FK Partizan

1. ima se moze se,jedu se argete...

2. koji će nam kurac kad avionom putujemo

3. Jeste uroš je dobar dečko video sam ga preključe u biblioteci

4. a sto je najjace, rasni pokusava da troluje,a ne konta da u stvari svi pokusavamo da trolujemo..

5. a primetio sam da nosite dezondoranse a da ne ne nosite sapune

6. to nisu dezodoransi, to su sprejovi za ubistva kad se stave pred plamen upaljacA!!!!

7. znaci nervni gas stavljate u fa dezoboranse !

8. to su nasi prdezi!

9. i peper sprej ako krenete da nas bijete pa da se branimo

10. ma ako nas budete napali rezanom cajnom mi imamo onu celu u komadu i hleb od prekjuce pa ce te da vidite

11. Vi da ste pravi navijači, vi bi vašim igračima kupili niveu, a ne onako što ih ponižavate i unapred ih skidate već lololo

12. kako to sve postepeno ide kod nas.prvo skinu traku,pa dresove,cekamo sledece...

13. Sledeće je šišanje :)

14. brate,mislim da je to odavno izaslo iz mode.s'obzirom koliku moc imaju navijaci,prebijanje,pucnje u kolena ili slicno ;)

15. Vađenje organa....na tome može da se zaradi :)

16. samo u slucaju da nisu jetre,to nije ni za hranu za kerove :D

17. I švercanjem humanitarne pomoći se može zaraditi.

18. Ja sam gledao emisiju i negde u Aziji tamo ili tako nešto cveta trgovina belim robljem. Par soma za čoveka daju. Vojislav Stanković bi im bio idealan. To što ne zna da igra, ne mora da znači da ne zna da vuče kamenje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.