FK Partizan

1. Još samo da shvate da 95% nas uopšte i ne gleda utakmice komšinice i možda neće morati navijati za balije

Ne gledate al' se vala radujete kada izgubimo.

čiji trener vređa Srbiju i Srbe

Uf u srpstvo me ubode. Jedan trener nefčija može da sruši srpstvo.

Šerloče nemoj da kenjaš. Kakve izlizane teme?? Pa vi ste krenuli sa tim "ne verujem da likovi navijaju za turke". Priznajte da vam je bilo drago kada je Zvezda ispušila i od Rena i od Bordoa.

2. Ma ljudi man'te se cigana.
    Lepota ovog vremena je što i ne mora da se ulazi u neke rasprave sa njma. Dominantnost pokazana proteklh godina, realno, rezultatski potire svaku izjavu koju oni daju. Ja na to sportsko društvo, trenutno gledam kao na neki cirkus, koji me neprestano zasmejava i koji ne ume da se se nosi dostojanstveno sa lošim vremenima u kojima se nalazi.
    Naravno, sve može da se promeni u sekundi jer kolo sreće se okreće, ali nadam se ako, ne daj Bože, ikada budemo u toliko kanalu kao što su oni sada, da ćemo biti dostojanstveniji od njih. U principu ja pratim Zvezdu u super ligi, kao našeg najvećeg rivala i tim sa kojim se borimo za prvo mesto. U tom pogledu će me uvek zanimati njihov rezultat i to je to. Malo više o njima razmišljam pred Derbi jer Derbi sa Zvezdo jeste i zauvek će biti najbolja i najteža utakmica prvenstva, kakvi god budemo bili mi ili oni i to je to.
    One izjave koje daju ili stvari koje pričaju zanimaju me koliko i prirodni priraštaj ovaca u Mozambiku. Znači izuzetno malo.

3. Priznajte da vam je bilo drago kada je Zvezda ispušila i od Rena i od Bordoa.

Evo ovako meni je bilo krivo Zvezde, ali mi nije krivo većeg dela navijača, u koje i ti spadaš, tako da krivo mi je za Zvezdu, ali ne i za naviječe kao što si ti...

Mada ti moram reći nešto, Zvezdu ne gledam. Mwa Mwa

4. . Priznajte da vam je bilo drago kada je Zvezda ispušila i od Rena i od Bordoa.

Za Ren priznajem, zbog poraza od Bordoa nikako ne može da mi bude drago, a ti bolje navijaj za Partizan u ovim evropskim takmičenjima jer vam egzistencija u istim od nas mnogo zavisi.

5. Ja na to sportsko društvo, trenutno gledam kao na neki cirkus, koji me neprestano zasmejava i koji ne ume da se se nosi dostojanstveno sa lošim vremenima u kojima se nalazi.

Misliš na ostatke sportskog društva. lololo

6. Ovde ima ozbiljnih slučajeva sa obe strane :)

7. Meni nije bilo drago zbog poraza Zvezde od Bordoa, niti mi je bilo drago zbog poraza od Rena. Jednostavno nisam navijao za te klubove. Nisam sada ni skakao za Zvezdu da navijam, ali mi uopšte ne bi bilo ni najmanje žao da ste prošli i jedne i druge. Prosto mi je svejedno. Rival ste nam u našoj ligi i to pomnije pratim, vaše Evropske utakmice, mogu da odgledam i gledam ih kao normalne tekme. Jednostavno u Evropi nismo rivali jedni drugima i ništa nam ne zavisi od vas, niti ćemo se sresti sa vama, niti Partizanu znači vaš poraz ili pobeda tamo nešto. U našoj ligi ako izgubite to direktno povećava naše šanse da uzmemo titulu i prirodno je da navijam za sve ostale timove protiv vas.

8. IMAMO KOMPLEKSE, IMAMO KOMPLEKSE, IMAMO KOMPLEKSEEEEEEEE

Jebiga, nemaju ganjani svojih problema, oni imaju Gazprom i Leđeu sa multimilijarderskim ugovorima, vaseljensko svekoliko pučanstvo ih podržava maksimalno, njih i Rusa - dvije milijarde a što je najbitnije - imaju pozitivan saldo na računima. Moraju da se zanimaju nečim u trenucima dokolice kada njihov voljeni tim ne igra unaprijed namješteno prvenstvo jer se isto igra samo vikendom pa takmičarske utakmice radnim jesenjim danima nisu vidjeli od Piksija.

9. Kure što se bre cimaš da objašnjvaš, šta te boli kurac ko će šta da pomisli ako ti (ne daj Bože lololo) navijaš za Zvezdu ili za njenog protivnika u nekoj evropskoj utakmici. Zvižde ti jaja tebreks, svako radi onako kako voli.

10. To jeste, da su dokoni preko nedelje već dve decenije, jesu, ali manje treba obraćati pažnju na njih, jer sve u fudbalu, ali sve se na kraju pokaže na terenu i u maju kada se diže trofej. Ovo je i dalje onaj predivan period za nas. Period kada smo se dosta radovali. Nadam se i ove godine da ćemo nastaviti seriju i u fudbalu i u košarci.

11. Искрено, наравно да не волим Звезду. Класичан ми је дебилитет онај став "сви смо исти само нас боје дијеле" , који то моноголоид прави подјелу на основу боја ? Навијам за Партизан, Звезда је наш највећи ривал била и остала, што не значи да морам да се радујем сваком њеном поразу који нема никакве везе са Партизаном. Сад , што малоумници једни другима европске успјехе и неуспјехе покушавају да натрљају на нос то је њихова ствар, малоумници су малоумници.

