FK Partizan

1. NEK NAPRAVI NEKO " JEBACEMO ZREB! "

2. Што си сиса ? Да Џони види како је било кул.

3. http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/376871_408571819203427_1043587450_n.jpg

ДАЈТЕ МЕНХЕНГЛАДБАХАААА, ДАЈТЕ МЕНХЕНГЛАДБАХААААААА

4. Čestitam groblje.

5. Jel se meni cini ili mozemo da dobijemo AEL opet?

EDIT: KAko bre menhengladbaha kad su sa nama u sesiru. Te sigurno ne mozemo da dobijemo!

6. AEL vidite AEL u četvrtom šeširu ?

7. KAko bre menhengladbaha kad su sa nama u sesiru. Te sigurno ne mozemo da dobijemo!

Znaš ti kad smo mi igrali protiv Menhengladbaha kako je to legendarna tekma bila ?

8. Bio sam mali, velicine spermica u caletovom skrotumu.

9. Tvente , Briž , PARTIZAN , Videoton

10. Тотенхем и Атлетико никако, са осталима можемо и да се носимо уз божју помоћ и да прођемо надам се...

11. Sporting, Briz , PARTIZAN, Molde! JEBACEMO ZREB!

EDIT: evo opet slika , ona prethodna zabagovala.
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201010/32628/medium_25917193.jpg

Nemojte samo ja da imam ovaj! Mora se zreb jebati!

12. Svaka cast Grobari, dadoste ga kad i mi, radovao sam se, boli me penis...ali ovakve izjave pokazuju koliko su pojedinci zatupljeni...Ajde, pa nam zaradite koji bod u Evropi!

Meni nije, iskreno ne bi mogli da živimo od njih!

13. BORDO

BRIŽ

PARTIZAN

ANŽI (šalim se) - SHMONA

14. Лига Европе је јебена работа... Можемо чак и нешто да урадимо тамо. Прошле године браћа ПАОК добише силни Тотенхем усред Лондона, можемо лепо да одиграмо још и ако нас жреб бал мало усере било би још лепше.

15. Sedim u ogromnoj bašti kafića, i ima četiri televizora, na dva leva idu cigani, na dva desna idemo mi, i levo se poređali cigani i gledaju, a desno naši, bilo nas je jedno 80, možda i celu stotinu. I dok su se naši spremali da izvedu korner, umuva ga taman Mikić, skaču cigani, skačemo i mi jebeš mu mater, okrećem taman glavu, ide centaršut, dade ga i Tuta Bugarin, a ceo kafić u delirijumu jebenom, ne znam kako nismo srušili celu zgradu, glava me zabolela koliko sam se drao. Jebeno jedinstveno iskustvo, ne sećam se da sam ovoliko bio naložen za fudbalsku utakmicu, posebno što smo igrali svi u isto vreme. ALI JEBALI SMO TROMZOAAAAAAA

Elem, što se tiče grupe: Štutgart, Briž (može i Kopenhagen, čini mi se da su masna kurčina ove godine), PFC, i može Maribor, imam osećaj da je to ekipa koju možemo da nakantamo, može i ovaj kurčevi Rapid Beč, da im jebeno naplatimo sa kamatom i za Vošu i za PAOK. ALE JEBI RAPIDAAAAA

edit: jebote vidi što smo u trećem šeširu, mi smo ranije redovno bili u onom četvrtom a imali smo i više bodova ranije lololo

edit 2:

http://www.b92.net/news/pics/2012/08/30/1674880652503fde063416e779594223_orig.jpg

Ovako ga je popušio malo Tromzo.

16. bvdlga - ja to kažem iz iskustva vašeg napinjanja za vaš najmanji uspeh, krivo mi jeste zvezde, ali ne i navijača... to je u tom duhu rečeno...

17. Bravo Grobari, drago mi je zbog vas.

18. jebote sve više u poslednje vreme imam trip da konačno postajemo normalan narod lololo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.