FK Partizan

1. Pa ako planira da nam Miljkon igra štopera ko danas onda mogu samo da zamislim na šta će to da liči...

2. Partizan će pokušati da do kraja januara dovede izvesnog Leandrinja Bariosa (26), fudbalera Munisipala iz Gvatemale.
    Reč je o igraču koji je tokom bavljenja fudbalom igrao za desetak klubova, a u Evropi je nastupao za Varegem iz Belgije, kao i portugalsku Fereiru.
    Kontam da ne moze biti nikako gori od S.Scepovica
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qyF3heGEPTI

3. Napadač koji je za 7 godina dao 33 gola. Pjer Boja u najavi.

4. OPA JUTUB POJAČANJA, TUMBA ZNA ZNANJE!!!

5. Kontam da moze, posto igra u poslednjeplasiranom timu prvenstva u hondurasu.

6. Ma kakvi Brazilci, saće nam dođe Kojić iz Radolea!

7. Vidim ja da ćemo mi žaliti što nam je otišao najgori igrač koji je ikad obukao dres partizana...

8. Sad kad dovedu neku od ove dvije ojebine biće priča: "TAJITAJ ZA LIGU ŠAMPIONA!"

Eeeee majko mila a eno Turci dovode Drogbu, Snajdera, ovi naši kojekakve Leandrinje.
    Tuga :D

9. Sigurno je igrac poput Kojica koji je ruku na srce bio oznacen kao talenat na Football Manaeru 08 pojacanje...kontam da imamo boljih klinaca u omladinskoj skoli nego sto je ovaj pajser sa dve leve noge

10. VRATI SE ŠĆEPO! VRATI SE ŠĆEPO! VRATI SE ŠĆEPO!VRATI SE ŠĆEPO!VRATI SE ŠĆEPO!VRATI SE ŠĆEPO!VRATI SE ŠĆEPO!VRATI SE ŠĆEPO!

11. PRAVICEMO MI SCEPAKADABRU OD BLATA KAKVU UPRAVU IMAMO LOLOLO

12. VRATI SE ŠĆEPO VRAAAATIIII NEDAJ DA SRCE PATIIIIIII

Ne znam koj se kurac nerviram kad se svo ovo radi da ganci uzmu titulu ove sezone. Mora tako, inače ode Đuro u zatvor.

13. Eh kad bi otišao u zatvor, monentalo bih častio sve grobara sa vuke... Loololo

14. E da setih se sad onog posta od Skočimiša na koji sam se odvalio od smeha pa mi palo na pamet da i ja smislim pesmu na taj fazon samo što će moja biti žešće glupa ali nema veze: KKOTO KAŽE KO TO LAŽE ŠĆEPA JE NAJGORIJI OD SVIJU, NIJE NAJGORI NIJE NAJGORI OD SVIJU, IMA GORIH IMA GORIH IME MU JE Leandrinja BariosaJIU

15. Ljudi ajmo malo ozbiljnosti nemojte da se zajebavamo ovde, ko god da dođe ne može da bude gori od Šćepovića starijeg! Da gurnemo Stojketa u napad imao bi bolji učinak!

16. To sam ja reko' kad sam video onog Edua pa je došao Šćepa i reko' mi "vidiš bre debilu da može gore"

17. Edu je klasa igrač za Šćepakadabru. Ne može gore od ovog on je dno ko i Babović. To što rade oni na terenu mož da odradi bilo ko.

18. To koliko Šćepa može da greši na terenu ne može svako.
    Babović je čovek koji jednostavno nije znao i još uvek ne zna šta on igra.

19. Ode Kamara u Bolton boktenejebo jos samo da prodje medicinske preglede i potpisuje...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.