FK Partizan

1. 2 zadnja vezna i dva napadača koji skupa ne mogu sklopiti jedne zdrave i čestite zadnje ukrštene ligamente nisu način na koji možeš pobijediti jedan Inter.

Dovoljno od mene.

2. Postava iz prvih 45 minuta samo sa Mitrovićem umesto Šćepovića i to bi bilo to. Čim smo krenuli ofanzivno pojeli su nas, jači su za par klasa i to je to. Bez dva zadnja vezna smo prestali da im pariramo na sredini i ćao.

3. .... повратак у стварност.

4. Поиграше се са нама.

5. Dajte Lazaru Markoviću sepet da šuta!

6. Ово су нас пустили за гол.

7. ruku na srce golman ih je dosta puta spasio, da je partizan prvi poveo ko zna možda bi bilo drugačije

8. Izgubili ste a? Jbg.

9. Док нисмо примили гол, добро смо играли. А нормално је после промашене шансе, кад примиш онако глуп гол, да то делује депримирајуће на играче. Ја сам се одма' мислио да л' да угасим, ал' рекох ко зна... А знао сам, не могу ништа да направе са гомилом клинаца кад тако потону. Онај Медо често фејлује кад има лопту, тачно сам знао да ће једном скупо да нас кошта.

10. Не знам само шта је неко од нас и могао да очекује од ове поставе Партизана. Петровић солидан, али страшно неискусан. Миљковић класичан пањ. Од њега никада неће бити играч. Иванов, најбољи играч на терену. Остојић нервозан. Киксара. Лазевски превише дефанзиван. Коректан у одбрани, али види се да не зна да напада. Смиљанић солидан, али представља антипропаганду алкохолу. Камара препотентан. Чаша Илић игра само против екипа које имају назив алкохола у имену. Јојић слабо. Марковић брз, себичан и види се из авиона да жели да се прода. Стефан Шћеповић солидно осим оног дуплог паса (страшно). Брат му Марко добар само за потпале. Храст. Митровић премало играо за коментар.

11. Obori me Partizan, igr'o iks, siroma'...

12. ako ništa, a ono bar da vam čestitam na 300. juro golu, nije mala stvar ipak.

13. Dobi Inter na iskustvo, nije Partizan bio loš kako rezultat govori.

14. Brate MultiChipmunkED da li si ti upravo napisao da je Stefan Šćepović odigrao solidno a da su Jojić i Marković bili loši? Samo dupli pas loše odradio? Inače je uspeo da se izbori da primi makar jednu loptu za celu tekmu? Stefan Šćepović bi meni posle AEL-a i to one prve tekme radio ko kafe kuvarica ili čistio klozete al lopte više ne bi video. Moron i debil. Bogunović je klasa za njega!
    Kamara koliko god da je zasrao dok je bio tu parirali smo im na sredini.
    Čaša Ilić kakav god da je za gospodu Šćepoviće i Miljkona i još neke je doktor fudbala i više je pružio i to malo što je odigrao!

15. I jebem mater Đuri šnajderu, celoj upravi, Faljiju i Vermezoviću i Tumbakoviću što šuruju sa tim govnima. I pride Toletu i Mihajloviću! Lepo nisam gledao indijance od Nefčija i opet me samo iznervirali.

16. E pa komšije, da pitam ja vas, ima li u ovoj zemlji neki napadač? Postoji li neki koji nije retardiran? I nije mi jasno koji moj kažnjavao Ninkovića tako što ne igra. On je za pola igrača tamo izmislio fudbal.

17. I nije mi jasno koji moj kažnjavao Ninkovića tako što ne igra. On je za pola igrača tamo izmislio fudbal.

Amin na ovo

18. Vermezoviću svaka ti čast!

19. Шио нам га Ђура.

20. - ЕЕЕ ЈЕСАМ У ПРОГРАМУ.
    - ЈЕСТЕ. КАЖИТЕ.
    - НИШТА ТЕГИ, САМО ДА КАЖЕМ... ЂУРО НАБИЈЕМ ТЕ НА КУРАЦ И ТЕБЕ И ВЕРМЕЗА И ОНОГ ШИПТАРА ШО ДРЖИ ПОЛА КЛУБА И ОВЕ ЗНАЧКЕ СА ЈУГА И ЊИМА ЈЕБЕМ МАТЕР. ЕТО ТАКО.
    ништа више.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.