FK Partizan

1. А слика победила. Вермез и Тумба неверу'у!

2. Krv ti jebem sjebasmo Liverpula lololo

3. Na niske je grane spao fudbal kad je neki naš klub 16 lololololo
    Mislim da bi mogao da se napravi neki strip sa Tumbom i Vermezom kakve grimase prave lololo

4. Moraću šizenje da odradim za ovu vest i vest da nema nameštanja u Srbiji

5. http://www.youtube.com/watch?v=vurhtghNmNw&feature=player_embedded

Luka me već kupio(31sec)
    Ako ovaj crnja bude stalno igrao ovako imaćemo veliku rupu u timu.
    Ali Luka me oduševio koliko je brz...

6. Luka je odličan igrač, nema šta.

Al odbrana nam je KOMEDIJA!

7. Ovaj desni bek,ovaj što je asistirao kod gola,ovaj će da melje.

8. Ne znam na osnovu čega si ti zaključio da će crnja da bude rupa, na osnovu 2 minuta snimka? Vidi se njegov jedan kontakt sa loptom. Mislim ne očekujem ni ja ništa od njega al na 2 minuta snimka ne donosim zaključke.
    A odbrana šta reći a ne zaplakati pa igra nam Miljkon na štoperu, još jedna bravura Vermeza. Nisam verovao da ću ovo ikad da kažem ali Vermeze vrati Ostojića u prvu postavi ko Boga te molim!!!

9. Evo vam čisto da imate, ako vam zatreba da pravite kolor tapet preko celog zida.
    Uradio sam stilizovanu fotografiju Braće Šćepović
    Ne treba da mi zahvaljujete. Uradio sam to jer smatram da je to način da im se odužim za sve.
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201011/35089/medium_BeFunky_braca_scepovic_2.jpg

10. Ne znam na osnovu čega si ti zaključio da će crnja da bude rupa, na osnovu 2 minuta snimka? Vidi se njegov jedan kontakt sa loptom. Mislim ne očekujem ni ja ništa od njega al na 2 minuta snimka ne donosim zaključke.

1:19
    Pa ja sam ovako reagovao pre 4g kad sam tek poceo da igram na velikom...

11. Brate polu šansa, prešla lopta preko noge, da li mu je leva noga jača uopšte?, mogao je da pokuša da zalomi ili da je pukne na prvu ali pitanje je da li to ume, pripreme su, nije ni mesec dana sa ekipom plus ne treba očekivati od njega ne znam ti ja šta dečko je 4 godine član Javora da je kvalitetan ne bi ni potpisao za njih a ne tamo proveo toliko. On je ofanzivni vezni a ne špic a Šćepato, Jovanča i ostali nesrećnici koji su nam krasili špic napada nisu znali da rešavaju ni jedan na jedan situacije a ne nešto ovog tipa a njima je davanje golova posao.
    Luku isto ne bi sudio na osnovu ovog snimka gde je ukupno tri, četiri puta istrčao kao lud bez mnogo efekta na kraju. Protiv nas ekipe igraju bunker neće on da ima ovoliko prostora da trči.
    Ne očekujem ništa posebno ni od jednog ni od drugog. Ja očekujem da ovi što su ostali ponesu teret i dobiju prvenstvo.

12. Ja od Mitrovića i Ninkovića najviše očekujem samo da ne glume Balotelija i sve će budne ok.

13. Koliko se preteruje sa Mitrovićem to je strašno. Glumi Balotelija? Pa je l' on maltretira saigrače i gađa klince strelicama za pikado a onda slupa svog najnovijeg ferarija i kupi drugog? Baloteli je retard i često se uopšte ne trudi na terenu, boleo ga kurac i za Inter i za Siti i često je to pokazivao, sad je u Milanu za koji navija pa da ga vidimo.
    Mitrović i Ninković su u svakoj utakmici koju sam ja gledao trčali, trudili se, kidali koliko znaju i umeju i mogu i to je osnovna razlika. Pa koliko je puta Lola pravio sranja sa sudijama, koliko puta je to radio Rnić, Srđa Knežević? I to su nas ova zadnja dvojica koštala nekoliko izgubljenih derbija zbog svojih ispada, je l' Mitrović dobio crveni u derbiju? M? Ninković?
    Koliko sranja smo trpeli od Nece Tomića samo? Od Babovića koji nas je koštao Genka zbog moronskog poteza a on nije problematičan dečko kao Mitrović?
    Dečka samo treba naterati da svu svoju energiju kanališe na teren, jbga on je klinac i većina igrača je prošla kroz taj period.
    Veće probleme su pravili i Šćepović i Tomić pa su zbog toga završili u Teleoptiku na jedan period a svi kao papagaji ponavljaju Mitrović je Baloteli.
    Dok god se trudi na terenu nije i ne može da bude Baloteli.

14. Upravu si, imali smo mi mnogo besnih igrača, sećam se da sam molio Boga da Rnić ne igra prvu jer ako igra mi aftomacki ostajemo sa igračem manje na terenu pre završetka prvog poluvremena lolo.

15. http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201011/35089/medium_BeFunky_braca_scepovic_2.jpg

Jel samo meni Šćepakadabre na ovoj slici liče na Rodnija.

Moje izvinjenje Rodniju zbog ovog poređenja.

16. Zna li se gdje će na pripreme kada se vrate iz Turske? Crna Gora ili Slovenija? Ako dođu u Crnu Goru,eto ih u Trebinje.

17. http://www.youtube.com/watch?v=Eev4Syk41xA&feature=player_embedded
    Kako Marković šiba samo da ovako nastavi...
    Sale Ilić, majstorski pas i paf gol...

18. Matko ja mislim da sam negde procitao da ce put Slovenije

19. Добро је што су дошли Којић, Елиомар и Лука. Ово су велика појачања с обзиром каква нам је екипа.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.