FK Partizan

1. Колко смо јебали овај Лудогорец није му добро јеботе, шооу.

Toliko smo ih jebali da su utripovali da su dali gol i pobedili, kaos maćorieee. BUGARI NE BEŽITE OD REALNOSTI, JEBAO VAS JE ŠĆEPAKADABRA, NAPRAVIJO VAM JE PINOKIJE DA DOGODINE IMATE DA SE GREJETE NADRVA!!1

2. Да су још три-четири полу-шансе направили дали би гол, ал неее, не до бог да се потрчи мало.

3. Види га лик иза њега како се шокиро лолок

4. Дајте неке левате да побиједимо некога.

5. Je l' sad svima jasno koja smo mi slina liga? Koj smo mi raspad od tima?
    Jeste odigrali solidno drugo poluvreme i jeste nismo imali sreće u par navrata al sreću treba zaslužiti a mi je nismo zaslužili. Loše. Mnogo loše.
    Šćepoviću jebem ti užu i širu familiju, majmune retardirani. Govno raspalo. Teraj se u pičku materinu i idi više iz kluba, usrao si sve što si mogao da usereš.
    Dobar deo igrača je odigrao borbeno u drugom poluvremenu, odigrali čini mi se koliko mogu pojedinci. Al prvo poluvreme majko moja. Sredina nam ne postoji, nemamo je.

To da nam je liga (i fudbal) kurac, govorim odavno.
    Druga stvar, Partizan je odigrao dobar meč, s obzirom na broj novih igrača u prvoj postavi, mada je i Ludokurac govno od ekipe, realno. Kad vam se novi igrači uigraju (i ode Šćepatrupac) imate šanse za plasman u Ligu Evrope.
    Solidna igra, ne trebate pretjerano žaliti. Pogotovo jer ćemo sutra mi ispasti, pa eto mira u kući. :)

6. Шалабајзеру, зашто мамиш млађане форумашице слатким сликама из дјетињства?

7. Људи, то је то. испадају и Звезда и Војводина...Партизан у следећем колу квалификација за ЛЕ, и остајемо без тима у европи зато што смо го курац какав јесмо.

8. Шалабајзеру, зашто мамиш млађане форумашице слатким сликама из дјетињства?

Murš, to mi je bratanac.
    Ja tebe neću ni pitati koju populaciju mamiš avatarom.

9. Jebem ti since krvavo! I pazi sad, njima dodju navijaci na utakmicu sa Javorom Ivanjicom Donjim Sremom i N-A-V-I-J-A-J-U?!?!?ejjjjjjj!!!

10. НИКОЛА ГУЛАН ИЗАШАО ИЗ МИСТЕРИЈЕ И РЕШИО УТАКМИЦУ
    ААААААААА НУСМИ РЕКЛАМА АЛ БОЛИ МЕ КУРАЦ

11. ахахахаха врх

12. бури
    nabiti sirotinju večeras i u četvrtak i da se više ne mučimo gledajući ih... bolje da se nadamo opet kako ćemo dogodine izdominirati nabijajući javore, pazare i slično...

nije da mi je nešto žao ili da se radujem, bole me kurci, al realno da još i ovi u četvrtak popuše pa da gledam fudbal ko čoek...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.