FK Partizan

1. mada realno i možemo, što da ne. prođemo širak, čak i da ispadnemo od slovanoa ili ludogoroa idemo u poslednje kolo kvalifikacija za LE, gde smo povlašćeni, tako da nas boli pače lolo

2. http://www.mozzartsport.com/vesti/vermezovic-tuzio-partizan-trazi-vise-od-200-000-evra

bilo je vidjeno da nastavimo saradnju ali... ali sta? on trazi pare koje je "zaradio" ?

3. mada realno i možemo, što da ne. prođemo
    širak, čak i da ispadnemo od slovanoa ili
    ludogoroa idemo u poslednje kolo kvalifikacija za
    LE, gde smo povlašćeni, tako da nas boli pače
    lolo

Који курац Лудогорец и гомна, ако њих не могу да победе нек се распадне клуб.
    Кад смо код повлашћености, били смо повлашћени и против Шамрока, а сад имамо лошији тим.
    Извињавам се што и за Звезду и Партизан говорим у првом лицу множине, то је зато што су наши, иначе сам мање-више неутралац.

4. Jos cu poceti da zalim za Babunom...

5. Који курац Лудогорец и гомна, ако њих не могу да победе нек се распадне клуб.
    Кад смо код повлашћености, били смо повлашћени и против Шамрока, а сад имамо лошији тим.
    Извињавам се што и за Звезду и Партизан говорим у првом лицу множине, то је зато што су наши, иначе сам мање-више неутралац.

a dobro, sve vreme pričamo o provlačenju, od ovih balvana je iluzorno bilo šta očekivati. al kažem da ne možemo natrčati nikako na neki seltik, bazel ili tako neka gomna, nego ekipe koje realno možemo izbaciti, sad videće se dal smo i mi baš tolika stoka lololo

6. Sad se setih Pjera Boje, gde je taj coek?

7. -jeste li spremni deco?
    -jesmo kapetane!
    -ne čujem vaaaaas!
    -jesmo kapetane!
    -GDE GOD TIII DA IGRAŠ TU SU TVOJI GROBARI

8. -jeste li spremni deco?
    -jesmo kapetane!
    -ne čujem vaaaaas!
    -jesmo kapetane!
    -GDE GOD TIII DA IGRAŠ TU SU TVOJI GROBARI

:(

9. Ček bre, ako jebemo Ludgorca il Slovana mi u eliti il ima još?

10. fokuse nemoj to muda mi crvene lolo

11. ima jos jedno penzio

12. Ako se dođe do dvomeča sa ludogorecom i slovanom, pa se i to prođe, Partizan će igrati grupnu fazu nekog takmičenja.

13. fokuse nemoj to muda mi crvene lolo

ma jebeš sve, ja ovo video na netu, i automatski zamislio ćelave debele grobare kako uleću u studio gde se sinhronizuje sunđer bob, lome sve redom i kreću da se dernjaju na mikrofon, zato mi je zanimljivo lololo

14. ajmo svi vermeze siso! srpski sport je muska verzija farme, sa sve djurom, dzajom, cokijem, dzombom, i gomilom komicnih likova koji su epizodne uloge. fali neka dobra picka. tipa sandra partizan

15. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1001522_584783711544959_2130640059_n.jpg

opet neki nas a? i crnogorac je nas jebem mu mater. za bugarina vec ne znam. mada ivan, ciji bi mogao da bude

16. Ми у блокади колко видим... 60000 еврића... И још оће да доведу оног Обрадовића који има 35 лета !?! И то из Металиста?!? И играо би за бурек и јогурт и ако може неки смештај... 10 000 евра месечно би примао... Могли су мене да позову. Млађи сам , јес да имам вештачки кук, ал то за супер лигу није проблем..

17. Од Јоветиног трансфера добијамо 675000 евра.

janpi

http://www.mozzartsport.com/vesti/vermezovic-tuzio-partizan-trazi-vise-od-200-000-evra

bilo je vidjeno da nastavimo saradnju ali... ali sta? on trazi pare koje je "zaradio" ?

Па хвала Богу да ће човек да тражи паре које му по закону припадају. Је л' ти криво што их неће оставити Ђури и његовим лоповима?

18. Krsta je elpo igrao sa 35 godina. Uveo nas u LŠ laganini, ali Krsta je Krsta. Nemam pojma kakav je ovaj al' nek dođe. Sigurno je bolji od Vojislava Stankovića. Ja sam bolji od Vojislava Stankovića, a kamoli neko drugi. Treba sad još jedan štoper i desni bek. Jednostavno Aksentijević je krš, a Ostojić mi ne uliva sigurnost. Možda je klinac, pa će biti dobar ili šta ja znam, a možda i pored ovog matorog zaigra OK, ne znam.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.