FK Partizan

1. Sale Marković, Aksent čiste 0... O O DJEMBA DJEMBA DJE DJE SI SI

2. неко прави хуманитарне концерте за косово, а неко срања по европи. и каља нам већ добрано укаљани углед.

3. Cak i da je partizan ostecen za gol (meni se ucinilo da jeste, da nije bio ofsajd), tun je bolji, sramota da igraju ovako ocajno. Ne moze teren da bude opravdanje, a sto posto ce biti ako izgube. Voleo bih da ih usere jedan, i vosu dva.

4. USRAĆE NAS! JEBEMO TUNOA!

5. Opušteno, dobijamo na penale. TI SI PRVI GOLMAN RADIŠAAAA!

6. Slepcine. Malbasic govedo, sad ce da kazne. I mitrovic, sta ceka koji kurac? Iz prve, i petom ako treba, pa gde ode.

7. I Tun Šćepu za trku ima!

8. nije da branim slepce ali mislim da se malbašić čak i sasvim fino snašao. ovo je bila buđava šansa ni iz čega, čovek šutirao slabijom nogom i to čak frlo fino. jeste malbašić inače govedo ali ovde mi je sasvim ok

9. Možemo li mi da primimo normalan gol, ikada?

Jebotebog, posljednjih 150 golova smo primili na naš kiks.

Aj kad dođu likovi i izigraju, alal vera, idemo dalje, no naši levati sami sebi daju golove.

10. Evo opet kenjaju kako svi danas igraju fudbal

11. SVI DANAS IGRAJU FUDBAL, OSIM NAS.

12. Pa ko dovede onog Markovića i ko ga drži svaki meč, nije mi jasno! Ladno sam se pitao da li igra do momenta kad je jebeno obišao igrača i u stilu Bajka mađije procenio let lopte. Kad je naš napad krije se pozadi, kad se branimo mota se oko centra. K'o da igramo sa 10 igrača majku mu.

13. Stojke madjionicar na ovoj utakmici, Sojic isto. Sad ce d'ide u 5+. Kad udje Scepa madjija i usere ga da da gol slavicete ga.

14. Нисам гледао прво полувреме, а колико видим, нећу ни друго.

15. Ne može bez Šćepe da se da gol a ni sa njim lolo

16. Kenja ga sto posto, prolazite dalje sa jedno 3:2, scepa daje drugi u 84.-om, slavicete ga k'o toleta, lolo
    Edit: 'ladno scepko nije ni dosao, nisam ni znao, nisam gled'o prvih 15 minuta. E bedak.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.