FK Partizan

1. vucic je pokazao da moze.uveo je zvezdu u evreopu uvesce i srbiju

2. Hahah ja mislim da se upravo na stadionu crvene zvezde culo ono VUCICU PEDERU, a da je ovaj vas govnarko voditelj skocio da iskopa oci coveku

3. Ne lupaj to je bilo na jna, protiv Šiposa

4. Hahah ne znam, uzecu sa rezervom ovu tvoju informaciju

5. A sta kurac s rezervom jbt to je fakt

6. u četvrtak prenos uživo

7. izvlačenje za grupnu fazu lige šampiona

8. PARTIZAN IZNAD SVIH!!!!

9. pečurkana je jedini stadion u Srbiji na kojem se nije čula reč protiv psihopate... nek ostane zapisano

10. bombaš jesi smuvao šofera, il mu još uvek pušiš samo u snovima?

11. šta priča ovo ciganče, kakav šofer?

12. pa hvalio si se da imas svog sofera, da si ga jednom pustio da sedne na neki elektricni skuter kad ste ga videli pored puta, kao da ga malo obradujes

13. ah, pa to da... dakle on je izveo zakljucak da ja istom pusim kurac? Pa dobro, malo preslobodna interpretacija, ali znas kako kazu lopov misli da su svi lopovi, cista autoprojekcija...

14. i nemam vise sofera, vozim sam neki Tukson, ziv me blam pojede... danas sam udario kravu na putu, eno kola u servisu

15. Sinoc kod beogradjanke, prolazi klinac u dresu partizana sa kevom pod ruku. To je punk

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.