FK Partizan

1. Ima da se otkrije da je onaj stvarno igrao pod suspenzijom, tekma se registruje 3:0 za nas, scepovic daje 2 autogola cisto da bude zabavnije, cupamo kose, jedemo govna, i u 90+8 Lukac brani penal tako sto Bugar puca preko gola!
    Nasoj sreci nema kraja, igramo grupnu fazu. Ko god da nam padne u poslednjem kolu, uzmemo im kintu da ih pustimo, ili jos bolje nateramo ih da kupe scepovica i polome aksentijevica.

2. Kako se zove ona pesma 'JER TI ME PUTEM SNAAAAAA NOSIŠ NA JNAAAAAAAAA' i ako bi onaj ko to zna bio ljubazan da okači YT link ako postoji na jućubu.

3. КЕЕП ЦАЛМ
    АНД
    ЧЕТРС ТРЕЋЕ ЧЕТРЕС ТРЕЧЕ БУГАР УДАРИЈО
    ЧЕТРЕС ПРВЕ ЧЕТРЕС ПРВЕ ГРОБАР ПОБЕДИИИИЈООО

http://youtu.be/Z4JlO15GQwo

4. СРБИЈА ДО ЦРНОГ МОРА

5. Batka otkidamo na JNA . 2:0 za nas...

6. ОЈЕБО! БОКТЕЈЕБО АЛА ЈЕ ДОБАР! ИМА ДА КАРАМО БУГАРЕ ЛУДАКЕ!

7. Da vredi pola onoga sto je bio kad je otisao, vredi dovoljno za prvi tim ovakvog Partizana.

8. Šta bre ovi traže 2 miliona za Šćepovića, neka Verona da toliko za Ivanova a Šćepu nek im pošalju gratis.

9. Отераће га временом као Бабуна, само мало јачи притисак у јавности.

10. Oooooooooo O O O P P P A A A rtizaneeeeeeeee !!!

11. Scepan razgranati lololol

12. Ja mislim da drvo igra bolje.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.