Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
JA i kažem da ste bolji u vezi toga nego se ovi tvoji bune lololo
oce covek da proseta...tako ide,uralas ko magarac na tribini,sidjes na atletsku stazu,malo na teren,sazoves konferenciju,kasnije progresivno ka svecanoj lozi...odelo,kravata,funkcija.ako ne moze,tuces!
ali vi ste ubice to i dalje stoji.
roknuli ste tatona (to ste pokazali svu svoju hrabrost) u ravnopravnoj borbi 9 na 1
onda ste kukavicki ispalili raketu sa juga i ubili decaka
aj ti uvedi juga na stadion, vozi se altetskom stazom i to izvedi
a kurac
onda ste kukavicki ispalili raketu sa juga i ubili decaka
A jbg nikad nismo mogli da se merimo sa vama po hrabrosti koju pokazujete ko onda kad je ne znam koliko vaših bilmeza napalo Mišu Tumbasa. 5-6 likova na Mišu to je definicija hrabrosti jer se zna koliko je Miša zajeban.
Nadam se da si svestan da je Miša Tumbas živ, Aca nije.
ono sa Acom je bio nesrećan slučaj
Šta je ovo, takmičenje ko je manji delikvent?
ko je veci...
Ne znam koliki mentol moraš biti da ispališ singnalnu raketu u grupu od 5000 ili koliko ih je bilo ljudi. I onda posle je nesrećan slučaj.
Da li stvarno moralisete o signalnoj raketi ispaljenoj sa juga, a ne o recimo Misicu koji je bakljom pokusao pregled krajnika?
uzecu ja i baciti bombu na ulicu.jebi ga,nesrecan slucaj.sta koji kurac ti ljudi setaju tuda kada ja bacam bombu...
hm ono za urosa je namestaljka baklja razvija oko 1000 stepeni tako da mu je prisao grkljanu onaj drot (koji je tukao dete,pretio pistoljem , nije bio na duznosti i bio je pijan) bi mogao da sad uci padeze naonom svetu
Ono u najgorem slučaju može biti napad na službeno lice. On da ga je udario bakljom u bilo koji deo glave, ovaj bi mnogo gore prošao. Pa to je 1000 stepeni jebote...
e,onda je opravdana ta raketa...mislim,ipak je i neko sa druge strane retardiran.u somaliji jedu ljude,a mi samo malo klali.sta koji kurac moralisemo,ima i gorih.kakvo poredjenje.nije bitno sto je mentol koji navija za isti klub kao ja ubio nekog,vec to nije strasno,zasto to pominjati kada ima i mentol koji ne navija za moj klub isto pokusao da ubije nekog.nikom nista.
pa možda ima termoizuolaciju pandur u ustima
hahhahahhaha jeste nameštaljka sto posto onaj snimak je montiran, Uroš je fin dečko i nije napravio sranje i ponovo bio uhapšen čim je izašao iz zatvora.
Govna su i jedni i drugi samo mi naše ne volimo a vi se vašima dičite, valjda je i to razlika bem li ga.
http://www.dodaj.rs/f/w/zi/NPLl9I0/118562310200932946980986.jpg
vama glavno oruzije pastete i slatiborac cajna
http://img3.imagetitan.com/img1/1/4/cigan3va534.jpg
zlatiborcem tucete