FK Partizan

1. ТИ СИ ПРВИ ГОЛМАН РАДИША, РАДИШААА!

2. JE BI PE RI AAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA OOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3. А понадали се цигојнери, сад ми их је жао :(

4. Сасмо опет први и доминирамо и даље!
    ТУМБАС МИША ПО ЦИГАНКИ ПИША!

5. Ајде , орагнизујте се дечаци, суморна је постала тема.

ЈЕБАЋЕМО ИНТЕРААААААААААААААААА

едит

Ожеднио сам од чекања
    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/557676_283193751791359_1553627597_n.jpg

6. ТРИБИНА ИМ ЈЕ ЈАДНА, САД ИЗГЛЕДА К'О КАБАРЕ,
    АЈМО СВИ У ГЛАС, ЈЕБИ ЈЕБИ ЖАБАРЕ!

7. može li se nekako poslati jedna količina u beograd? izlepiše mi ovde po zvezdari, sve vrvi od ciganskih nalepnica, bole me ruke od skidanja :D

8. Ја мислим да може, само да поразговарам са овим мојима. Мада не знам због чега кад ви тамо не морате ни да штампате, можете да купите у 200 шопова. Ал' баш нам је оригинална идеја :) ?

9. Да се коначно Значкатразовци и Забуњени фино поубијају па да ми који волимо Партизан на миру гледамо утакмице.

10. И баш ће се то у новинама објавити,ма бјежи. Још Курир објавио..

11. Не свиђа ми се што су почели да се шлихтају Миланезима

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578379_437104419680300_1914360971_n.jpg

12. шерлоче шта шлихтају, не капирам пише милан идите у пизду материну у фазону?

13. шерлоче шта шлихтају, не капирам пише милан идите у пизду материну у фазону?

MILAN MILAN, ODJEBITE !!! ... tačnije rečeno ...

Kakvo je to šlihtanje onda ?

14. Па ова слика је мој одговор на то њихово шлихтање, као и одговор ових забуњених. Иначе се миланезима шлихтају ове значке, а и ови Чегијеви им сисају главиће, 40+

15. Ја мислим да може, само да поразговарам са овим мојима. Мада не знам због чега кад ви тамо не морате ни да штампате, можете да купите у 200 шопова. Ал' баш нам је оригинална идеја :) ?

ma zajebavam se, više sam u šali rekao zbog ovih ciganskih nalepnica (: ja i nisam iz beograda inače, samo sam sad tu dok studiram (:

16. Ništa, po svemu sudeći moraćemo da JEBEMO INTERA!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.