Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ко против чуњева да су играли.
Jel gled'o iko taj meč? Nemoguće je da je namješteno, Piskavac je ciganjski pijun, šta se desilo, zar smo tolko dobro igrali?
Vermez frajer izašao sa jednim veznim i dva špica. Na sredini Jojić i Ninković, nema zadržavanja lopte, samo ide. Skoro Partizan nije igrao bolje, barem ne ove sezone. Čak i Tomić kad je ušao nije gnjavio loptu. Kamara je bio loš, dosta je grešio, i naravno Stefan Šćepović, koji je omašio, ja mislim, 4 stopostotnešanse. I onda kao dao dva gola, ali me više nervirao.
Utisak kompletan : 4+. Da je igrao Volkov umesto lazevskog, bila bi 5.
Šta mu je, da nije bolestan?
Знао сам и да је педер и да воли више курчева у себи, ал' да је могао са тројицом да изађше на крај у то нисам вјеровао.
честитам навијачима партизана прву победу ове сезоне лолололол
Лолололо како си вицкаст
честитам навијачима партизана прву победу ове сезоне лолололол
Momak, jes' ti neki kofol šaldžija?
КАКО ЋЕМО ЈЕБАТИ РУБИНА, ОНИ НИСУ СВЕСНИ!!1
Само да их не јебемо ка што смо јебали Нефчија.
http://www.partizan.rs/42577-stamena-sloboda-stize-da-se-nadigrava/
pajste naslov lolololo
ДАЛ И СЕ ПРИПРЕМА ТЕ ЗА ЈЕБАЊЕ РУБИНА БРАЋО?
МОРА МО ДА ГА ЈЕБЕ МО У ЗНАК ПОДРШКЕ МИШИ ТУМБАСУ!
ИЗДРЖИ МИШО!
MA SILOVANJE RUBINAAAAAAAAAAAAA
текма је на дан оснивања клуба хехе
VEĆ 2:0! IDEMO!
Gurbeti polako pucaju od Reala.
konačno je igrao brašanac! ako nešto moramo da priznamo vermezu, to je da voli da da šansu klincima. NAPRED PARTIZAN!
Rubine, jadan li ti dukat kad ti dođemo !!!
:)
СИЛОВАЊЕ.
!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=20q3WDvuglQ