FK Partizan

1. Revanš sledećeg kola.

2. Nikada nisam puno verovao u Mitrovića ali moguće da će biti nešto od njega, srčan je.

3. Kako su igrali ovi naši pacijenti nisam bio tu da gledam a ni net nisam imao? I jesmo potpisali nekog uopšte? Jel igrali onaj Malbašić, Gulan znaju li nešto uopšte? Ako potpišemo Djembu kupujem dres pod obavezno! U svakom slučaju JEBAĆEMO EVROPOAAA!!!

4. Igrali smo....ne mogu da ti opišem koliko grozno. 0. Najgora utakmica partizana koju sam ikada gledao.

Ivanov ostaje, Stojković ostaje, Malbašić je kratko igrao, Gulan nije ni ulazio.
    Dolazi Đemba-Đemba, Toto Tamuz i neki ganjanin do 19, ali to još nije sigurno. Đura ne menja frizuru i dalje. To ti je to.

5. Do jaja što ostaje Tuta. Ionako smo bušni pozadi, od njega boljeg nemamo. Ko je igrao štopere pošto vidim da je on nešto odlazio pa nije otišao i da zbog toga nije igrao?
    Toto Tamuz je na menadžeru pre par godina pravio malu decu, dovodio ga u Partizan za 300 k i trpao je ko lud. Kontam da nije ni blizu toliko dobar al bi ipak voleo da dođe lolo

6. Toto Tamuz je na menadžeru pre par godina pravio malu decu, dovodio ga u Partizan za 300 k i trpao je ko lud.

Toto Tamuz - Itaj Šehter. Tandem snova. Izraelski Kol i Jork na tom menadžeru :)

Ko je igrao štopere pošto vidim da je on nešto odlazio pa nije otišao i da zbog toga nije igrao?

Ostojić i pokojni Vojislav Stanković. Davali smo mu četriri godine taman, kace vratio iz mrtvih i odigr'o k'o mrtav .)

7. Pa dobro smo i prošli sa takvim tandemom iz snova lolo

8. Spas'o nas golman, ali imam neki osećaj da ćemo da ih izujemo na JNA sutra.

9. Spas'o nas golman, ali imam neki osećaj da ćemo da ih izujemo na JNA sutra.

Samo ti seri, kad te janpi vidi odmah će ti objasniti kako nisi u pravu lololo

10. JEBACEMO SİRAKOAAAAA !!!

11. ispade Bate Borisov! ako se dobro sećam, još dve ekipe sa boljim koeficijentom da ispadnu i možemo da budemo nosioci u poslednjem kolu (:

12. I ako se raspadne Belgija i okupiramo Hrvatsku idemo na SP!

13. aj da se raspisem, nije me bilo 2,3 dana :)

http://www.mozzartsport.com/vesti/vucic-posetio-partizan-i-pozeleo-srecu-protiv-siraka

oke ali u kom svojstvu? nije navijac, nije ministar sporta, otkud poziv njemu i to od navijaca? pa jos u prostorijama kluba, hm.

http://www.mozzartsport.com/vesti/anderleht-poludeo-za-srbima-nudi-pet-miliona-evra-za-mitrovica

pet miliona? moze ali da se natrte uz to i da nam popuse po kurac.

Delija 88
    pre 47 minuta
    Sta uradi sa klubom ovaj Djura...Dovodi igrace od 35god kao pojacanja a prodao sve sto moze da se proda.Jos Ninkovica i Jojica prodaj i boricete se za opstanak a ne za LS.I najjace sto ce to da potraje, ko zna koliko, jer je Alcz uz njega.

mislim da bi navijac kluba kome kapiten ode u drugu tursku a titlulu nije video 6 godina ima vece brige od djure i partizanovih pojacanja.

14. gonzo, lukac branio izuzetno dobro, iznenadio me. videcemo. vidim i da je pozvan za reprezentaciju, toliko pocasti posle jedne utakmice sa sirakom...

15. Je l' ide neko na tekmu od vas?

16. oke ali u kom svojstvu? nije navijac, nije ministar sporta, otkud poziv njemu i to od navijaca? pa jos u prostorijama kluba, hm.

Можда да окади? лололо

Мислим да ће Ђемба Ђемба да експлодира, битно му је сад да се докаже како није џаба играо у Манћестеру, а ако Партизан прође до плеј офа онда ће то моћи да виде и ови бољи клубови.

17. Мислим да ће Ђемба Ђемба да експлодира, битно му је сад да се докаже како није џаба играо у Манћестеру

pa da, to je djembin plan od pocetka, igra u mancesteru, smrdi po nekim nizerazrednim klubovima i onda dodje u partizan i prekrca.

а ако Партизан прође до плеј офа онда ће то моћи да виде и ови бољи клубови.

i naravno ostvari transfer u real madrid. ipak mu je samo 35

18. Не паметуј јанпи, знаш шта сам хтео да кажем.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.