FK Partizan

1. Ја ове сезоне нисам ни очекивао да ћемо у неком тренутку имати 11 поена предности. Штета што смо их тако брзо прокоцкали, ал' и 4 поена је много са обзиром да је још 8 кола до краја и не верујем да ће Звезда све текме добити, а ми бисмо у том случају морали две да киксамо да би нас стигли, а већ смо много киксали, тако да то по неком закону вероватноће тешко да ће да се деси. Наравно, није немогуће. Ипак мислим да грешимо што увек линчујемо тренера кад нешто не иде по плану. Јавност треба да критикује смрадове у Управи и Ђурића без престанка. Овако сваку другу утакмицу линчујемо тренера, за нерешено против Нефчија нам је крив тренер, за пораз од Интера нам је крив тренер, за сваки лошији резултат је крив тренер и народ заборавља ко нам седи у Управи, што њима увек лепо легне. Сутра кад доведу Пижона и кад испаднемо из лиге, сви ће пљувати по Пижону, тако да ће ови у Управи и то преживети. 'Оћу да кажем да се негативна пажња непотребно пребацује са Управе на тренера. Може нама и Хидинк да буде тренер, ал' са оваквом политиком "функционера" ни он не би им'о боље резултате. Исти случај је и у репрезентацији, где линчују Миху уместо да то раде са Савезом.

2. Slažem se delimično sa obojicom i janpijem i Sretom.

JEBI JAOVOROA!!!!!!!!!

3. http://www.vesti-online.com/data/images/2011-10-17/186297_javor-ivanjica_f.jpg?ver=1318871402

Potato Boys: Razmišljamo, nakon ovoga što nas je jeb'o Partizan, moždamo da skinemo ovaj zamotuljak sa "Њ" i da se zovemo Иваница.

4. Kolko smo jadni pa ovo nije normalno.

5. Ma nismo, čini ti se samo. Prejaki smo. Reprezentativna pauza.

6. ima li gde prenosa?/

7. Igramo tragikomicno. Ko da je poslednja tekma u sezoni, i da bukvalno ne smemo da primimo gol! Jebem vam bre mater igrajte , sta se branite od Javora!

8. Aj sve al' kud ih stavih na tiket, jebo me pas onaj narkomanski.

9. Šta vam je, ljudi, čuvamo rezultat. Zna Vermez šta radi, nije lud.

10. Ja ne znam koji od ova 2 golmana je veći indijanac. Ovaj Javorov što u 85 ide u napad ili Mustafa što neće da baci vašem napadaču dok je njima prazan gol.

11. au bog te jebo jedva zivu glavu izvukosmo

12. Dobismo. Ovo je mozda i najgora tekma ove sezone,a uspeli smo da pobedimo.
    Najbitnije je da smo uzeli 3 boda, prekinuli seriju, i sad mozemo da cekamo kiks cigosa protiv Spartaka koji smo premirali sa 40 000e! (najebem se ja njima 40 000 majki, umesto da pare koriste za recimo promenu usranih stolica na stadionu, oni daju suboticanima koji ce svakako da puknu, verovatno).

I da, JEBACEMO CIGANE sledece kolo!

13. oni daju suboticanima koji ce svakako da puknu, verovatno

pa nisu još dali, daju samo ako spartak dobije, svakako je fina investicija lololo

14. Momci, ortak koji ima bliske kontakte u Partizanu mi je rekao sledece.

Titula ove sezone ide Zvezdi. Naravno, nagrada "nam" je Djurina sloboda.
    I to je dogovoreno jos kad smo imali +8 (pre onih +11).

Meni samo ostaje da se nadam da nije istina.

15. Ма јесте, па коме је из врха толико стало да Звезда узме титулу? Јес баш се они рекетирају преко титула, а имају милионе у рукама.

16. Pa stalo im je jer tom Vucicu recimo treba glasacko telo. A dobar deo cigosa ce glasati za Vucka jer je "dokazani Delija koij je pomogao Zvezdi kad je bilo najteze" i tako te fore.

Kao sto rekoh, nadam se da nije istina,al vise me nista ne cudi u nasem sportu.