FK Partizan

1. Ako ga ne mozemo slobodi da uteramo ne pise nam se dobro.....sva sreca ni zvezdana ne igra bas najbolje, ali oni nekako pobjedjuju...uglavnom sve je velika tuga, ali mislim da je rano govoriti da smo prodali titulu

2. Ja sam gledao prenos i ne mogu da vjerujem da se neko uspio braniti i odbraniti od Partizana svih 90 minuta. Nači nevjera. Onaj golman treba da brani u reprezentaciji. U drugom poluvremenu se Sloboda malo oslobodila, pa su prešli i centar nekoliko puta.

3. Шта знам, нису то ни биле неке шансе... Мис'им, јесу, ал' оно - ништа посебно. Све што је скинуо, морао је! Да није, рекли бисмо "рупа од голмана".

4. Pa skinuo je onaj volej u drugom pol, samo to je odlična odbrana. A imao ih je još dosta. Bilo je 11 šuteva u okvir gola, od 22.

5. Добро то, добро је стајао, а Илић и нема нешто јак шут. Јесте да је добро захватио, али зато је и овај добро стајао. А ово остало су били неки шутеви изван 16 или превише искоса. Нису ми то неке шансе да лопта мора да упадне у го'. Нисмо ни једном изиграли одбрану да играч има чисту ситуацију или неки добар центаршут да неко постави ногу или главу и ћао. Једино она шанса Вукића кад је шутн'о преко гола је била - може се рећи - права.

Јесте нама била добра игра, али је била лоша постава. Грант је почео само са Марковићем у шпицу. Да је другог убацио бар на полувремену, него је чек'о до 70 и неког минута. :Ѕ Тако смо имали добар везни ред, а с тим и игру, али је напред фалило могућности за пас.

6. Dobar vam ovaj Grant.

7. ИЗРАЈЕЛ НАВИЈА ЗА ЗВЕЗДУ

8. Ne malerisite jebote, ima da se izvade od sledece tekme.

9. GRANTE JUDEOMASONU SAMO NASTAVI SA OVOM IGROM!!!! VOLE TE ZVEZDA!

10. selenijum nema prozivanja na suprotnim temama porfavor.

11. Morala malkice. Bilo jače od mene. Dubokoumno se izvinjavam. Možda se više neće ponoviti. :)

12. to treba da se strelja a ne da se samara

13. Udri bre bagru , šakom , nogom , kolcem , LANCEM I PAJSEROM PO GLAVI , UDARI RAZVALIIIIIIIIIIII !

Brukate dres koi nosite mamu vam jebem onu nenormalnu. I još sad kad čujem priče tipa "mi smo uvijek uz naš Partizan , čak i kad gubi grok , grok , grok I kada ne budeš prvi tim grok , grok , grok i kada se čuju zvižduci i tada ću Partizane znaj grok , grok , grok" , retardi se spustili toliko nisko da navijači ovo moraju da im pjevaju protiv slobode.

AVRAM GO HOME !

14. Fudbal nam je u kurcu. Nemamo mi ( Zvezda i Partizan) baš toliko loše igrače kao pojedince, ali opet tu fali nešto da se to lepo uklopi. Fali vreme, strpljenje, dobar trener i nešto što nikad nećemo ovde imati, a to je zadržavanje najboljih igrača malo duže. Čim se pojavi ponuda od milion, šalji preko grane.

Čitam onaj intervju Avramov i mogu reći da on vas malko jebucka. Boli njega kurac.

15. Što pušite kurac? Šta, u redu je da neki bilmez šamara fudbalera? Tako se podiže kvalitet fudbala u zemlji? To ono kad je Zvezda osvojila dvije uszastopne Lige šampiona polije upada vjernih navijača na trenig i lupanja automobila bagre fudbalerske? Zar nije taj Lazar dečko koji je do jaja igrao, koji je kao neki talenat?

DA BIJEMO GOMNA! SRBIJAUUUU! PAUUURTIZZZAN! ZVEEEUZDAAA!

16. SVI SMO MI GOMNA; SAMO BOJE NAS DIJELE!

17. SVI SMO MI GOMNA; SAMO BOJE NAS DIJELE!

+

18. MAli Markovic je trenutno najbolji igrac u klubu, i sad neki nazovi navijac u pravu sto ga je osamario? sva ta govna prebiti mamu im ja onu retardiranu, o treba da nam igraci bijeze preko grane, na mjestu tog Markovica ja bi zahtijevao da napustim klub nakon sto me navijac osamari...za koga da igraju? za glupane koji cim dodje kriticnih 5 minuta fizicki nasrcu na igraca, gadjaju trenera upaljacima? Kakav god da je Grant je sada trener nama voljenog kluba i treba ga podrzati, a ne glumiti budale i istjerivati pravdu neku...Muka mi je vise od tih takozvanih navijaca

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.