FK Partizan

1. Ne maštajte. Evropu napadamo s nula evra ulaganja u prvi tim .... A ti gore navedeni vrede bar 200 000 000e bez plata koje bi primali...

2. Da li ste ladno uvrstili Volkova u taj "drim tim"
    Zonsa (ili Rzasa) i Ifeani Emeghara su za njega izmislili levog beka.

3. i meni bilo cudno otkud volkov pa sam skapirao da je sastavljao tim od igraca koji bi mogli sad da igraju u partizanu a ne najbolji tim u zadnje vreme.

4. http://www.mozzartsport.com/vesti/vermezovic-nemojte-samo-o-ljubavi

imao 2 ponude na stolu, znaci mogao je da radi i da zaradjuje pare dok traje spor sa partizanom ali je odlucio da ladi jaja i da ceka pare od partizana? da li sam lepo razumeo?

5. хахахаха Ђемба Ђемба

6. Naravno, mora djura da dovede nekog satro poznatog a da je zvucno. Bitno da je dzabe.

7. ahahahahahahahahaha ĐEMBA ĐEMBA TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! Uvek mora neki Vašington ili Ngambi da dođe. Kupujem odmah dres.

8. i meni bilo cudno otkud volkov pa sam skapirao da je sastavljao tim od igraca koji bi mogli sad da igraju u partizanu a ne najbolji tim u zadnje vreme.

Tako nešto. Ipak je Eme davno bio u Partizanu. Može Obradović tu eventualno.

9. Đembeli - Đembeli lololo

10. Đemba na ljeba, mažemo Đemba na ljeba, Đemba na ljebaaaaaaaaa, mažemo Đemba na ljebaaaaa !

11. ma ne treba nikog da dovedu, uzmemo titulu sa ovom ekipom, cz ispusi pored silnih ulaganja pa lepo sledece leto da se sastavi ekipa za ls.

najgori scenario za nas je da zvezda uzme titulu i udje u ls sledece godine pa opet smo 30 milki ispred njih. imam utisak da oni ovu sezonu idu all in i da cemo tesko uzeti titulu ma koga doveli. sa druge strane sa ovim ulaganjima zvezdi bi neosvajanje titule ili ako ne udju u ligu sampiona bio zadnji ekser u kovcegu. da li je bolje ove godine bataliti price o evropi, pokusati da sa mladim timom uzmes titulu (kao u basketu) a i ako je ne uzmes ne gubis nista osim tog pobednickog niza, naleta, nazovi kako hoces.

sto se tice djembe, sto da ne?

http://www.liberoquotidiano.it/resizer.jsp?img=UpkPfA5XLjgd5UthDtvfVbt0bG%2B4IKae6Tqk6E5iFUU%3D&w=470&h=-1&maximize=true

cale taribo, bio bi kod mene u idealnoj postavi partizana ikad.

12. DJEMBA DJEMBA JEBACE VAS JEBACE VAS!!

13. Ma može Đemba-Đemba što da ne. A kurvi je ovo biti ili ne biti sezona, znaju to oni, mada imaju uvek rezervno rešenje kao u basketu. Pokazali su većim to nije strano, samo ne shvataju da će ih to na kraju više koštati nego što će im sreće doneti kad ne ostane ništa. Mogli bi da se potrudimo i ove sezone da uzmemo titulu. Da ubrzamo proces.

14. Kad Erik pojede bananu postaje Đemba-Đemba, lolol.

15. djembeli. hnjo hnjo

16. Zlezda je trenutno budzetski korisnik. Obrazovanje i medicina nisu toliko zastupljeni u budzetu koliko zlezda. Ali polako, cekaj da odu ova govna radikalska, ima da plate za sve ucene, pritiske prema bankama, poveriocima, privatnicima...
    Nije prvi put da oni prave euforiju radi drzavnih para. Samo, kad ponovo popucaju vise izlaza nece biti. Gasenje je samo blago stopirano, nikako okoncano.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.