Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/25915369.jpg
To Šerloke mađijo!!! Ajmo svi na glavatare!!!
Evo ovo postovah u i dalje me žele šizenje
Jeste da sam peder, ali me cene
OPAAAAAAAAAAA
http://img6.imageshack.us/img6/7039/464a24d6855a421c82290a8.png
Ево једна велика ? :)
Ljudi ja sam ozbiljan, pred svaku evro tekmu, svi iste glooooovatare, i možda otkinemo par bodova....
JEBAČEMO ___________ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako se izjašnjavate po ovom pitanju?
To je bre to!
Idemo konjevi može, vidiš da je pozitivna energija donela rezultat lolololo
Al ja iskreno nisam bio odavno ovako naložen na našu fudbalsku utakmicu, uvek neka strepnja da će da nas izgaze a danas sam baš bio u fazonu pocepaćemo ih lololo
Turite ovo ispod slika na avatare
JEBALI SMO TROMZOAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa da mi nismo urlali JEBACEMO TROMSOA kurac bi ga tuta bugarin zavukao.
A JESAM REKO DA CE IVANOV DA GA METNE ?!
A ljudi, meni iskreno krivo sto cigosi nisu prosli. Mislio sam da je Bordo bolja ekipa,al cigosi ih posteno naznojise,i da nisu babuni i oni bi bili u grupi.
JEBACEMO ZREB!
Al ja iskreno nisam bio odavno ovako naložen na našu fudbalsku utakmicu, uvek neka strepnja da će da nas izgaze a danas sam baš bio u fazonu pocepaćemo ih lololo
Da slažem se i ja, mene ponele ova euforija sa vuke, realno ovo je bila velika zajebancija, ali sa vremenom i nekih 200 postova da ćemo jebati Tromzoa, me ubedilo da prolazimo, iako sam bio ubeđen da će proći Tromzo!
JEBALI SMO TROMZOA!!!!
TROMZOI ŠIRITE BULJE DOK IVANOV TU JE, CEPAĆE VAS RASNO NEK VAM BUDE JASNO!
pre 6 sati
Koji je kralj ovaj msmojne!!!!!!
EDIT:
Meni nije, iskreno ne bi mogli da živimo od njih!
Нису цигани наивни ове сезоне,чини ми се. Биће зајебаније узети титулу,али ћемо је узети са Вермезом мађијом.
Odigrasmo prilično očajno. Igramo sa igračem manje(bez špica) celu tekmu, i onda uđe Zabija i počnemo igrati sa dva manje, i onda nas usere prekid i to je to...
Ne može ovako! Treba špic! Rasan!
U brate u pravu si. Fala BORDO!
Ностардамус Вукајлиус.
И мени је жао реално, добри су били и дефинитивно су показали муда.
Gazimudo menjaj glavatar i mante se cigana sad i prvenstva i titule ima vremena za to sad valja uživati u prolasku dalje :D
Шта мислите, да л се Ђура вечерас поштено намлатио ? И да л ће нам ово помоћи да изгурамо шесту титулу ?
Meni nije, ne bi mogli disati od njih...
Газимудо који ти је? Па нећемо опет да играмо против Тромзоа, мијењај то, елем, сад пред сваку важнију текму има овако да се организујемо.
Vracam normalan glavatar, pa pred sledecu tekmu opet ide akcija. OSIM AKO NEKO NE NAPRAVI JEBACEMO ZREB, pa da tako prizivamo lakse protivnike :D
Ja kažem
JEBAČEMO ___________ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako se izjašnjavate po ovom pitanju?