Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
I ja bi ga doveo, treba nam napadač. On se valjda navikao, deluje mi da je jak i taman će za tri obroka dnevno da poludi ko Kleo kad je prešo lolo
Elem prvi put da se slažem sa janpijem u vezi ovog oko uplitanja države. Lopovišu sve im jebem. Teleoptik im dođe zlatna koka, stalni izvor prihoda.
dzaja i terzic iz tvorza u uprave, ko da nista nije bilo. pomilovani lololo. fora ko sa cecom.
kako to covek pravi neprijatelje baveci se sportom, udara na vucicev dzep?
Ode nam Mitar, sad možemo lepo da popušimo Đuri... red je kad nas ovoliko godina kara.
Dosta me razočarao kao čovek, mada sreća u nesreći je što nam možda dođe Tejgo.
Inače Đura je daleko od paravana. da je on imalo pošten odavno bi otišao, jer niko normalan ne bi voleo da ga neka grupa ljudi zamrzi a da je on pritom nevin.
Nije cigosima Dauda otišao...
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/policija-stigla-kod-vecitih-141157.html
hahahh ovo postaje smesno. pa provere su ako se ne varam na svake 2,3 godine. znaci neke stvari "proveravaju" vec treci put. temeljni su izgleda. nikad nista ne nadju, dok im se neko ne zameri.
i jedni i drugi posteni.da je polunoralna zemlja,ti bi se klubovi privatizovali,svi bi trebali,al oni odma.a tih malverzacija ima gde hoces.traze ono sto vec znaju svi na svetu.
Opetz provera. Mora da neko nije dobio kovertu ovog meseca. Greškom naravno.
Nać'e kurac.
ma nece privatizovati dok ne ostane nista osim imena, grba, (neki vec prodali) himne (neki je nemaju) i dugova. i punog severa i juga.
i ta privatizacija, pa to je mesec dana posla, price "nije trenutak" su price za malu decu
Kamo lepe srece da nadju nesto. Nek oteraju bagru, nek se kaze koliko su ukrali,nek te pare udju u klub i da ih neko normalan potrosi na igrace..
S obzirom da je ovo samo finansijska inspekcija, voleo bih da nadju svaku mogucu malverzaciju, posto mi stvarno postaje muka kad vidim da po prelaznom roku imamo po 10ak milki cisto,a dovodimo kojekakve bogalje za dzabe.
Ma voleo bih i ja da nađu, al ništa od toga.
http://www.mondo.rs/a606653/Sport/Fudbal/Zvezda-i-Partizan-zajedno-ruse-Karadzica.html
Kad vidim koja se "gospoda" urotila protiv Toleta sve što mogu da mu poručim je: TOLE IZDRŽI!
Nazivati čoveka lopovom pored ovih je greota.
Obicno ne zalazim na vasu temu, ali jedno stvarno krajnje prijateljsko pitanje, bez da podjebavam, itd..
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=16&nav_id=743246
Kako? I ranije sam cuo price kako dugujete milione, ali mi nije bilo jasno na koju foru, uzimajuci u obzir cifre koje su se pominjale po novinama u protekloj deceniji... i ono sto je najgore, da li je moguce da navijaci Partizana (uopsteno mislim), zmure na sve ovo i da im oci zamazaju titulama i osvojenim kupovima,a to nece moci doveka da se radi, i da li je moguce da se ceka poslednji minut i da dug naraste na 50 milki kao nas, da se govna oteraju iz kluba? Zar nije logicnije u korenu saseci problem, odreci se necega (u ovom slucaju titule na par sezone dok se ne stabilizuje klub (ne mislim da je Zvezda to uradila, da ne pomisle pojedinci da je to aliibi za 6 godina bez titule)),zarad veceg dobra?
Joj bvdlga, ne znaš ti naše muke. Ne možemo im ništa. Titule nisu nikakav alibi, jer Zvezda je stajala loše. Ti i ja evo da smo vodili Partizan uzeli bi te titule maltene.
Dug je ogroman. Kradu. Ne možemo im ništa. SPS, plaćene vođe-kriminalci, murija. Sve je na strani uprave.
A ne da je moguće, nego ja tripujem da je dug i veći. Videće se kada ode Đura. Potop.
Ja sa o ovome pricao sa mojima, i oni su me ubedjivali u fazonu "ma Djura kad ode, videces u kakvim su govnima", ali ja nisam mogao da skontam na koju foru se obrcu tolike pare, gde idu, kako je moguce da neko ne reaguje? Ako je bar pola od ovoga u tekstu sto je napisano i ovo sto si ti napisao - istina, onda ste stvarno u govnima do guse, jer cete za par sezona doci u situaciju gde smo mi sada, a mozda i goru..
Pa za par godina, nama sledi ovo sto se trenutno desava kod vas. Sad ce da narokaju duga sto je vise moguce, onda ce to izaci na videlo, oni ce biti oterani, a FK u kurcu.
Zatim ce nama slediti period da necemo imati za gusciju pastetu, vi cete osvajati titule i to ce trajati 3-6 godina, pa onda kao neka normalnost.
U medjuvremenu ce nam liga jos izgubiti na kvalitetu posto cemo kao "pojacanja" dovoditi kojekakve Bobane iz nekih Hondurasa,Kazahstana i Albanije.
2010. Partizan je imao do jaja tim za nase uslove, i umesto da su pare koje su uzete od prodaje igraca iskoriscene za dovodjenje pojacanja i dodatno ojacavanje tima, oni su ih ukrali maximalno, i od te godine bukvalno Partizan nema vise sta da trazi u ozbiljnim takmicenjima..
EDIT: I naravno, tad kad nam fuca bude na minimalcu, usvojice se zakon o privatizaciji, kupice ih domaci tajkuni za saku evara, dugovi ce da budu otpisani, cisto da i drzava izgubi neku kintu, i nova masinerija za pranje para ce poceti sa radom.
Pa niko ne reaguje, jer jednostavno čovek ima dozvolu da to radi. Može šta god hoće. barem za sada. A mislim da neće ni snositi posledice. Evo ti ga Terzić, Džajić...niko. Zeka i Bjeka nisu ni hapšeni. Bole ih kurac sve.
Ja verujem da vama i dalje Zeka i Bjeka upravljaju iz senke, mozda ne 100 posto, ali sigurno imaju se pitaju bar za 40-50 posto stvari... Jebem li ga, videcemo.. Mada ja mislim da "normalni" ljudi, koji vole Partizan, kapiraju ove stvari, ali sto kazes, ne moze nista da se uradi, osim da se bojkotuje, a to opet nece doneti nista. Unajmite hitman-a da rokne Djuru, postavi se Dzoni na celo Partizana i cepaj!
Bjeković jeste bio u upravi al ga je Đura oterao prošle godine a Zeka se povukao iz svega toga odavno.
Nema ništa od toga. Dugo sam verovao da je tako, ali ovaj ih je najurio. Začnije Zeku nije ni zanimalo, a Bjeku je oterao skroz.
Ma da. Ali pazi, mora to jednom doći na svoje, a do tada....kakav je, da je, Partizan naš je. Drugi nemamo.
Državu bi krao, sve, al' Partizan nikada.
Od Partizana ništa, za Partizan sve :)
Kažu naši da nije dug toliki i da je to laž. S obzirom da je potpisan sporazum o reprogramu još početkom godine i meni je to logično. Mada ni tih 460 milki dinara ne sme da duguje klub koji je samo od transfera zaradio onoliki novac u zadnjih 6-7 godina. I još će sad da stave Teleoptik pod hipoteku lopovi.