FK Partizan

1. ЈЕ Л' ИГРА ТРОМЗО?

2. Кад помислим да ће сви испасти, сад ме неки бес хвата што смо тако јадни.

3. Ма шта те боли курац...

4. Daj bre da ako smo vec jadnici u fudbalu da nam standard bude ko u Svici pa da me boli jajce.

5. Sreća Šćepovićeva pa smo primili gol prije one njegove šanse u zadnjim minutama. Da je bilo 0:0 i da je promašio, mislim da bi već bio mrtav.

6. enemyofthefreeworld
    ЈЕ Л' ИГРА ТРОМЗО?

Ako igra JEBAĆEMO TROMZOA!!!

7. Sreća Šćepovićeva pa smo primili gol prije one njegove šanse u zadnjim minutama. Da je bilo 0:0 i da je promašio, mislim da bi već bio mrtav.

Ma jeste, bas ce neko da robija za drvo ko za coveka.

8. Komentator 74. min:
    "Neverovatno, pa ovo je morao biti autogol..."

9. Ne znam šta bih rekao.

Partizan je nesrećno ispao. Daleko smo bolji od Ludogoreca. Borbenost na vrhunskom nivou, igra dobra i to od strane svih igrača, jer stvoriti nekoliko stopostotnih šansi, a da ti pritom igrači protivničkog tima ne vide golmana, je znak da si bolji. Međutim u fudbalu ume da se vrati. Kako smo prošli Širak, tako nas je izbacio Ludogorec.

Bilo bi lepo da prođemo u LE. Malo Evrope da se gleda, a nosioci smo, pa bi mogli da probamo. Ludogorec u principu ide dalje zbog drugog gola kući, a naši kad odigraju ovako borbeno, ja nemam zamerki.

Drago mi je što nisu izviždani jer nisu zaslužili da budu, a ako se ovako budu borili stalno, stvari će doći na svoje mesto.

10. Zdravo drugari.
    Ja plakati.
    Scepa umreti.
    Ja pevati.

11. Џони брате, несрећно испао?

Изгубили сте обе утакмице, од неких тамо Бугара.

Нјагоре је што смо се почели задовољавати ако наши покажу мало борбености. У курцу нам је фудбал..фала богу, то ће и Звезда доказати у њеној утакмици. Енде.

12. Šta si ti Džoni gledao?!
    Užaaaas! Niko nije odigrao za prelaznu ocenu a kamoli za nešto više...

13. Da, nesrećno ispali. Zgazili smo ih kao bubašvabe u ovoj utakmici. Nisam video ni Javor da se ovako brani na našem stadionu. Tako oni nas nisu zgazili tamo. Idemo u LE. Ova ekipa nije za LŠ, to se znalo od starta, ali može da se stigne do Lige Evrope što je za mene potpuno zadovoljavajuće. Jednostavno, budala je onaj koji kaže da Partizan nije bio bolji od Ludogoreca večeras i to mnogo.

14. Ja sam zadovoljan igrom, a LŠ nisam ni očekivao niti jednog trenutka.

15. Jedina stopostotna šanse je bila ona Šćepovićeva sa kraja utakmice, ostalo su bile polu šanse čak ni to...

16. Ostaje žal samo što je Gulan napravio izuzetno glup penal, pa mi je uskratio još pet minuta nade da možemo da damo neku kokošku, inače ja sam zadovoljan.

17. Jedina stopostotna šanse je bila ona Šćepovićeva sa kraja utakmice, ostalo su bile polu šanse čak ni to...

Sutra ću ti okačiti klip kada izađe. Ne mogu da verujem šta izjavljuješ. Nije ni bitno. Ja sam tužan, ali smo odigrali OK. Tačnije, onoliko koliko možemo i umemo.

18. Niko nije odigrao za prelaznu ocenu a kamoli za nešto više...

Daj nemojte zajebavati. Da smo ovako igrali protiv Siraka dobili bismo ih 15:0 lagano u dve tekme.
    Ovo veceras je napokon licilo na fudbal. E sad, to sto igramo poluvreme sa jednim spicem a jurimo rezultat, i sto kao drugi spic ulazi protivnicki igrac, to su vec stvari zbog kojih Rasovic treba da dobije sut kartu.

Posto nisam video sa stadiona,recite mi samo jel bio penal? Nasi se nisu nesto preterano bunili, pa verujem da ga jeste pokosio..

I nek je Kimi skinuo drvetu kapitensku, valjda je sad osetio kakvu takvu sramotu pa mozda i budei nsistirao da bude prodat/poklonjen nekome.

EDIT: LS je ionako miljama daleko od nas. LE je trenutno takmicenje u kom mozemo da bar rovovski zborimo neki X. Jedino sam se nadao da cemo posle ove tekme direkt u LE,al dobro, trebalo bi da udjemo svakako...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.