FK Partizan

1. zbog samog ulaska u sesnaesterac crvene zvezde sa namerom da postigne gol igrac bska je trebao da dobije crveni, pa je pao da odglumi penal i jos povredio jednog fudbalskog madjionicara kao sto je vesovic, kakav zatvor, treba u paklu da gori! stub srpstva bre!!!

2. Čekaj, pa imate snimak, što ga ne pogledate? A janpi ti si mi mnogo opasan navijač, pre svega objektivan. Mislim, nije da plačeš kada kiksnete i vičeš "PRODATA TITULA" i kreneš sa nekim ironičnim forama, a onda sledeće kolo kada pobedite potpuno druga priča.
    I samo da pitam, što se kod vas više priča o Zvezdinim utakmicama? Kod nas se ostavi 1 možda 2 komentara na vašu utakmicu i dalje se priča o našem sastavu i utakmici...

3. Право питање је шта ти тражиш на овој теми? Ја на циганску одем само да товарим лименке кад пукну од неких босоногих.

4. Grobari, zasxto niste objektivni?!

5. Право питање је шта ти тражиш на овој теми? Ја на циганску одем само да товарим лименке кад пукну од неких босоногих.

Ја на циганску одем само да товарим лименке кад пукну од неких босоногих

A lepo smo se bili dogovorili oko ovoga.

6. Ljudi nemam pojma čemu rasprava. Njima sviraju zvezdanaesterce godinama, a opet ništa. Jendostavno, neće im ni opet upaliti. Ova godina je opet po 6. put naša, samo ne smemo više da dozvolimo da nam budu ni blizu ovako, što ne zalužuju svakako.

7. Право питање је шта ти тражиш на овој теми?

+15644556456
    Elem, našao je ko da Janpiju priča o objektivnosti. I non stop visiš ovde, lepo ti a?

Ode Tumbica, hahahhah a do juče bila idilična atmosfera on i Đura nisu u svađi i te fore hahahhaha. Ko te jebe Tumbo kad si se sa mutavim uhvatio u kolo. Al Đura ako ovako nastavi da troši bivše igrače i trenere na kraju neće imati koga da zaposli, moraće ponovo neke Prevagrantove da dovodi.

8. Baš me zanima ko će da dođe za Sporckog direktora. Ne sumnjam da će Mutavi da izvuče neki brilijantan kadar.

9. Kežman se pominje. Bog nek nam je u pomoći mada je i Tumba bio očajan da se ne lažemo, bolje da se rotirao sa Vermezom jer od Vermeza ionako nema go kurac a Tumba bi makar kao trener odradio posao.

10. Nemam pojma. Meni Vermez nešto nije baš neko rešenje jer kao što rekoh, mora bre to oštro, a ne k'o neki vaspitač.
    Tumbu gotivim, mada sad kada je bio sa Mutavim, gotivim ga manje. Kežmana gotivim, a ako dođe, gotiviću ga manje.
    Ne volim Mutavog pa to ti je. Mutavi drži zvezdu u igri. Svaki normalan predsednik kluba bi več podigao Partizan milion svetlosnih godina od komšinice poslednjih godina.

EDIT: Neće nas zvezda prestići na kraju, nego ćemo se mi vratiti unazad i spustiti na njihov nivo, gde smo skoro i stigli kretanjem u rikverc non-stop.

11. e capon kada sam bacio pogled na vasu temu i video komentar : nisam gledao tekmu al sam citao na forumu bla bla bla shvatio sam sa kime se tamo raspravljam. procitao lik komentar od nekog dvanaestogodisnkaka na sportal.rs i dosao da bistri sa mnom o sportu.

slobodno nadji moj komentar o prodatoj tituli, pa se vrati da diskutujemo.

u trenutku kada ste poceli da namestate utakmice, tada sam poceo da komentarisem na vasoj temi, da ne bude posle tole lopove. sta ste ocekivali, da samo vi namestate? opet ti kazem, proslo je vreme 100. derbija, vasih vodja saveza, predsednika i startne postave reprezentacije od 11 cigana na celu sa dudicima lazeticima i slicnim govnima.