12. Kure što se bre cimaš da objašnjvaš, šta te boli kurac ko će šta da pomisli ako ti (ne daj Bože lololo) navijaš za Zvezdu ili za njenog protivnika u nekoj evropskoj utakmici. Zvižde ti jaja tebreks, svako radi onako kako voli.

To i htedoh reći, nego sam bacio suviše opširno jer to ti je kako kod pisanja defki. Ja hoću kratež da bacim, ali izađe 50 redova od toga. Ne znam da sažmem lololo

13. KURE NE SAŽIMA LOLOLO

14. http://www.youtube.com/watch?v=8JuqTiJAmSc&feature=relmfu

ТИ И ЈА ОД ДАНАС ЗАУВЕЕЕК ЗАЈЕДНО БЕЗ МИРА И СНА, ЗА ГРОБАРЕЕ ПОНОС НЕК БУДЕ НОВА ТИТУЛА !

15. Ил' ја трипујем или смо поново почели да прерађујемо нормалну музику као у старим добрим данима.

16. Inače trebalo bi samo dobiti Slobodu sada kući i da se zaboravi Nefčija jer kada se igra na više frontova, nema se vremena žaliti za prosutim mlekom.

JEBI SLOBODE!!!!!

17. JEBI RUBINE!

Ovo je ispunjenje Kapitenove karijere - čitav život je forsirao Rubin da bi na kraju karijere i zaigrao protiv istog!

18. koliko jadan moraš da budeš da navijaš za turke?

MNOGO JADAN !!!

A vi niste navijali za Bordo ili za Ren one godine?? Naravno da sam navijao za Nefči.

I posle ovaj čova može nekom reći MUSTAFA... a navija za muslimane, čiji trener vređa Srbiju i Srbe C C C C

Млађана џинџерка се фејспалмује због вас.
    http://1.bp.blogspot.com/-13NhRknNxzY/T6LpUNeqH2I/AAAAAAAACAc/Nufqt8E9EbQ/s640/facepalm4.jpg

Шта кењаш са тим излизаним темама, и шта ћеш ође који курац ? Иди тамо на вашу тему и са својим колегама маштај о успјесима у следећој сезони. Е и да не заборавим да много Звездине европске будућности зависи од наше игре, навикните се на чињеницу да зависите од нас јер су давно престали да вас поштују због старе славе.

А овај коментар је за Спортал или тако неки јадан сајт. Типичан коментар клинца од једанаест и по година. Добро је што осећаш да сте тренутно много битни, а не видиш да смо и ми, а и ви курчина од тима. Звездина европска будућност зависи од Звезде, јер и ових 5 година у рикверц, није била у толико лошој позицији што се тиче различитих коефицијената и свега осталог, па је пресудило то што је Звезда курчина од тима. Кад буде заслужила да игра Европу, пласираће се. Исти курац да ли ћемо у трећем или четвртом колу извући Бордо и сличне, једноставно, морамо да их прођемо да бисмо ушли у ЛЕ или ЛШ.

Još samo da shvate da 95% nas uopšte i ne gleda utakmice komšinice i možda neće morati navijati za balije... 'Stubovi' srpstva :D

Скочко, 5 посто вас не гледа мечеве комшинице, исто као што 5 посто нас не гледа ваше мечеве. Ја нисам гледао меч Партизана. Додуше, играо сам на клаџи на Нефчи, али не зато што сам навијао за њих, него да бих зајебавао пар људи. Исто као што бих играо на Бордо, да сам имао кинте (сурова истина је да нисам имао јебених 100 динџи тада).

Meni nije bilo drago zbog poraza Zvezde od Bordoa, niti mi je bilo drago zbog poraza od Rena. Jednostavno nisam navijao za te klubove. Nisam sada ni skakao za Zvezdu da navijam, ali mi uopšte ne bi bilo ni najmanje žao da ste prošli i jedne i druge. Prosto mi je svejedno. Rival ste nam u našoj ligi i to pomnije pratim, vaše Evropske utakmice, mogu da odgledam i gledam ih kao normalne tekme. Jednostavno u Evropi nismo rivali jedni drugima i ništa nam ne zavisi od vas, niti ćemo se sresti sa vama, niti Partizanu znači vaš poraz ili pobeda tamo nešto. U našoj ligi ako izgubite to direktno povećava naše šanse da uzmemo titulu i prirodno je da navijam za sve ostale timove protiv vas.

И да прокоментаришем један од ретких нормалних постова.
    Мени ваш меч против Кипрана био тотални Дејан Цукић. Свеједно ми било ко ће да победи. Против Норвежана сам навијао за вас, јер би победа над њима значила да смо и даље изнад неких седмопласираних тимова у полулигама као што је Норвешка. Иначе ми је и то било Дејан Цукић. Е сад, друга је ствар што пар много добрих другара који су Гробоси обожавам да подјебавам кад фејлујете, као што и они зајебавају мене кад Звезда фејлује, јебига, поправља атмосферу у друштву, и спрдњу помера на неки ниво ван уобичајеног.

И да, тренутно ни Звездини ни Партизанови навијачи не би смели да дижу нос, јер, да цитирам себе:

И Партизан и Звезда су курчина.

Ове расправе су сувишне, а бојим се да ће и теме постати, ако се не престане са спемом и прозивањем. А то би било штета, поготову због људи који норамлно коментаришу на њима, типа Курајбер.

ЕДИТ: Чекам да неко постави онај ретардирани гиф "диднт рид лол".

19. ЈА ЈЕБЕМ КАО ПАРТИЗАН!!1

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.