FK Partizan

1. Јебем вам 'лебарник, што ме испалиште са сликом?! Због тога смо вероватно и киксали. :Ѕ

2. E jebiga , Sreto. Nije bilo zlonamjerno.

3. Ali
    NOSATI MAJMUN ŽIVI U AZERBEJDŽANU U CIGANSKOM DRESU DOŠ'O PO BANANU!!!!
    JEBI STAMENU.

JEBI RUBINA!!!

4. Jebaćemo RUBN IZ KRUŠEVCA!!!

5. Otrešćemo k'o sline
    PIČKE IZ RUBINE!!!

6. A ONOJ STAMENOJ DA PORUČIMO:

JEBALI SMO TE DOK SI NAM BIO KOMŠINICA, JEBAĆEMO TE U PIČKOJEVCIMA U KOJE SI POBEGO, UŠTVO RASPALA!!!

7. Ljudi, je l' mislite vi da je OVO moguće da se desi ?

8. Ma mogu da na sisaju bananu... Karaj Rubina i Interaaa !!!

9. MOŽEŠ DA NAM PUŠIŠ STAMENA!!!! PIŠAJ PO UEFI!!!

10. Ljudi, je l' mislite vi da je OVO moguće da se desi ?

Ne. Mislim da je nemoguće. Možda neka kazna može, ali ne baš toliko ekstremna, jer je vrlo lako objasniti da nije rasizam u pitanju i to je prilično jasno.
    Samo je prozivan Stamenković - Majmun je kod nas izraz za ono što Stamena jeste, dakle indijanski, kromanjonski, maloumni indijanac. U ciganskom dresu - dres navijača Zvezde koje mi, a i oni sami sebe zovu Cigani. Nadimak grupe. Nevezan za rasizam. Banana - kurčina.
    Ništa od toga. U UEFA su veoma dobro informisani.

11. JBT, Ladno juče došli neki likovi u kladžu i navijali za turke... Nisam mogao da verujem, i kada su mi preseli ja ih pitao zašto komšinice nema u listi i zašto komšinica 20 godina bojkotuje da se nađe radnim danima u listi.

12. JBT, Ladno juče došli neki likovi u kladžu i navijali za turke... Nisam mogao da verujem, i kada su mi preseli ja ih pitao zašto komšinice nema u listi i zašto komšinica 20 godina bojkotuje da se nađe radnim danima u listi.

JEBI LIKOVE IZ KLADZE!!!

13. Nebitno je sve, ali koliko jadan moraš da budeš da navijaš za turke? Čak sam primetio da neke kolege cigani sa vukajlije isto navijaju za turke? Šta je sa mozgovima?

14. Nebitno je sve, ali koliko jadan moraš da budeš da navijaš za turke? Čak sam primetio da neke kolege cigani sa vukajlije isto navijaju za turke? Šta je sa mozgovima?

MNOGO JADAN !!!

15. A vi niste navijali za Bordo ili za Ren one godine?? Naravno da sam navijao za Nefči. I to zato što ste svi umislili da se te fudbalska velesila.

16. МИ ЈЕСМО ВЕЛЕСИЛА И ЈЕБАЋЕМО РУБИНА! Е

17. Još samo da shvate da 95% nas uopšte i ne gleda utakmice komšinice i možda neće morati navijati za balije... 'Stubovi' srpstva :D

18. Još samo da shvate da 95% nas uopšte i ne gleda utakmice komšinice i možda neće morati navijati za balije... 'Stubovi' srpstva :D

Samo da ponovim i dodam.

A vi niste navijali za Bordo ili za Ren one godine?? Naravno da sam navijao za Nefči. I to zato što ste svi umislili da se te fudbalska velesila.

I posle ovaj čova može nekom reći MUSTAFA... a navija za muslimane, čiji trener vređa Srbiju i Srbe C C C C

19. A vi niste navijali za Bordo ili za Ren one godine?? Naravno da sam navijao za Nefči. I to zato što ste svi umislili da se te fudbalska velesila.

Шта кењаш са тим излизаним темама, и шта ћеш ође који курац ? Иди тамо на вашу тему и са својим колегама маштај о успјесима у следећој сезони. Е и да не заборавим да много Звездине европске будућности зависи од наше игре, навикните се на чињеницу да зависите од нас јер су давно престали да вас поштују због старе славе.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.