FK Partizan

1. Какав је овај Лука циганин кад ће да игра за Партизан?

Isti k'o Neca Tomić.

2. ...kad je kao takav preživeo Rad, biće dobar Grobar, kao i svi Romi... nego čitam nešto da je Frizura stopirao transfer sa sigurne lokacije

3. http://www.novosti.rs/upload/images/2012//09/30/sp-luka.jpg

Jebote doveli smo nativnog indijanca, ovaj čovek liči na jebene maje i inke.

4. Luka je dokaz da se kromanjonac ipak pario sa homosapijansom!

5. Jbt lik ima lice psihopate...kad sam ga vid'o na tv-u prepadoh se

6. šta vam je ljudi, običan cigiš :D

7. Luka jedva potpiso zbog plate. Hteo Đura da ga tretira ko običnog cigoša! :-)

8. Nešto mi deluje da ćemo mnogo da se nerviramo ove polusezone, al' šta ćeš.
    Sva sreća kod ovih nije bolje stanje, idu na lečenja od alkohola i tako to.
    Nemam pojma kakvi su ovi novi. Nisam ih čestito odgledao da bih imao mišljenje.
    Vermez je počeo kasno da kažnjava. Sada će to imati kontra-efekat. To se seče u korenu, a njih dvojica su počeli da seru još na početku sezone i glume zvezde. To samo Teleoptik može da sredi.
    Kako je Neca Tomić kod Stanoja bio kao bela lala.

9. http://www.mondo.rs/s276746/Sport/Fudbal/Partizan_prodaje_polusezonske_ulaznice.html

uzimam u sredu. boli me kurac i za podele i za loše navijanje, ne mogu da odolim jugu, a planiram da idem na vošu i derbi (:

10. MOžda i ja kupim sezonsku ali čim budem video Šćepu u prvoj ja ću istog trenutka napustisti stadion.
    Mogli bi mi vukajlijaši da organizujemo našu navjičku grupu pa zajedno idemo na tekme lololo

11. rajo imalo je nekoliko nas tu ideju letos kad smo jebali tromzoa lolololo

12. A sad šalu na stranu dobra je ideja.
    Samo da ne upadnemo u rat izmedju zabranjeih i alkatraza pa da mi izvučemo najdeblji kraj :D. Organizujemo se, ja mogu da budem zadužen za koreografiju, imam partizanov dres na kom piše Moreira star dobrih 3 ili 4g i jedan šal sa pijace, Ti eto budeš za petarde a Kurajber za prevoz. CKM nek bude vodja. Ostali udelite sami sebi zadatke

13. Каква кореографија? Па нисмо јапански Цигани. :Д

14. Bez toga ništa :)

Sreto ti si zadužen za štetu...

15. vidi ga meni uvalio petarde, što samo ja da ležim mardelj olololo

16. Grupa da se zove "Nolajf" lololo

17. pa, partizan, bre....

18. Ja cu da budem vodja krajiske grupe ''nolajfa'' lololo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.