FK Partizan

1. Pa ono, večeras sa Bugarima.

Šta znam, ne mogu ni da zamislim šta će biti.
    Rezultat je dobar. Ako Bugarima ne mo'š da daš gol i ne primiš od njih isti, onda si jebeni Černomorec od ekipe.

Mitrović će tu na oproštaju odigrati dobro verovatno, a nadam sa dervo neće ulaziti uopšte. Sve u svemu, ako Bugarin ne bude puštao svoje kao u prvoj tekmi biće to laganezi.

2. Ma jebaćemop ih baš! Mi jesmo trenutno prilično loši al bugari su looooši.

3. ШЋЕПА ВЕЧЕРАС МАТИРА БУГАРЕ 2 ПУТА У ПРВОМ ПОЛУВРЕМЕНУ, МИТАР ЈЕДНОМ ЗА ОПРОШТАЈ, И ЂЕМБА КАО ДЕБИТАНТ ПРЕД ДОМАЋОМ ПУБЛИКОМ

СИЛОВАЊЕ БУГАРОА!

4. - Bugari zašto vam je čmoor velik kao šaht u Meksiko Sitiju?
    - Gostovali smo Partizanu, a Đemba-Đemba ima kurčinu od pola metra!

5. ШЋЕПО ХЕ ТРИК 2 У ЊИХОВУ МРЕЖУ 1 У НАШУ ДА НЕ БУДУ УВРИЈЕЂЕНИ
    И НА КРАЈУ ЂЕМБА ЂЕМБА ПРОЈЕКТИЛОМ ПРОЈЕКТИЛОМ МАТИРА МАТИРА ГОЛМАНА ГОЛМАНА У У ДЕВЕДЕСЕТОМ ДЕВЕДЕСЕТОМ

СИЛОВАЊЕ БУГАРОА

6. ЂЕМБА ЂЕМБА ПРОЈЕКТИЛОМ ПРОЈЕКТИЛОМ МАТИРА МАТИРА ГОЛМАНА ГОЛМАНА У У ДЕВЕДЕСЕТОМ ДЕВЕДЕСЕТОМ

HAHAHAHA! Do jaja!

7. JEBI LUDOG SUMOA!!!1

8. ВЕЧЕРАС ТОПЛА ДОБРОДОШЛИЦА ЗА БУГАРЕ! СПЕЦИЈАЛИТЕТ КУЋЕ, БУККАКЕ НА МИТРОВ НАЧИН!

9. PRSKAJ PO BUGARIMA!!!!!!!!!
    JEBI BUGAROE!!!

10. JEBANJE LUDOGORECOA!!

11. Sad sam bio da uzmem karte. Guzvi nema. Bilo je 15ak ljudi ukupno na blagajni.
    Ima za sve tribine karata, pitao sam onu sto prodaje kaze da prodaja ide solidno, tj da je juce bila mnogo bolja prodaja nego pred Sirak.
    Dakle GROBARI, MRSTE PO KARTE!
    Nije mi toliko do fudbalera , al em sto pomazem kosarkasima, em sto cemo da jebemo bugara, pa ono spajam lepo i korisno.

Trinaeste, trinaeste Bugar udariooooooo,
    Trinaeste, trinaeste, Srbin pobedijoooooo!

12. ШЋЕПАКАДАБРА ДВА У НАШ АЛ НАС МИТРОВИЋ ИЗВЛАЧИ СА ТРИ ГОЛА И ЂЕМБА СА ЈЕДНИМ!

СИЛОВАЊЕ БУГАРОА!

лололо

13. BRAŠANAC ĆE VAM DOĆI GLAVE BUGARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. ZAJEDNO MOZEMO SVE, NEMA POVLACENJA - NEMA PREDAJE

P.S. Kako mi je do jaja kad me uhvati ova nicim izazvana euforija, i onda se ceo dan osecam ko Cokula, pa ne izlazim iz kuce da me ne bi neko slucajno video u ovakvoj fazi van stadiona.

15. Ja pred svaku tekmu odvalim pesme grupe JNA do daske ne znam ni sam što.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.