Prijava

Samo Hanover možemo da dobijemo od tih što nabrajaš...Ostale mogu cigani da izvuku. :-)Mi smo povlašćeni...

Uh...sreca pa smo povlasceni, inace smo mogli da zabodemo PSV ili Atletiko Madrid i cao...ovako mozemo Bursu, Trabzon i Hanover, a njih bi trebalo da izbacimo.

Omiljeni derbi mi je 136 jeste da je skoro ali mi je definitivno omiljeni Karanje kurve 2:0 na hramu fudbala , ne sećam se kada smo bili toliko glasni , cigani se nisu čuli ni u jendom jedinom trenutku posle je krenula ona priča kako koristimo zvučnike , vufere i ostalu boraniju ali ko ih jebe..
http://www.youtube.com/watch?v=tyaKiWp9x1w
Osamdesete se na kratko vratle u humsku !

Voleo bih da nekako izvučemo Metalist jer smo ih već otresli u pripremnoj fazi , ali me i dalje boli ovaj ispad protiv Genka ne znam koga da okrivim dal Stanojevića , dal Sudiju , dal Babovića..

ДИАРА И ЊЕГОВЕ ГОЛЧИНЕ БИЧАРКИ.
ЈЕБИ КУРВИЦУ

Decxk0,prvo se raspitaj o kome govoris pa onda nesto pricaj,ne bitno je dal je Grobar il cigan bitno je sta je covek uradio sve do sad i kroz sta je sve proso,evo ti jedna informacija Prvi ikada ukraden transparent,TRANSPARENT,ne duks,ne sal oduzela je njegova ekipa i slikala se na JNA sa njim tako da toliko o toj opasnosti a o coveku koji grobare vodi od 80ih ne treba vise nista reci :

Obožavam ovog Majmunovskog! Lik troluje sa stilom. :)
Ajmo svi jedan aplauz za čoveka koji je ukrao transparent! Hahhaha!
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/154103_172707986096200_152641434769522_408208_3334789_n.jpg
Zna čovek šta valja, ZVEZDA! Verovatno ga još čuva hahah! Koja transferčina od slike!
:
za Majmunovskog.

http://casopis.izaberipartizan.com/v2/img/slike/1312429878.jpg

Al mi se čini da je ovde bilo najbolje navijanje ove sezone..

Zeki dogovorili smo se da nema više tih slika i sličica , rasprava i raspravica , zaključaće nam temu..

Okej brate, zezamo se Majmunovski i ja, opušteno, prenećemo naše fazone na pvt onda. :)

eee,fina tema!!pozdravljam od srca!!
za genk,ko ili sta je krivo,ne bih mnogo zalazio,samo ZNAM da je kompletno promenjen tim!
pitam se shta che se dogoditi sledeche godine,kad opet igramo kvalifikacije za LS,opet nov tim?!!
trebalo bi da se neshto i nauchi iz ovoga...

Partizan bi bolje prošao da su na vreme zamenili penzose poput Vukića. Čovek legao, ne može da ustane a otkucavaju poslednji minuti. Kako sam ispizdeo iako sam Zvezdaš. Čoveče nije svirao penal, ajde sad ustani pa posle umiri u pičku materinu, završiće se utakmica! Stanojević vadi iz igre najboljeg igrača i ubacuje klince od 15 godina. Jedan od njih je mogao dati gol na kraju da je iskusniji. Sve u svemu, ja mislim da je Stanojević zajebao stvar, ali i neki igrači koji nisu iskoristili onolike šanse u prvom poluvremenu.

ZeZaToRe, najbolje bi bilo da nisu uopste dovodili penzose, no Vukic se i dobro pokazao, ali Ilic, mrzim ga od 2003. jos, jebo ga otac smotani.

Bili su sinoć protiv Genka na Jugu neki mini transparenti, na dve motke, na kojima je pisalo nešto čini mi se kao podrška ovim momcima što su uhapšeni. Nisam stigao da vidim na TV-u, zna li neko od vas šta je pisalo?

Е да шта је био онај велики транспарент Црни на лијевој страни југа ?
ДО године, видимо се ? како већ

Е да шта је био онај велики транспарент Црни на лијевој страни југа ?
ДО године, видимо се ? како већ

Догодине у Книну.

Ево и ваша група могућих противника:
Partizan je nosilac i mogući protivnici su mu francuski Sošo, portugalski Gimaraeš, ruska Alanija, Makabi iz Tel Aviva i Šamrok iz Republike Irske.

Kako neko može da mrzi Sašu Ilića ? Pa čovek je među prvih 5 ljudi po broju odigranih tekmi , on će biti Partizanova kuća slavnih , a svi znamo kako smo prošli protiv Šahtjora u drugoj tekmi na njihovom terenu kada je Ilić morao da izađe , Vukić nije što je nekad bio , al' njegovo iskustvo nam je veoma bitno , a osim toga svi vidimo kakve lopte dodaje i kakve akcije stvara , igrači koji mi se sviđaju trenutno su Edu naravno jer je fantastičan tehničar i smatram da uz malo podrške i treninka može da zameni Klea i Aksentijević koji je 94' godište , igrao je protiv Škendije u prvoj tekmi i svakako je bio igrač utakmice , od tada nismo imali više prilike da ga vidimo..

Transparent je bio Do godine u Kninu , bio je postavljen i u Areni na nekoj tekmi ne sećam se , samo se sećam da su se zbog njega Hrvati žalili i pisali po magazinima , čini mi se da je bio protiv Makabija na drugoj tekmi , kad smo pravili Srpsku koreografiju u Čast Kosmeta..

Predražinjo evo šta je pisalo:

1. Des' druže?
2.Kilovan burazer Spletkaroš
3.Prela Kralj
4.Tarlić Milan Taki
5.Vujović Milan

Bilo ih je još 3 al nisam uspeo da protumačim , to je poručeno nesalomivoj braći u zatvoru.