Za razliku od prva tri minuta - jebali bi mi njima mater samo da imamo iole čestitog igrača na terenu. Svaka čast klincima ali su oni ipak samo - klinci. Ne mogu se oni tući sa ovim grdosijama. Da imamo onaj tim sa iz LŠ dosad bi vodili.
Капирам да Рубин може и боље од овога, па се може рећи да смо и добро прошли. Али и ми смо деловали некако стегнуто, поготову у првом полувремену. Фале нам конкретне, уигране акције.
Možda se dosta vas neće složiti sa mnom, ali ovo je prvi put posle učešća Partizana u LŠ da sam imao osećaj da neko može da nam da gol kad god hoće, tako da ne daj Bože da smo smanjili, jer bi nam opet utrpali jedan i takoooo ... Opet smo igrali ziheraški sa dosta grešaka u odbrani (istaknuti negativac - Medo Gomila, čija su nas poigravanja mogla skupo koštati), i bez onog famoznog, a toliko važnog trčanja bez lopte. S ovima će i u BG biti jebeno teško, ali ne i nemoguće igrati.
Biće dobro ako bude manje od 3 gola.
kolko nam jebu kevu, na nos nam izlaze :D
УСРАЋЕМО ИХ БРЕ !
majku mu jebem sad i ne izgleda loše lolo
Пратим од 20. минута,па нисмо толико лоши.
ja sam izuzetno zadovoljan kako se mi branimo, odavno nisam video da igramo ovako dobar i organizovan bunker protiv jače ekipe
Za razliku od prva tri minuta - jebali bi mi njima mater samo da imamo iole čestitog igrača na terenu. Svaka čast klincima ali su oni ipak samo - klinci. Ne mogu se oni tući sa ovim grdosijama. Da imamo onaj tim sa iz LŠ dosad bi vodili.
Јесу ли могли у горем тренутку примити гол?
Ne... :(
опа
:(
Ајде, идемо даље.
пу матер им јебем срећну! можемо ове, нису таква сила
Samo da Saša Marković ili Ninković šutnu jednom u gol, ali onako kako treba visoko pod prečku, dajemo gol....
JEBI RUBINAAAAAA!!!!!
SILUJ RUBINAAA AAAA AAAAAAAA!!!!!!
ПУ !
ok realno, jaci su, ipak ne mogu da kazem da sam potpuno nezadovoljan jer nisu toliko jaci koliko sam ocekivao, moze u beogradu nesto da se uradi.
Sve je bilo dobro do primljenog gola, do 44 min. im se ništa ne može zameriti na igri, koja se raspala posle dva primljena gola...
i moram da dodam da mi je drago da je vermez barem jednom igrao sa 2 napadaca
Капирам да Рубин може и боље од овога, па се може рећи да смо и добро прошли. Али и ми смо деловали некако стегнуто, поготову у првом полувремену. Фале нам конкретне, уигране акције.
Možda se dosta vas neće složiti sa mnom, ali ovo je prvi put posle učešća Partizana u LŠ da sam imao osećaj da neko može da nam da gol kad god hoće, tako da ne daj Bože da smo smanjili, jer bi nam opet utrpali jedan i takoooo ... Opet smo igrali ziheraški sa dosta grešaka u odbrani (istaknuti negativac - Medo Gomila, čija su nas poigravanja mogla skupo koštati), i bez onog famoznog, a toliko važnog trčanja bez lopte. S ovima će i u BG biti jebeno teško, ali ne i nemoguće igrati.