12. slobodno nadji moj komentar o prodatoj tituli, pa se vrati da diskutujemo.

Janpi ajde prekini više da lupaš preko svake mere. Evo jedan cigan ti kaže da titula nije prodata, ako je izgubite sami ćete biti za to krivi. Džabe se tripujete oko Vučića pošto veze sa vezom nema priča kako će on da sredi titulu Zvezdi.

13. i zaebite ovo teranje sa tema, sto se mene tice moze da dodje ko hoce i da ostavi komentar. e sad rasprava sa citacima komentara u vestima i sa likovima koji kace grb milana na profil a ovamo navija za stub nzm koliko moze da bude normalna....

14. gonzo procitaj tu recenicu koju citiras jos jednom.

15. ŠA JE CIGANI, JESTE SE PONADALI DA ĆE RAD DA NAS OTKINE, AAAA?

16. gonzo procitaj tu recenicu koju citiras jos jednom.

Nema potrebe da je čitam još jednom jer moj post na takav citat se odnosio na konstantnu priču koja se provlači na ovoj temi (koju pratim, nema šta da krijem) o tome kako će titula biti prodana, kako će Đura da je da, da ga Vučić ne bi uhapsio i slične priče iz žanra naučne fantastike. Imam mogućnost da saznam o tim stvarima i retko kad nešto pišem na pamet na ovim temama.

17. Nemam običaj da postujem na ovo temi, al pošto je slabo ljudi na forumu, da repliciram.

ŠA JE CIGANI, JESTE SE PONADALI DA ĆE RAD DA NAS OTKINE, AAAA?

Nismo se ponadali, znali smo sve.
    Ajd pa tako, ostavljam vas da uživate.

18. oni jesu diskutovali o tome ja to nikada nisam rekao. zato sam rekao da proba da nadje moj komentar o tome (jer ne postoji).

19. Sa mutavim ništa nije isključeno pa ni trampa mada je to malo verovatno ali Đurić prema nekim informacijama nije uhapšen samo zbog toga da ne ispadne da Vučić pomaže Zvezdi, pa ko bre tu koga jebe da ja pitam vas? Kako bi to molim te pomogao Zvezdi ako uhapsi Đuriđa, šta on kao ne zna da mutavog ne voli niko i da je lopovčina koja je poslednja nada posrnule ciganske kurvetine? Hapšenjem mutavog govneta bi pomogao samo Partizanu i nikom više tako da mu ti debilni izgovori ne piju vodu baš.
    U tri utakmice su imali suđenje da se čovek naježi, oštećeni svi redom samo oni nijednom i onda sad našli da nam seru oko 2 dosuđena ofsajda Radu. Penal nam u derbiju nisu svirali ne sećam se više, njima jedan godišnje minimum i opet oni seru o suđenju.

Elem kad neko kome je Čović glavni u klubu krene da mi sere o poštenju prikenja mi se momentalno. Čović i poštenje.

20. Sa mutavim ništa nije isključeno pa ni trampa mada je to malo verovatno ali Đurić prema nekim informacijama nije uhapšen samo zbog toga da ne ispadne da Vučić pomaže Zvezdi, pa ko bre tu koga jebe da ja pitam vas? Kako bi to molim te pomogao Zvezdi ako uhapsi Đuriđa, šta on kao ne zna da mutavog ne voli niko i da je lopovčina koja je poslednja nada posrnule ciganske kurvetine? Hapšenjem mutavog govneta bi pomogao samo Partizanu i nikom više tako da mu ti debilni izgovori ne piju vodu baš.

Lepo sam napisao da su smešne te priče oko hapšenja i kombinacija za titulu. Čak ni aps za Đuru nije pomoć za Partizan, jer govana sigurno ima još koja su još gora nego Đura, ali vi to već sigurno znate bolje od mene koji su.

Elem kad neko kome je Čović glavni u klubu krene da mi sere o poštenju prikenja mi se momentalno. Čović i poštenje.

Što uvek može da važi i u suprotnom smeru.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.