FK Partizan

1. СПРЕМ ТЕ СЕ, СПРЕМ ТЕ, РУБИНИИИ
    СТИЖЕ КАЗНЕНА ЕКСПЕДИЦИЈА!!1

2. Onaj Šćepović pri svakom prijemu lopte i kretanja ka golu pada, u nekim momentima sam pomislio da dečko ima epilepsiju.
    Mitrović se istripovao da je Ronaldo made in CHINA, Lazar brz ali još zelen, Jojić trebao da igra od početka jer bi ušao u ritam, Saša Marković se trudio koliko je mogao, Medo kao da mu se smučio fudbal, Ivanov na nivou, Miljković centrira ko neka baba, inače solidan ovu utakmicu iako smatram da je smešan igrač... Sve u svemu, igrački kadar je prosečan tako da ne treba očekivati mnogo. Možda bi Vukić uspeo da podeli par dobrih lopti da je igrao...

3. Каква је оно фрка била на крају са Стаменим?

Иначе, гору утакмицу одавно нисам гледао. Го курац и једни и други.

4. Стаменим?

Naljutio se jer mu je Lola karao Silviju.

5. Poslednji put sam potrošio 90 minuta sopstvenog života na posmatranje ovih što se nazivaju fudbalerima. E, dabogda i Zvezda i Partizan izduvali kurac u domaćem prvenstvu i bili četvrti, peti, štagod samo da ne budu jebeni prvaci! Samo to može trgnuti te mrcine iz njihovog zimskog sna koji traje već dobrih 10 godina. Razmaženi, iskompleksirani i sportskim razmišljanjem deficitarni manekeni i gotovani, predvođeni onim trupcem Sašom Ilićem koji je, kao, legenda a zapravo ima akcije kluba pa zato igra. JEB'O NAS FUDBAL U DUPE DA NAS JEB'O, KAD SU GA IKAD SRBI I ZAIGRALI!!!

6. Fora je u tome što je Stamenković umislio da je neki faktor, a u stvari je ograničeni indijanac koji pokušava biti u centru pažnje, što pokazuje i ovim http://www.sportal.rs/news.php?news=82964

Citiram ga: ovi što su me prozivali sa tribina nisu navijači, nego huligani. Ponavljam da ih nisam čuo, jer ih je bilo malo.

samo se trudi da dokaže koliko je glup

7. Stamenkoviću, nisi faktor.

8. Naljutio se jer mu je Lola karao Silviju.

Хихихихи, духовит си ко двојица курсаџија. Иди на спортал.

9. Stamenković se ulizuje navijačima Zvezde jer zna da u bolju ligu ne može pa kad ga oteraju iz Nefčija da ima gde da se vrati, to je...

10. Иначе, да честитам Партизану историјски бод у Европи.

11. Stamenković se ulizuje navijačima Zvezde jer zna da u bolju ligu ne može pa kad ga oteraju iz Nefčija da ima gde da se vrati, to je...

Pored živog i retardiranog Bajka?! Sti lud, bre?!

12. добро, пикс, не буди толико киван, сад ти према стаменом к'о ми према мустафи, лоол.

но, ја сам одгледао прво полувреме. онај горе бек, десни (леви је лазевски, а ко је горе, поред томића, не сећам се? небитно), исти ћирковић! уме да испрати акцију, уме да прође, ал' кад дође до центаршута - курац.
    томић ништа није знао колико сам ја видео. и у прекидима из корнера вам је шкрипало.
    и онај митровић је био дудук колико сам видео, види да је у офсајду, и опет се не извлачи. шкрипи задњи везни (камара је играо ту, је л' да?), није као иначе, могло је пар опасних контри да буде, а и било је можда две.

не знам како је било у другом полувремену, ал' у првом - слабо.
    нисам овде да подпрцкујем, озбиљно ми је дошло да коментаришемо фудбал.

13. Ma škripalo je na sve strane, rekoh, nema ovaj tim igrače za bolju igru....

14. ma nisam kivan brale, samo mi nije jasno čemu to potpaljivanje vatre bez potrebe. Kao, sad ću da isprozivam Mustafu i Sinišu, ajd malo o meni da pišu novine

15. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/399657_474180489273233_2122131899_n.jpg
    Јебо Стаменог дај да се ријешимо проблема у своме дворишту.
    ЂУРО СПАСИ ПАРТИЗАН И МАРШ КОД ЦИГАНА. УМРИ ТАКСИСТО СВЕ ТИ ЈЕ ОПРОШТЕНО!

16. Komentar sa Sportala koji mi je ulepšao tmurno jutro

ODLIČNI SMO BILI RUBIN ĆE DA NAS RASTAVI OD ŽIVOTA!!!!!!

Nakon prespavane noći čini mi se da i nismo mogli bolje protiv autobusa ispred njihovog šesnaesterca. Zapravo jesmo, ali sa dva špica. Formacija 4-2-3-1 ne pije vode. Ludi Vermez se izgleda stvarno poplašio da će Stojke da popuši crveni (kao Petrović protiv Hajduka) ili se povredi, pa je treću izmenu sačuvao "za neka bolja vremena". BOLID !!!

17. ЉУДИ НЕ КЛОЊУЈ ТЕ ДУХОМ ЈЕБА ЊЕ ЕВРОПЕ СЕ НАСТАВ ЉА!

ЈЕБАЋЕ МО РУБИНА!!12

18. JEbaćemo Rubin Kruševac!!!

19. JEBAĆEMO RUBINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

20. PArtizan je izgleda jedan od nas. On JEBE, ali ne jebe.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.