Ala vi tripujete sunce ti jebem. Moj deda ima sestru, e njena ćerka ima 2 sina. Taj drugi sin ima ženu, njihov sin poznaje domara u FK Partizan i on mi rek'o titula ide Zvezdi. Zar se nije i prošle godine pričalo da ste prodali titulu?
Da ti ja sada kažem odmah Gazimudo da se ne nerviraš:
CI-GA-NI-MA
KURAC TITULA
KURAC TITULA
KURAC TITULA
CI-GA-NI-MA
KURAC TITULA
KURAC TITULA
KURAC TITULA
Neka, Đura ide pa ide, treba ih isprskati i šesti put.
Vidiš da ne znaju gde su bre. Znaš šta je bre pet tiula za redom. Pa onda šesta. Nije im dobro. Ne znaju više ni za koga su, ni da li su dobri ili su loši. Ni da li da se nadaju. Jedan minut mi pričaju kako će nas prestići i uzeti titulu, drugi minut da nema šanse. Gotovi su.
Sad ih treba sjebati, a za Đuru ima vremena na leto da ide.
Ukinuli mi jutjub na poslu, mamu li im jebem da im jebem. Ne mogu da vidim.
To ti je komšo diskriminacija na poslu! :-) Klasika, intervjuišu prave cigane , koji se izjašnjavaju da su "cigani" zato što su pravi cigani...lolololo
Mitar objasnio šta znači špic, lik je za 10 minuta pokazao više nego ova dvojica zajedno za celu tekmu. Ali rispekt za saradnju kod drugog gola, lepo Šćepa istrčao i nije bio sebičan a Kojić lagano realizovao, lepo je Kojić i posle sve odradio al šta promaši sunce ti jebem.
Ako sam dobro video,a mislim da jesam, Radu su svirali jedno 3 nepostojeca ofsajda. Najveca greska je ona pred kraj prvog poluvremena, pre kojicevog gola kad je Sale vratio loptu, a ovaj digao zastavicu.. Mada, ne mogu da ga krivim, gurali su se tamo, on je verovatno predpostavio da Radov igrac bacio pas.
Al i drugom poluvremenu je svirao 2 neka potpuno cudna..
Verovatno nece ove sudije dobiti prelazne ocene, odnosno dobice i oni, kao i oni sto su ciganima pre par dana pomogli neke suspenzije..
Haha Vešović nije šutnuo ni loptu ni igrača, već je njega udario igrač BKS-a. Zato je lik i izašao iz igre, zato mu je otekla noga ali šta vam uopšte objašnjavam....
Ala vi tripujete sunce ti jebem. Moj deda ima sestru, e njena ćerka ima 2 sina. Taj drugi sin ima ženu, njihov sin poznaje domara u FK Partizan i on mi rek'o titula ide Zvezdi. Zar se nije i prošle godine pričalo da ste prodali titulu?
A da , zaboravili smo. Kad god vi uzmete titulu, prvenstvo je regularno.
Da ti ja sada kažem odmah Gazimudo da se ne nerviraš:
CI-GA-NI-MA
KURAC TITULA
KURAC TITULA
KURAC TITULA
CI-GA-NI-MA
KURAC TITULA
KURAC TITULA
KURAC TITULA
http://youtu.be/FxU9bwSX7lQ
A smešni su mi jer su im se sada zapalile nade, a ono na kraju u rukama kurčina naša, pa opet paljenje na sledeću sezonu.
Trenutno bih pristao da im damo tu titulu al da se hapsi Đura. Može.
Neka, Đura ide pa ide, treba ih isprskati i šesti put.
Vidiš da ne znaju gde su bre. Znaš šta je bre pet tiula za redom. Pa onda šesta. Nije im dobro. Ne znaju više ni za koga su, ni da li su dobri ili su loši. Ni da li da se nadaju. Jedan minut mi pričaju kako će nas prestići i uzeti titulu, drugi minut da nema šanse. Gotovi su.
Sad ih treba sjebati, a za Đuru ima vremena na leto da ide.
Trenutno bih pristao da im damo tu titulu al da se hapsi Đura. Može.
Potpis.
Hahahaha zašto navijamo za komšinicu?
http://www.youtube.com/watch?v=H42IKc0qkBc
Ukinuli mi jutjub na poslu, mamu li im jebem da im jebem. Ne mogu da vidim.
TOLE REAGUJ!
To ti je komšo diskriminacija na poslu! :-) Klasika, intervjuišu prave cigane , koji se izjašnjavaju da su "cigani" zato što su pravi cigani...lolololo
Sad sam doš'o i vid'o lololo
cigani čergari.
VODA SUNĐER RASKRSNICE NISU ZA VAS UTAKMICE!!!
Dobro je Kojiću, dobro je.
Dobar je Kojić..
Mitar objasnio šta znači špic, lik je za 10 minuta pokazao više nego ova dvojica zajedno za celu tekmu. Ali rispekt za saradnju kod drugog gola, lepo Šćepa istrčao i nije bio sebičan a Kojić lagano realizovao, lepo je Kojić i posle sve odradio al šta promaši sunce ti jebem.
Ako sam dobro video,a mislim da jesam, Radu su svirali jedno 3 nepostojeca ofsajda. Najveca greska je ona pred kraj prvog poluvremena, pre kojicevog gola kad je Sale vratio loptu, a ovaj digao zastavicu.. Mada, ne mogu da ga krivim, gurali su se tamo, on je verovatno predpostavio da Radov igrac bacio pas.
Al i drugom poluvremenu je svirao 2 neka potpuno cudna..
Verovatno nece ove sudije dobiti prelazne ocene, odnosno dobice i oni, kao i oni sto su ciganima pre par dana pomogli neke suspenzije..
Dobro si video 3 nepostojeća ofsajda, jedan kod onog poništenog gola.
E mislim da tu nije greska, posto ofsajd je sviran za onog koji je udario loptu glavom, a ne za onog kome je bila upucena..
Ostecen je Rad definitivno,al odmah su se musavi pobrinuli da isprave nepravdu:
http://kapiten.rs/fudbal/i-borca-se-zali-na-nedosudeni-penal-protiv-zvezde-video/
Haha Vešović nije šutnuo ni loptu ni igrača, već je njega udario igrač BKS-a. Zato je lik i izašao iz igre, zato mu je otekla noga ali šta vam uopšte objašnjavam....
Naravno.
Kako drugačije i onda je igrač BSKa izvadio utoku i pucao Vešoviću u nogu.