FK Partizan

1. Ješić, stari je to 'stručnjak'.....

2. http://partizan.net/srpski/?p=9413... Pa čovek je bong. "biramo jače protivnike"
    hahahahahhhahahahahahahahahahha

3. Dosao nam dvojac iz Rada...Luka i Kojic...za prvog nemam komentara, a ovaj Kojic sigurno nije kalibar za jedan tim koji zeli da igra LS ili evropu uopste

4. Ево ја сад баш гледам на Дневнику, Цоа Инфо каже да је курчина дошла, односно да су се Партизан и Рад договорили о цени, али не о динамици плаћања. Овај шнајдер не да паре, а није из Пирота. Значи кримос.

5. Ne znam kakva su ta dvojica, videću ih kada počne sezona, ali mogu da zamislim samo.

6. Нису и неће доћи!

7. Pa ko će doći?
    Mada odlazak Šćepe je pojačanje samo po sebi.

8. Постоје трзавице јер Ђура не да паре. Даје неке рате али нису ни ови из Рада толики левати. Дошао је одлазак Шћеповића лоло

9. Нико, бре. Проп'о договор.

10. PA Bogte mazo niko nam ne dolazi alo bre likovi otisli Medo,Vukic,Scepakdabra,Zabija, Eduardo a ove nase nindze nikoga ne dovode NIKOGA BREE i ovako smo jedva krpili tim i za ovu JSL al' ovo je smijesno....

11. 500 iljada za dva igrača i on ne da :D

Kakav bolid jebem ti rate majku....

12. Дошао је одлазак Шћеповића лоло

KAKVO KAPITALNO POJAČANJE!

13. Не знам шта да мислим о овоме. Тачно нисам паметан. Којића не сматрам баш неким појачањем, него више нешто типа "сјаше Курта да узјаше Мурта", односно да ће бити исто дрво к'о Шћепа старији. Дај Боже да се варам. Лука је био добар, па сјеб'о ногу. Сад се вратио, опет је био добар и може добро да нам послужи у домаћем првенству, ал' како ће у Европи да игра, то већ тешко могу да проценим.

14. Koju Evropu Sreto? Ako ostane Đura ja na to i ne računam. Meni je drago što je došao Kojić jer nama i treba rezerva a ne prvi špic. Ne bi voleo da je došao neko ko mora da igra pa da uzima minute Mitru jer je Šćepakadabra siguran u prvoj postavi, žalio se jesenas da će da ide ako ne bude igrao više a svi znamo koliko je Falji slab na svoje pulene a i koliko je Đura slab na Faljija. Uostalom Šćepa mlađi ima dosta smisla za igru i da nije sebično i prepotentno govedo ko što jeste mogao bi i da napravi nešto al ovako slaba vajda. U svakom slučaju Šćepa mlađi je za starijeg Batistuta (ovom prilikom čestitam legendi rođendan i izvinjavam se što njegovo ime koristim uz imena ovakvih panjeva) lično. Kojić nek greje klupu i čeka šansu a Mitar sad izbija u prvi plan i ima priliku da se dokaže.
    Za ovog drugog gancija(da ne kažem roma lololo) nemam pojma nisam ga gledo, kažu da je brz a to odavno nismo imali. Kontam da od smorenog i debelog Tomića ne mož da bude gori. Mene više brine što će Miljkon da nam igra štopera kako stvari stoje.

15. To došo Kojić da nam sadi Luka... al cam duhovit xe xe...

Šalu nastranu, solidan je Luka igrač, a za Koju će vodomo, mada je bolji od Šćepakadabre starijeg...

16. Jel su došli? Ja čuo na vestima juče da nisu još, bio neki problem neam pojma šta.

17. Не верујем ни ја да ће бити гори, само Томић је био користан у прекидима. Већ сам био прич'о овде како је тај потез продаје Томића и довођење Луке закаснио 2 године. Да су пре 2 године то урадили, оба играча би напредовала. Бар би им биле веће шансе да напредују.

Што се тиче овог Којића, волео би' да си у праву и да ће грејати клупу, ал' мислим да ће, са обзиром на његову популарност (нужно речено), исто бити форсиран.

Дошли су, Болте.

18. Kad smo preživeli forsiranje Šćepata starijeg preživećemo i ovog. Mada i dalje cenim da ovaj u ovoj polusezoni ako ne bude povreda neće teren često da viđa. Meni je krivo zbog Tomićevog odlaska samo zbog tih prekida jer nam je dosta puta izvukao bulju golovima iz slobodnjaka.
    To si lepo reko da se sve odigralo pre dve godine mnogo bi bilo bolje a i tad je Tomić vredeo isto ko i sad (možda čak i više) samo što alavi Đura hteo više para.

19. Какав је овај Лука циганин кад ће да игра за Партизан?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.