Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
mislis sledece sezone simo?
Ma jooook, Zvezda je sledeća SE-zona, mi smo samo zona ... :(
FK Bogutovo Selo bi objasnilo ovim našima šta je fudbal, glavu dajem.
Боли вас курац, бар ћете још десет година да јебете нас цигане...
ma deremo sa igracem manje, sta vam je.
Ovaj Scepovic da ga ne guraju ceo zivot ne bi igrao ni u Banatskom Despotovcu.
Јебач, не шлихтај се.
Елем, овако гледано са стране, тј као навијач Звезде, ја мислим да ови џерменијанци нису уопште наивна екипа. Имају ове чамуге што трче ко блесави а и види се да су уиграни, то што је наша јавност очекивала да буду у рангу распалих Фарана, то је друга ствар.
Црни паћко.
VRATITE NAM VERMEZA BAR IMAMO KOME DA SE SMEJEMO KAD VEĆ NE MOŽEMO DA IGRAMO FUDBALA LOLO
Ovo nam fali
Hahaha kakva sramota...Da je nas u 3. kolo odveo Volkov golom u 93. minutu, golman Lukač svojim paradama u obe utakmice i sudija AnanasnasSpasi. Očajna igra, a čisto sumnjam da bi sa Volkovom dali koji gol. Stvarno me je sramota ovakog prolaza. Ovo treba shvatiti kao poraz.
Samleće nas bugari.
biti navijac partizana je nesto neprocjenjivo, malo klubova moze sa kvotom 1.15 da ti obori tiket, taj osjecaj znaju samo navijaci partizana <3
Bolje da smo ispali.
Jagodina bi ubila ove Jermene, tako ispada.
Jeste danas svi igraju fudbal osim Srba očigledno. Nisu Farani ali brate ovakve ekipe su pre dolazile u Beograd da prime manje od 5 komada. Ovo samo poakzuje da je srpska liga u rangu sa jermenskom a možda čak i slabija.
A govorili mi ljudi da preterujem kad sam pre godinu dana pričao da će nas i timovi iz andore pobeđivati.Jel ima vatikan neki klub možda i oni znaju da igraju fudbal
kakva komedija hahahahahhaha
И она чувена
ДАНАС СВИ ИГРАЈУ ФУДБАЛ!
Haha sad baš gledam, u primeru jedne defke na ovu tematiku sam pisao o ispadanju našeg kluba od jermenskog drugoligaša. Još par godina pa ću moći da kažem: JA PREDVIĐAM! Mada nisam bio daleko lolo
Sutra u novinama opravdanje: NISMO MOGLI VIŠE OD OVOGA SA IGRAČEM MANJE.