FK Partizan

1. Auuu čoveče ode i Meda... Ponestaju mi igrači koje sam obožavao da pljujem

2. Pa dobro, činjenica je da nešto mora da se menja.
    Taj Kojić je pristojan, barem ono što sam video do sada. Medo nam ne treba jer konstantno nešto drvi kurac, kako hoće da ide i kontam da otaljava već godinu dana.
    Treba malo da se pospremi kuća svakako.

3. Slažem se da međed treba da ide, ništa nije pokazao u Partizanu, ali baš ništa, kako nam je zveknuo onaj gol 2010 od tada je zaboravio da igra fudbal. Iskreno sam za njega mislio da će biti jedno od najboljih pojačanja Partizana, i da će biti bombarder iz daljine, kao što je pokazao, ali prc, najviše su propatile reklame iza golova od njegovih šuteva i naši živci. Jedino je dobar u menadžeru za to mu skidam kapu. Tamo je zmaj.

4. Lolinjo će to da pokrije. Samo da bude trezan.

5. MA medjed je odlican igrac, samo nema ama bas nikakvu motivaciju kod nas, i trteba da ide...ali i tako nemotivisan je bolji od Lole Smiljanica..moracemo se pojacati na toj poziciji definitivno...kao i u spicu...

6. MA medjed je odlican igrac

Na FMu.

7. ništa nije pokazao u Partizanu, ali baš ništa

Ih pa nije njegovo da daje golove majka mu stara, on igra poziciju kera i zna se šta mu je posao. LŠ je odigrao vrhunski, jedini uz Klea i Savića koji je mogao da isprati taj nivo fudbala. Igrao je i posle toga i više nego dobro al mu onda dunulo da hoće veći ugovor ili da ide a pošto kod Đure opcija povećanje ugovora ne postoji a nije mogao da ga uvalja za neke pristojne pare onda je ovaj počeo da šilji kurac i igra ko posran. Slažem se da treba da ide jer očigledno igra preko kurca već godinu i jače. Ali je greota reći da nije pokazao ništa jer je u prvoj sezoni bio jedan od naših najboljih igrača.
    Lola to može da pokrije bez problema al nam ko njegova rezerva ostaje onaj pokušaj fudbalera(jedan od glavnih krivaca za poraz u derbiju) Saša Marković a to je već problem. Valjda će Ivkovića iz Teleoptika da prekomanduju u prvi tim jer sam čuo da dečko razbija tamo.

Lolinjo će to da pokrije. Samo da bude trezan.

Vrlo bitan uslov. Ne mora da bude ni skroz trezan samo da ne bude otrovan.

8. Чекај, који Којић је дош'о? Немања? Онај нападач из Рада?

9. Da, pregovara se valjda s njim.

10. Е'о прочитах мало претходну страну на брзака. Не знам који ће нам курац Којић кад имамо већ два висока нападача. Треба нам један бржи и да зна с лоптом, да игра у нападу мало повученије него један од ове двојице (Митрогол и Шћепакадабра). Неко ко зна с лоптом треба ту. Лазар није отиш'о, а? Ето, он може да има ту улогу. Већи проблем јe на штоперу и крилима. Зато не би било лоше да дође Лука на крило. Лево крило - немам појма, ту је игр'о Лазар већином ове сезоне. Није ни то лоше, ал' боље би било да игра повученијег нападача. Центалних играча сад имамо довољно са: Илићем, овим Бразилцем из Јавора, Сашом Марковићем, Смиљанићем, Нинковићем итд. Штопер, 'начи, а и на десном беку смо танки. Док их је лево пун курац: Лазевски, Волков, Ашковски. Волков би мог'о да игра на том проблематичном левом крилу, а занима ме овај Ашковски какав је, кењају већ пар година о њему као великом таленту.

11. http://www.sportal.rs/news.php?news=92384
    Evo s'a Tumba kaze
    Istina je da pregovaramo sa Leandrinjom, ali on nije jedino rešenje.
    A druga opcija Kojic vjerovanto....Ako onaj nas Baloteli ne dodje malo sebi s glavom naebali smo, jer on jedini zna igrati fudbala od napadaca

12. LAZARA NA POLUTKU!

Elem, Medo je odličan samo kad hoće. Al nije htio zadnju sezonu i jbg. Bolje ovako neko da jede govna ko do sada. Izvukao mi je tonu živaca jer znam da može al' neće. Sretno mu bilo.

13. Vukic potpisao za PAOK...drago mi zbog coveka....kamo srece da su svi k'o on...nek' mu je sa srecom...a onaj tupan Vermez nije hteo produziti ugovor...

14. Dobar je za PAOK poslije 6 mjeseci bez utakmice a nama ne valja.
    Nek' mi imamo Lovrea.
    Pametnome dosta.

15. Pa Lovre oće da igra za sendvič i stan a Vukić im tražio pare a znaš da je Đura gadljiv kad se pomenu pare :D

16. Ješić nam prognozira šestu titulu za redom, sad kad puknemo zbog budale...

17. Sjecam da se ja Lovre dok je igrao u Holandiji za Groningen ako se ne varam bio sasvim pristojan igrac, onda je otiso u englesku i pojela ga prejaka liga (Cempionsip)i voila eto kakav je danas...a Vukic je odlican i stvarno moras biti talentovan kao VErmez da bi se odrekao takvog igraca a igras ligu kao sto je JSL...

18. A be judi Ješić PRORIČE! Mante se odlazaka sad.

19. Šta on proriče, kukala mu majka?

20. DA OSVAJAMO ŠESTU ZAREDOM!

Gledajući poslednja četiri derbija sam zaključio da je Partizan najjači klub u zemlji!

ješine reči

Da je gledao derbije dok pobeđujemo zaključio bi da smo najjači u evropi a možda i od ceo svet.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.