FK Partizan

1. DAJTE INTER DA SE IGRAMOOOO!

2. ОПЕТ НАШ ЦРНО БЕЛИ КУРАЦ ОСТАДЕ СУВ :(

3. Ал оно, идемо даље, ЈЕБИ ИНТЕРААА!!!11

4. Al zato crno bijela guza ovlažila opet.

5. pozdravs maggotu i lakiju, a za sve sa prethodnih strana koji nisu komentatori, ali bi to voleli da budu:
    OVE JEBASMO, SAĆEMO INTERAAAAAAA

EDIT: izuzimam i kolegu crvenokonjevomasnog, jer je kvalitetno šiftovao

6. ЈЕБАЋЕМО ИНТЕРААААААААААААААААА, ИНТЕРААААААААА , ИНТЕРАААААААААААААААААА

7. НИШТА, ЈА БИХ САМО ХТИО ДА ЈЕБЕМ ТИЈАНИЋУ МАТЕР ОНУ НЕНОРМАЛНУ ЈЕР СУ ДИЈЕЛОВИ ДРЖАВЕ ПРЕКО ДРИНЕ ОСТАЛИ БЕЗ СИГНАЛА!
    'НАЧИ ТИЈАНИЋУ МАТЕРЕ ТИ СЕ НАКАЛЕМЕГДАНИШЕМ ОНЕ БЕЗОБРАЗНЕ.

8. И КАДА, НЕ БУДЕШ ПРВИ ТИ,
    И, КАДА СЕ, ЧУЈУ ЗВИЖДУЦИ,
    И ТАДА ЋУ, ПАРТИЗАНЕ ЗНАЈ,
    ДА ТЕ ВОЛИМ ЈА!

9. Волим га к'о ока два,
    молим се, сваки дан, за њега,
    За славни клуб свима знан,
    београдски Партизан!

10. Не сећам се нешто да сте ви скоро имали прилике да гледате неку Звездину текму радним данима.. осим у квалификацијама наравно. Чекајте викенд, очекује вас тешко гостовање уууууу Јагодини, је л ? Спремите се.

11. Цигани су страшно искомплексирани.

12. http://www.youtube.com/watch?v=N0zhEL-xAUg
    ♥♥♥
    biću rastrzan. gledaću s zapada, navijaću naravno DOMAĆINSKI, al srcem sam ipak uz CRVENO_BELE ALEALELALEALEALEA!

13. Цигани су страшно искомплексирани.

Хе хе спортал хе хе

14. daj bre jebač zajebi s tom pričom, da bar troluješ ko čovek pa da te i trpe ljudi ovde

15. inače ćemo da te fotošopujemo s mišom OPAAA

16. Najjača scena sa sa tribina - ciganin sa ciganskim crveno-bijelim šalom u gomili turaka iz Tatarstana. Razumijem da nas ne volite, ali toliko?

17. Jebenje Rubina završeno. Neuspešno, al' eto nije nam se jebalo, pa nismo 'teli. Oćemo u Beogradu da ih jebemo.

Sad ozbiljno.
    Očekivao sam pobedu Rubina. Bolja ekipa. I to dosta bolja. Bogatiji i jači klub.
    Potpuno jedna školska pobeda za njih. Onako rutinska. Kao da su igrali kup Rusije sa nekim njihovim drugoligašem.

Naša igra blagi užas. Potpuno jalovo, impotentno, bez želje, sa potezima koje ja do sada nisam u životu video, a gledam fudbal već mnogo godina. Miljkovićev obilazak igrača sa spoljne strane.....Šta je to bilo? To nikada nisam video. Ne što je pao, nego gde je on krenuo uopšte? Ko još radi to. Da li je moguće da on igra u Partizanu? Šta sada kad na sledećoj utakmici opet izađe na teren u našem dresu? Zašto njemu daju platu? I njemu i Volkovu?
    Smešni su. Ne trude se, nemaju žara, nemaju hrabrosti. Lazar Marković stane ako je lopta na metar od njega. Loš igrač. Mitrović ne bi mogao da primi loptu, život od toga da mu zavisi. Ostojić ne sme da se okrene napred i velike kikseve od njega možemo da očekujemo u skorijoj budućnosti. Pokušavamo od govana da pravimo pitu, a ne ide. O Jojiću neću jop, jer iako je bio loš sinoć, tek je krenuo da igra, pa ajde pogledaću ga još koju, ali mislim da znam ishod njegove karijere.

Ova generacija koja je izašla iz naše škole fudbala je izuzetno nekvalitetna i trebali smo da je se otarasimo, a kupovina čak i onih najeftinijih stranaca i nekih naših solidnih igrača u srednjim godinama plus iskusni povratnici bila je bolje rešenje. Samo isforsirati iz cele generacije Ninkovića, ali posle pozajmice ili Teleoptika u kom bi igrao još dve godine. Nema ništa od njih. Opet, šta je tu je. Pičiš dalje jer sada nema nazad. To ti je ekipa. Sinoć sam tekmu gledao opušteno i bez nervoze, jer ovo je druga ekipa u istoriji Partizana koja ne zaslužuje da se bilo ko oko nje nervira.

IDEMO DALJE!!!!

JEBAĆEMO NEROAZUROA!!!!!!
    JEBI ZANETIJA!!!!!

18. Што каже горе дечко, да бар тролујеш квалитетно, него овде овај дио форума користиш као веце шољу. МРШ У ИВАЊИЦУ ДИЛЕЈО, ЧОВЕЧЕ!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.