FK Partizan

1. Aktivan rezultat,sve se lomi u Beogradu.
    Mec ce odluciti istorijski sudar izmedju onog njihovog kepeca kapitena i Voje Brisela..

2. Kad se vraćaju ovi naši šampioni? Da organizujemo mi neko grobrasko/vukajliško okupljanje i da sačekamo ove kad se vrnu, da ih dočekamo kako valja. Ja ću sad da se ispišam u neku flašicu, jednostavno moramo dočekati naše šampione kako dolikuje.

3. Fejz je dao prelep gol protiv Lisovića, Arlovski metno Guberevcu, a ja Rogači. Čak sam namestio dva gola protiv Sopota B. Kontam da smo tačno ono što fali danas u igri, a sva trojica Grobari, volimo klub. Igrali bismo i za bonove za restoran u Humskoj.

A mene ni za klupu nisi pomenuo cccccccccccccc

4. Ma ko je bio u Podgorici protiv Budućnosti pre jedno...pa više od deset godina, a ja sam tada bio tamo, mogao je da vidi koliko Sergej Trifunović voli Partizan. Došao i on na tekmu. Navijao kao zmaj. Ono kada smo preuzimali primat od Crnogoraca.

5. Vi niste svjesni koliko je mene ozarila vijest da je šćepakabra potpisao za neki tamo klub, ma da su ovi livadari izgubili danas 10:0 opet bi bio veseo, samo zbog odlazka šćepanovića.

6. Nismo valjda tolke budele da uzmemo tu budalu

7. Pa mi nismo budale ali ima ko jeste, rukovodeći organ.

8. Loš tim imamo ove sezone, stvarno loš, nema tu nikoga da kažeš da može nešto. Sale Kapiten je odveć star i odveć van kondicije, odbrane nemamo, jedino Volkov što može trčati al' zato u odbrani nula, Lukač će tek da nas iznenadi, u napadu nam i dalje igra Šćepović koji je, usput rečeno, zamjenik kapitena EJ BRE!
    Luka trči ko mamen al' sve više ne zna, mali Marković je još mali, Jojić slaba vajda, Kojić je solidan napadač i Mitrović takođe ali Koja vazda mora da visi na sredini jer vezni red ne postoji i ništa ne radi.

Imamo tim nešto tipa Vojvodina prije 4 sezone. Ko i htjeli bi a niđe veze. Mlako.

A i na stranu sve - nedostaje volja.

Ako ovako ostane (a 70% da će ostati) već sad vidim da od ove sezone nema ama baš ništa. Opet, možda im nešto klikne, jebem li ga....

Užasnut sam šta su nam uradili od kluba.
    Navijači su nam žgadija najveća preplaćena.
    Đura mutavi toliko klepa pare da više ni sam ne zna koliko uzima.
    Pojačanja nećemo vidjeti osim neke propale talente koji su bez ugovora a Markeca su prodali za 5-6 miliona, mogli su uzmu 2 krštena igrača i da isplate plate ovim bašibozucima al' ne, dovode oni na pozajmicu kojekakve Ramadanijeve ispljuvke.

Gadi mi se sve ovo, kompletan srpski fudbal u cjelini.

9. I samo jos jedan osvrt na Ivanova:
    http://www.zurnal.rs/2012/03/25/ivanovu-preminula-majka-odlucio-da-igra-u-kuli/index.html?lang=lat

A na sledecoj tekmi je dao gol:
    http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/1044161_10201221821655284_1159183740_n.jpg

Sto se mene tice, dovoljno razloga je dao da ga ispostuju kao coveka da ode u Bazel, zaradi kintu i verovatno unapredi karijeru. Uostalom, nakon sto smo pustali kojekakve gmazove besplatno, a vunderkide za saku evra mogu i njega za sasvim soldinu cifru..

10. ocigledno da mu je bitnija kinta od keve...tako se nekako samo namece.

11. Pa Gazimudo lepo si ti to rezimirao, ja ne bih tu ništa dodavao. Inače sam veliki optimista po priroda, čak i preveliki, međutim za sada ovo loše deluje. Ostaviću sud o tome šta možemo da uradimo ove godine u JSL i Evropi kada prođe još par utakmica. Ne brinem toliko za vezu i napad. Brinem nazad. Aksentijević, Stanković i Ostojić su 0.

12. ostojic je dobar nego je protiv siraka imao kurcobolju, kao i ceo tim uostalom.

13. Ako prođemo ove indijance definitivno ispadamo u sljedećem kolu.

Ne vidim način da prođemo ijedan od ovih timova.

14. ЂУРО ЈЕБЕМ ТИ МАТЕР ЛОПОВСКУ!

15. Prolazimo. Jebaćemo ŽREBOA!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.