FK Partizan

1. Srecno veceras, glodari. Navijam za Vosu da prodje u LE a ako bi prosla oba kluba onda bi to bila lepa vest za nas fudbal na samrti...

2. Ma to samo govori da naši znaju da posluju, eeej, 0 EVARA za pojačanja. To znači da umeš s parama. SAĆE DA ZAMENE STOLICE I ONDA NIŠTA NE MOŽE DA NAS ZAUSTAVI

3. Samo da kažem nešto...
    SA PARAMA I BEZ PARA, JEBAĆEMO TUNOA JER JE KURVA STARA

i još nešto

SA PARAMA I BEZ PARA, KOMŠINICA ČEKA DA JE PARTIZAN KARA.

Sad sam gotov.

TUNJEVINOAA ZA VEČERU

4. Grobari, stvarno ste Cigani! :)
    Ne ozb, koji nam ono klinac treba (nam, kao ljubiteljima fuzbala u Srbiji).

5. па ви сте стварно срамота за државу. докле више да нас брукате, срам вас било? испадате ту од неких полуфудбалера, па онда бацате бакље и дивљате тамо. стварно сте стока.

6. reče straja, tunjevina bacala bakljoa

7. ma ovo se zezamo sa tunjevinom, prolazimo lagano.

8. pu jebem ti ofsajd... makar ga je mitar zavuko muški :D

9. Sranjić prepoznaje ofsajd po boji trave.

10. pa dobro mlatoni realno je u pravu, i ja sam tako gledao :D jebem ti tu razvijenu zemlju koja nemoždobezbedi valjan usporeni snimak

11. Која рупа од одбране...

12. jebote smesni smo, i treba da ispadnemo ako nastave ovako da igraju

13. Onda ili mi je tv sranje ili sam ja ćorav, meni sve isto zeleno. :)

14. Onda ili mi je tv sranje ili sam ja ćorav, meni sve isto zeleno. :)

ja gledam preko WEG televizora od jedno 15 inča, ne više, al vide se brate one pruge (:

edit: ili mi je možda TV tolko sranje da prenosi sliku sa sranje prugama pa je ovaj put poslužilo za ofsajd lololo

15. Sva sreća što su ovi nesposobni da je neko drugi primili bi već 5 komada

16. е, гробари, гробари, опет нас брукате пред цивилизованим светом и после се буните кад нас називају дивљацима.

17. jebote i meni sve zeleno, kako li je strajnic video ofsajd.

18. Ala duva pozadi, bekovi su ocaj, aksentije pobedijo igricu. Uf, kako opali covek jebote.

19. Ma sve je zeleno gubi se ona budala od komentatora

20. мени се чини да није био офсајд, да је митровић био чак мало иза замишљене линије.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.