспрам звучника, н онема везе...
    све у свему, све бих дао за још једну такву ноћ... :))))))))))))))))))))

ЕДИТ: извинте, сад сам видео на претходној страни има питањце... :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.