Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
jel ovo fotomontaza ?
I meni je čudna slika skroz. Mada znajući kakvi su skauti Olimpijakosa ( i opet su uspeli da uvale Fejsu Benfiki) ništa me ne čudi.
fejsa poceo da igra...ne placa benfika mnogo para za igrace.sigurno nesto vide u njemu cim su ga uzeli.retko se zajebu.
Kako će sad Kimi otišao mu njegov drugar Šćepa...
Sad moraju kimiju da povecaju topli obrok, vise ne moze da uzima od svog najboljeg drugara scepe
ASMO IH ZAJEBALI LOLOL
SLAVICE SE TITULA!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/f/fa/Mance-Dragan.jpg
Драган Манце (Београд, 26. септембар 1962 — Београд, 3. септембар 1985) је био фудбалер Партизана.
ивео је у Земуну са оцем Фердинандом, мајком Душанком и млађим братом Гораном. Био је неожењен. Погинуо је у саобраћајној незгоди на путу Београд — Нови Сад, на делу који пролази кроз Земун, у својој 23. години. Драганова девојка је била Емилија Ерчић некадашња југословенска рукометашица.
Фудбал је почео да игра у Галеници (садашњи „ФК Земун“) од петлића. Био је веома талентован играч тако да је са непуних 17 година постао првотимац Галенике, тадашњег друголигаша. 15. септембра 1980. прелази у ФК Партизан. Последњи гол у дресу Партизана је постигао у првенственом мечу Партизан - Будућност 2:1 одиграном на стадиону ЈНА, 1. септембра из пенала у 8. минуту игре. Остаће упамћен као највећи идол Гробара.
У дресу репрезентације Југославије дебитовао је у Паризу 23. априла 1983. у пријатељској утакмици против Француске (0:4). Исте године одиграо је и четврту утакмицу за репрезентацију, опет против Француске 12. новембра у Загребу (0:0).
I da, juče smo zamalo doveli Andriju Delibašića.
Transfer je stopirao lično Đura, neće da troši pare jer je titula svejedno upisana Ganima iz rupe.
To je to, može katanac.
Ali je sad cujem iz vise izvora potpisao Pjer Boja?!
Pa ono, ipak mislim da sam ja ispao tu mnogo gori i veći indijanac. Svakako mi je drago što si prihvatio izvinjenje.
Baš me zanima koliko će mu trebati da postigne gol i da li može u Ginisa.
ĐURA KONTROLIŠE RAD RAŠOVIĆA I NAĐA
ĐURA KONTROLOR!
Jbt zivot, ladno nismo doveli nijednog igraca da pokrijemo rupe u timu.
Obradovic je odlican igrac, ovo ostalo opusteno ne mora da se pojavljuje u klubu..
Malbasic preti da postane Scepakadabra umesto Scepakadabre.
Ostali ne znam ni koji su dosli posto se ni ne vide.
A kad smo vec kod tih sto se ne vide, setih se Aksenta jer ga prakticno i nema u odbrani.
Extra smo.
Tolko smo jadni da gani ni krivi ni dužni mogu do titule. Nemamo ni odbranu ni napad. Prejadno. Đura uspeo u svojim namerama, napravio je od nas Javor.
ma samo se ceka da cigan preuzme fs i to je to. i ne treba bacati pare
Ali, kako su uspeli ono da uvaljaju za 3.5 miliona, MILIONA, evra. Ja sam i dalje u neverici.
A Kleo je otišao za tipa 5m. Ili manje čak.
procitao negde malopre da je otisao za 600 000 a 300 pripalo menadzeru.
Transfer markt kaze da je Scepakadabra placen 3,5 Miliona. Ok, uzeli su menadzeri bar 20%,al ljudi, ostade nam skoro 3 miliona?
Ma može 6 cigana da budu na čelu saveza ako mi imamo jak tim mogu samo da nam ga duvaju. Nek njih puštaju svi redom a mi opet deremo sve i natrpamo ih u derbiju objasnite kako može taj cigan u savezu bilo šta da uradi pa da mi ne budemo šampioni. Nemoj da postanemo cigani Tole ovo Tole ono. Za ovo stanje u ekipi kriv je isključivo Dragan Đurić sve mu retardirano jebem on i njegovi pajtaši iz uprave. Garagani sad ni krivi ni dužni em imaju skuplji tim em u najmanju ruku podjednako jak a možda i jači. Godinama pričam da nas ovi planski uništavaju al ljudi se raduju titulama tako nam i treba. Umesto da smo svake godine sve jači u odnosu na cigane oni su svake godine sve bliži nama a imaju 60 miliona evra duga. Dok god ima maloumnika koji idu na jug i pevaju pesme umesto da se skandira protiv uprave i treba da nas jebu razni Đurići. Jbt protiv retardiranog Rada oni pevaju pesme ceo meč kurca mi se napuše.
Izgovor biće cigani šampioni bolje da ne trošimo pare mi je presmešan. Ako se mi pojačamo i ak osmo jači i pobeđuejmo nema te sile koja može da nam uzme titulu. Prošlo je vreme Arkana.
Ja mislim da je Petar Grbić igračina.
Jebote, cak 2500 ljudi na stadionu...ne bi trebalo da bude ni 200