FK Partizan

1. Biće dobro ako bude manje od 3 gola.

2. kolko nam jebu kevu, na nos nam izlaze :D

3. УСРАЋЕМО ИХ БРЕ !

4. majku mu jebem sad i ne izgleda loše lolo

5. Пратим од 20. минута,па нисмо толико лоши.

6. ja sam izuzetno zadovoljan kako se mi branimo, odavno nisam video da igramo ovako dobar i organizovan bunker protiv jače ekipe

7. Za razliku od prva tri minuta - jebali bi mi njima mater samo da imamo iole čestitog igrača na terenu. Svaka čast klincima ali su oni ipak samo - klinci. Ne mogu se oni tući sa ovim grdosijama. Da imamo onaj tim sa iz LŠ dosad bi vodili.

8. Јесу ли могли у горем тренутку примити гол?

9. :(
    Ајде, идемо даље.

10. пу матер им јебем срећну! можемо ове, нису таква сила

11. Samo da Saša Marković ili Ninković šutnu jednom u gol, ali onako kako treba visoko pod prečku, dajemo gol....

JEBI RUBINAAAAAA!!!!!

SILUJ RUBINAAA AAAA AAAAAAAA!!!!!!

12. ok realno, jaci su, ipak ne mogu da kazem da sam potpuno nezadovoljan jer nisu toliko jaci koliko sam ocekivao, moze u beogradu nesto da se uradi.

13. Sve je bilo dobro do primljenog gola, do 44 min. im se ništa ne može zameriti na igri, koja se raspala posle dva primljena gola...

14. i moram da dodam da mi je drago da je vermez barem jednom igrao sa 2 napadaca

15. Капирам да Рубин може и боље од овога, па се може рећи да смо и добро прошли. Али и ми смо деловали некако стегнуто, поготову у првом полувремену. Фале нам конкретне, уигране акције.

16. Možda se dosta vas neće složiti sa mnom, ali ovo je prvi put posle učešća Partizana u LŠ da sam imao osećaj da neko može da nam da gol kad god hoće, tako da ne daj Bože da smo smanjili, jer bi nam opet utrpali jedan i takoooo ... Opet smo igrali ziheraški sa dosta grešaka u odbrani (istaknuti negativac - Medo Gomila, čija su nas poigravanja mogla skupo koštati), i bez onog famoznog, a toliko važnog trčanja bez lopte. S ovima će i u BG biti jebeno teško, ali ne i nemoguće igrati.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.