Е да, само један човек на овом свету више личи на Марадону од Декија, и тај човек је свирао контрабас на Сребрном језеру у некој кафани пре две/три године. Био је јебено оригинални Марадона, и још онако, благо циганског изгледа. Дијего Армандо Јовановић. Чак сам га и сликао тада, само слику изгубих, а на интернету нема ништа о Марадони за контрабасом.
Znamo da je zbog piva i nećeš nas prevariti ali i ja bih realno zbog piva to uradio lololo
ТО ГОНЗО МАЂИЈО! ПИВО ДОБИЈАШ ЧИМ СЕ ВИДИМО!
Још да се Џони капитен ошиша и обрије на азербејџанку и имамо најлуђи тим у историји.
Ma jebeš pivo važno je drugarstvo :) (ovo je bilo ziljavo za sve pare)
Kure kad pusti bradu Reme, ovaj lik sa fotke će biti malo dete za njega. Onda ćeš da vidiš šta je taliban lolo
Kakav bi ja bio Azerbejdžanac original.
Alahjohnny Kurajberov
Јеботе, који смо интернационалци.
Tako je bre Reme. Ja Mustafa, od ćaleta Srbina i keve Makedonke, Kure autohtoni Sremac, a za ostale ću morati da se raspitam lololo
Tu je i Deki Argentinac lololo
Мени кажу да сам оригинал Руја, само имам већи паламар, лоло.
Е да, само један човек на овом свету више личи на Марадону од Декија, и тај човек је свирао контрабас на Сребрном језеру у некој кафани пре две/три године. Био је јебено оригинални Марадона, и још онако, благо циганског изгледа. Дијего Армандо Јовановић. Чак сам га и сликао тада, само слику изгубих, а на интернету нема ништа о Марадони за контрабасом.
Vidim da ste se raZpisali, ako ako.
JEBAĆEMO RUBINAAAAAA SILOVANJE RUBINEEEEEEE
Prvo JEBANJE SLOBODE, PA SILOVANJE RUBINE!!!
Inspirisan našom spektakularnom igrom i još spektakularnijim šefom stručnog štaba napisao sam definiciju.
Nemojte puno da hejtujete.
http://vukajlija.com/vermezovic/604586
Vermez kobjasnio. Ja bi to na naslov laganezi. Ili sačekati tekmu protiv Rubina, jer će biti aktuelno tada.
http://www.partizan.rs/42569-fk-partizan-i-kladionice-soccer-partneri-u-naredne-dve-godine/
Од када нам је ова Снежана дошла,сви спонзори трче к нама.
МИНУС РЕКЛАМА
Ај ако неко има линк за пренос уживо, треба мени и ујка Симашину, бити ћемо вам захвални.
Пуче петарда!